AllmäntTipsUtflykt

Crocs..?

Hoppsan, jag har fastnat inne på Crocs hemsida….shit vad fina foppatofflor det finns 😉 Jag känner att flera stycken skulle passa alldeles utmärkt hemma hos mig faktiskt. Fast jag tycker det är svårt att köpa skor utan att prova, dessutom när de har dubbelstorlekar! Jag har alltid , i alla år, haft 38. Men så hände nåt, det blev nån Eu anpassning och då fick jag plötsligt, från en dag till en annan, storlek 39. Häpp.

Bra så, och det kan jag väl leva med;) men vad tar man då för size om det är 38-39, eller 39-40 ??

Nä, suktar vidare där ett tag innan jag bestämmer mig.. Finns de att prova i Uppsala nånstans kanske?? Nån butik som har hela Crocs sortiment? Vanliga foppatofflor lägger jag inte flera hundra för, utan det ska vara de skor som ser ut som normala dojor:)

 

Jag fick mail idag, från Lill-Skansen🙂  De ville visa att den lilla figuren Lilla Kott faktiskt finns på riktigt, även om han inte syns så ofta. Lite blyg kanske 😉 Men det är ju fint att han vågade sitta på min axel:)

Foto-Marie-Andersson

 

Idag har det varit lika konstigt väder som de senaste dagarna, och jag mår så konstigt då! Det är tungt i huvudet, yrsligt och lite tjyvtjockt…Jobbigt att bli så påverkad av vädret kan man lugnt säga, men det är ju fint att jag klurat ut att det är just vädret som ställer till det iaf, så vet man ju att man inte är sjuk:)

Det regnar, snöar, haglar, blåser, solen strålar, himlen är kolsvart åt ena hållet och klarblå åt det andra…Hur kan det vara så lokalt liksom? Knasväder!

 

Jag hade lovat Corrinda att åka och köpa nya skor till henne idag, och efter skolan så tog jag med henne och Patricia. Först till STadium, men där hittade de inget utan vi gick in på Skopunkten. Corrinda letade och velade och sneglade hela tiden på skor med lite klack och coola detaljer osv, men det är inget hon använder så det blir inga sådana hur mkt hon än lägger huvudet på sned 🙂

Hon springer och spelar fotboll och basket och sånt och då är det vanliga skor som gäller, och till slut valde hon de här:

  Helt vanliga tygskor för 99 kr. Patricia tog lika fast vita, och så letade jag reda på ett par gummistövlar till Jordan, hans hade inte bara en liten spricka som jag trodde, utan de var trasiga lite här och var.

Det fanns inga roligare än de här:  men han blev glad, och de är ju inte rosa och lila med fjärilar på som det blev lite liv om när jag köpte dem:)

Jag tyckte de var fina, det är en fin blåturkos färg, och de sitter på bra.

När jag kom hem igen så sov den lilla prinsen på soffan…Inte bra alls. Givetvis så krånglade han vid läggdags sen…

 

Jag släppte av Corrinda hos en kompis, de skulle på bio och sen sova över, så vi får väl se om hon är vaken i morgon när det är dags att åka mot Enköping och Mirkas Bloggträff…Tanken var att vi skulle åka hela familjen dit, alltid kul att träffa folk, men tonåringarna föll ju ifrån direkt, och sen var Perra absolut tvungen att jobba, och så funderar Robban på om det kanske inte är så kul…Men vi får väl se 🙂

Jag som sällan kör bil utanför Uppsala, och dessutom lovat Mirka att komma lite innan och hjälpa till, har lite ångest inför att hitta, men det går säkert bra!  Bara jag kommer ut ur stan åt rätt håll så ska det väl vara skyltat Enköping….? Jag har en gullig gps i mobilen åxå, och som sista utväg så ringer jag Mirka och får guidning:)

Måste komma ihåg att tanka åxå..Blä.

 

Novalie har varit på klassdisco nu ikväll, men gick direkt från skolan till en kompis och gjorde sig iordning där, så jag såg henne inte förrän hon kom hem igen, hemlevererad av kompisens mamma, men de hade haft roligt.

På söndag ska hon på Aloha Hawaii kalas, och då blir det kokosnötsBH och bastkjol, oavsett vad ni tycker 😉

 

Efter middagen fick Jordan för sig att han skulle ha Jamie i famnen, och när Jamie var bebis så satt de ju med honom i soffan, med amningskudden som stöd, och nu sprang Jordan och hämtade den, och placerade den i sitt knä och sen skulle jag sätta dit Jamie. Lillebror var lite motsträvig:

   Än slank han hit……..

Och än slank han dit…….

   Och än slank han

ner i diket:

Jordan jobbade, och Jamie ormade sig, men till slut fick han upp sin lillebror i famnen:

   Nu var det ju bara det där med att Jordan ju ville att jag skulle fota, och Jamie tittade ju inte på mamma….Men så plötsligt händer det 🙂

Voilá !!

  Grabbarna Grus 😉

 

Nu ska jag ta och putta i säng Robban, säga godnatt till tonåringarna och fixa klart det sista, och så hoppa i säng!  Samt hålla tummar och tår för att vi kommer iväg i morgon….

Natti natti 🙂

 

 

 

Kommentarer

  1. Linda med sju

    Helt underbart! De har sina principer de små. Har de tänkt sig en sak så ska det vara så 🙂 Specielt om man är mellan 2-3 år. Kör försiktigt idag, fast ni kanske inte har blöt snö som vi, blä 🙁
    Ha en trevlig helg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing