Allmänt

Vilket konstigt väder?

Idag har det verkligen varierat, solen strålade men det var kolsvarta skyar, och så började det regna. Regnade intensivt, sken upp och så haglade det..Jaha?? Regn, sol, regn OCH sol samtidigt? Jorå, även vädret kan ha beslutsångest 😉

 

Jag har betalat räkningar idag, det är ju så tråkigt, men ack så skönt när man är av med det, även om det blir tomt på kontot..Men nu är det en månad tills nästa gång, Om man nu inte råkar handla nåt som har Klarna som kreditorer, för då är det ju bara 10 dagar innan fakturan ska betalas….Vilket jag avskyr, Jag vill öppna min bank en gång i månaden, inte sitta och tramsa med en räkning då och då. 😉

Jaja. Små saker som kan irritera bara..

Sjukt besviken är jag åxå, men tar vi en annan gång, jag ville bara säga det 😉

Men jag är väldigt nöjd över mina band, tror inte att de heter TRX men deras motsvarighet från Casall då 🙂 Jag satte fast dem i en dörr, och Lovelia tränade stenhårt en stund, medan Jamie kikade på 🙂

Jag ska inviga dem ordentligt med pompa och ståt snart .

När jag köpte dem på Stadium så hade jag med mig Lovelia, Jordan och Jamie. Brukar funka, men idag var de som galna allihopa.

Jamie skitarg och skrek så fort jag satte ner honom på golvet, och såklart har jag inte bytt plats på vagnarna, vi hade ju syskonvagnen med i söndags och den står kvar i bilen, den orkar jag inte släpa ut för en kort visit i affären, så jag bar ju på min lilltjockis..Pust.

Jordan sprang runt och svarade ett argt och bestämt NEJ på allt jag sa, och Lovelia hakade på honom.Men jippie. Jag tog mina band och så gick vi, fast jag hade behövt kika runt lite, men orka med de där vilddjuren;)

Hemma fortsatte Jordan med sitt Nej, han säger det tvåtusen gånger per dag just nu..;

– Sitt still och ät Jordan.

-NEJ

Låt bli, Jordan

– Nej

-Jordan kan du lägga tillbaka pennan ?

– NEEJ!

Bah…..ska bli kul när han byter ord, och inställning 😉

Han har tillbringat mkt tid inne på sitt rum idag, för när han inte sagt Nej så har han gjort bus och dumheter…

Till slut fick han en flaska välling som mellis innan vi skulle åka och träna, och jag sa att han kunde kika i en bok inne hos sig, för Jamie sov inne i vardagsrummet vid TVn . Jag lagade middag innan vi skulle iväg och insåg plötsligt att det var fasligt tyst?

Hade han smugit ner? Nix, tjejerna lekte där nere. Hm….kanske…?..Jodå:

   Sov som en liten stock 🙂

Ville inte vakna men när jag frågade om han skulle med och träna så kvickande han till:)

 

Och nu vaknar min nattmarodör, så jag avslutar lite motvilligt och säger:

Natti natti ♥

Kommentarer

 1. kamilla stavgren

  Hej Carola!
  TACK för en riktigt bra blogg! Sååå kul att läsa om alla era äventyr och vedermödor. Har bara 4 barn själv men uppskattar mycket att läsa om er fina familj. Älskar egentligen Jordan mest- han är en kopia av min enda son= finns möjlighet till bus- TA DEN:)
  Hälsningar kamilla

 2. Viktoria

  Vår tvååring är över den där nej-sägarperioden och det är SÅ skönt! Nu är han i stället nästan överdrivet artig och trevlig; tackar för allt oavsett om han fått hjälp med att skära köttet, fått vara med och vika tvätten eller tänderna borstade och det är mycket ”Jag älskar dig”, ”Åh vad du är söt pappa” och ”Du är duktig på att duka bordet mamma” och sånt som får en att smälta.
  De måste ju testa alla varianter 🙂
  Carola: Tack!! Din gosse är ju lite större än Jordan så jag kommer nu att räkna dagarna tills även min skitunge säger Tack och jag älskar dig 🙂

 3. TrollMorsan, Mamma Till 8 Troll

  Känner igen det där med bråkiga barn i affären, även om det inte händer varje gång så är det så trist att gå runt och kika när de är på det humöret! Han var trött kan man säga… mycket söt liten tröttis 🙂 Hoppas att träningen gick bra!

  Massor med kramar till dig och din familj!

 4. Cecilia

  Åh vilken söt slagen hjälte 😉
  Köpte den fina rosa prickiga vaxduken som du har,undrar om du har några klämmor eller så runt om bordet? Eller sitter den bra utan? De hade inget i affären att sälja men det kanske man kan hitta någon annanstans.
  Carola: Jag har lagt fleecefilt, Ikeas svinbilliga ljusblå, typ 13 kr?, under och sen vaxduken ovanpå. Fick tipset när jag gnällde om att det ekade i köket och det ljuddämpar massor! Jag tycker duken ligger kvar fint:) Annars borde det ju komma massor av dukklämmor nu till våren:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing