Tävlingar

Utlottning:)

Jag har fått en alldeles sprillans ny ljudsaga för barn att lotta ut till två av er:)

Max och Spillevillerna är något så ovanligt som en helt nyproducerad svensk ljudsaga för barn. Häng med den nyinflyttade och mobbade Max på ett underjordiskt äventyr med Spillevillerna, när han måste hitta den magiska kula som är det enda som kan stoppa de ondskefulla Dondukterna. En saga full av musik och sång och kända röster som Caroline af Ugglas, Kjell Bergqvist, AnnikaLantz och Magnus Härenstam. Max och Spillevillerna är 73 minuter lång, lanserades den 9 maj och rekommenderas för barn i lågstadieåldern.

 

Min tjejtrio ÄLSKAR den och har lyssnat på den många gånger redan:)

 

Två av er får en varsin, kan väl vara bra att ha i bilen nu till sommaren kanske? Eller som hos oss, de lyssnar ofta innan de ska sova.

Ge mig en kommentar på det här inlägget så är ni med i utlottningen!

Vi kör en snabb variant, så senast på lördag, 2 juni(!!?) vill jag ha era kommentarer:)

Kommentarer

 1. elice

  Åh, vad roligt med en ny ljudsaga. Låter som om den är en säga som passar ”lågstadie” åldern perfekt. Uppskattar mycket dessa tips. Bonus är att vara med i utlottning.

 2. Eva Malm

  Skulle vara roligt och vinna den till våra fem killar i åldern 9- 2,5 månader, kanske att det kan bli lugnt i bilen på semesterresorna släkt, vänner och djurparker. 🙂

 3. Meekatt

  Kanske….KANSKE detta skulle kunna hjälpa mig koncentrera mig på vägen istället för gnälliga ungar! 😉
  Börjar kännas lite farligt att köra ”Rockspindeln” med rörelser när man kör bil… Look – no hands! Haha

  Kram!

 4. Anna

  Åh det vore perfekt i sommar när vi ska åka till Boden (cirka 100 mil enkel resa) och hälsa på släktingar som köpt sommarhus där!!!

 5. Emma

  Med 29 mil till mormor och morfar och 27 mil till farmor och farfar så kan en ljudbok passa perfekt nu i sommar. För mamma o pappas bilfrid om inte annat..=)

 6. Karin

  Bor utomlands och gör allt för att mina barn ska lära sig perfekt svenska, även om det inte blir deras modersmål. Hörböcker är en viktig del och därför skulle jag bli JÄTTEGLAD för en ny spännande hörbok åt mina barn.

 7. Annette

  Åhh ljudsagor är det bästa som finns. VI älskar att lyssna när vi kör längre sträckor i bilen. . De skulle sitta helt fantastiskt bra eftersom vi nästa vecka har 60 mil framför oss för att åka ner och fira en av sönerna som tar studenten. Dottern skulle bli överlycklig:))

 8. Anja

  Hej!
  Jag/vi vill gärna vinna. Perfekt i bilen, kommer nog bli många stopp och pauser i sommar då lillebror blivit åksjuk. Ofta kräks han ca 1g/mil, puh.
  kram
  A; N; T; D & A

 9. Mamma Marina

  Den skulle passa oss perfekt. Stora tjejen gillar att lyssna på ljudböcker före hon somnar. Hoppas vi vinner!

 10. Julia

  Skulle vilja vinna den till min syster dotter som fyllde 6 år i onsdags. Hon har varit ledsen över sina föräldrars skilsmässa och jag skulle vilja ge henne något som hon blir glad av 🙂

 11. Therese Karlsson

  Skulle bli jätteglad om jag vann denna ljudbok till min som som är 4 år. Han gillar verkligen sagor. Vi läser varje kväll när han ska sova.

  Tack för en bra blogg. Läser varje dag.
  Mvh Therese

 12. Annika

  Denna skulle jag gärna vilja vinna till mina söner på 8 och 6 år…minstingen har koncentrationssvårigheter, men älskar att lyssna på sagoskiva när han ska sova, då är koncentrationen på topp för att inte missa nåt spännande 🙂

 13. Linda med sju.

  Självklart vill jag vara med och tävla! Hur bra skulle inte detta vara när vi är ute och far på vägarna till mormor och morfar. Resan skulle bli ännu roligare då 🙂

  Ha det så bra!
  Kram Linda.

 14. Sarah

  Nu får vi hålla tummarna! Vore perfekt då min sambo har lite svårt att läsa, spec högt. vad gjorde folk med lässvårigheter innan med sina barn?!

 15. Annika

  Min son som har autism, adhd och utvecklingsstörning älskar sagor det skulle vara kul att prova en ljud bok till honom. det hade han nog gillat.
  Annika

 16. Linnea

  Har letat efter ”den perfekta presenten” till Adrian 8,5år som ska fira midsommar hos mig i Skåne. En go kille som har det tufft just nu. Skulle vara så kul att lägga cdsagan på sängen och själv låta honom upptäcka den när han kommer.

  Kram en troden bloggläsare

 17. Pia

  Det låter som en ljudbok som mina barn kommer att älska. Min åttaåriga tjej har massor med fantasi. Så ja vi vill absolut vara med o tävla.

 18. Emelie

  Åh, jag är gärna med i utlottningen! Min son äääälskar ljudsagor men har lyssnat sönder de flesta… 🙂

 19. Annika

  Min snart 5½ åriga son ÄLSKAR sagor och har gjort sedan han var liten knatte. Det här skulle vara perfekt för sommaren i husvagnen. (och för att mammas öreon ska få höra något nytt 😉 )

 20. Marie K

  Vad mysigt med ljudsaga. Hade passat att ha när vi åker ut med vagnen och även perfekt present till någon av mina barn som fyller år nu i sommar.

 21. Jenny Sköld

  Här är vi stora fan av ljudböcker, speciellt på sommaren lyssnar vi mycket i bilen! Den här låter ju riktigt spännande så nu hoppas jag att jag vinner!! 😉

 22. Malin T. F.

  En bättre present än denna att ge min äldsta dotter när hon slutar förskoleklass går nog inte att finna; ett alltid aktuellt ämne blandat med fantasi och musik; mycket bra combo. I keep my fingers crossed 🙂

 23. Karl-Erik

  Älskar böcker och barnen oxå så vad är väl bättre än en ljudbok när tiden tryter å man inte hinner läsa!

 24. Malin

  Det vore kul om vi kunde vinna en ljudbok! Läser nästan dagligen i din blogg, tycker ni är en härlig familj!

 25. Lena K

  Åh, det vore toppen med en ny ljudbok till döttrarna på 9 & 7 år! Då klarar dom säkert av husvagnssemesterns bilresor lite bättre 😉

  Kram

 26. Linda

  Åhh den skulle passa perfekt till min 7 åring som alltid lyssnar på cdsaga innan han kan somna. Börjar snart att ha nött ut den skiva som snurrat senaste året. Tror den där sagan skulle falla honom helt i smaken så nu håller jag tummarna.

 27. Sabina Fällgren

  Åååh den skulle jag vilja ha och ge till min praktik plats där jag jobbar med 21 goa ungar från 2 år och upp till 5 😀 Dom älskar att lyssna på sagor 🙂

 28. Cecilia

  Åh, den skulle min Alice ,som är 5 år, älskat! Hon lyssnar på saga varje kväll vid läggdags. Nu har favoriten Mamma Mu börjat hacka så det skulle ju varit perfekt med en ny favorit!

 29. Lie

  åå den skulle jag behöva vinna till min lilla dotter..för den har hon aldrig hört;) hade varit så perfekt så snälla ta mig.kram

 30. Karin

  Tävlar gärna om denna saga, har en kille på 2,5 som älskar allt vad böcker etc heter. Kanske lite ung för denna, men tiden går ju fort. Dessutom jobbar jag som lärare i svenska och har många nyanlända invandrarelever som lär sig mer än man tror genom att lyssna på sagor och böcker.

 31. Marie Jönsson

  Min yngsta dotter Saga hade älskat att få lyssna på detta äventyr. Det är inte så lätt alla gånger i lågstadieåldern. Barn kan vara hemska mot varandra!

 32. Sara F

  Hej! Jag är gärna med och tävlar trots att mina twins bara är 5 år ännu men de får ”växa i den” vid ev. vinst helt enkelt för jag vill gärna lyssna själv.

 33. erika

  En sådan had min systers fosterson blivit glad om han hade fått,så kan han ligga och lyssna på den när han ska sova 🙂

 34. Linda

  Låter perfekt med en ny ljudbok till mina barn specielt min son, som nu har snart lyssnat på alla ljudböker som finns på bibblan är ute minst två gånger, skulle vara roligt för både honom och oss med en ny bok. Sen har en lilla syster som också är en bok mal för sin ålder presis som mor sin. Skulle vara jätte roligt att vinna ljudboken.

 35. Marie

  Den här sagan skulle passa perfekt till vår 3 1/2 åriga dotter. Hon vill precis som storebror börja lyssna på saga istället för att jag eller pappa ska ligga bredvid henne vid nattning och brorsan vill inte låna ut ngn av sina till henne.

 36. Lina

  Jag har en liten kille som har så svårt att somna. Perfekt för honom att lyssna på! Så jag är gärna me å tävlar! /lina

 37. Karin S

  Jag vill vara med och tävla. Helt perfekt till min systers barnbarn när dom är och hälsar på ”gammelmoster”.

 38. Malin Björck

  Den skulle jag gärna vinna:-) då skulle jag kunna ligga i sängen med min gud dotter när hon är på besök och lyssna innan det är dags att sova. Jag har tyvärr inga egna barn:-(

 39. Klara Davidsson

  Å jag vill verkligen vara med och kanske få vinna sagocd’n. Jag har inga ljudband eller cd’s kvar sedan jag var liten så de skulle vara superkul om vi vann detta:) älskade att lyssna på sagor när jag var liten och tror att min lilla Wilma kommer tycka desamma;)

  Och du, tack för en härlig blogg. Följer den slaviskt;)

 40. Therese

  Vi läser alltid en saga för barnen innan de somnar och den äldsta vill gärna somna till en saga på cd-spelaren efter det!!

 41. Linda

  Det värsta jag vet är barn som får sitta vid dumburken hela tiden. Nej, tacka vettja hederliga sagor 😀

 42. Ann-Sofi

  Vill gärna vinna till min son som precis har förstått detta med sagor på CD…tycker det är så spännande. ’
  Skulle vara perfekt att ta fram när vi ska köra 75mil i sommar upp till goa vänner

 43. Jennie Tates

  Den hade varit perfekt till min 5-åring som troligen har vattkoppor. Vilken present det skulle bli. Vi hoppas på tur. Jennie och Nathaniel

 44. Emma Eriksson

  skulle vara en perfekt överraskning till barnen som säkert vill ha något nytt att lyssna på 🙂

 45. Camilla Lorentsen

  Klart att detta ljudbok vill jag vinna för mina tjejer 6, 9 år och mig själv när vi är ute och fartar på vägen i sommar. Vi skulle behöva ett äventyr, så denna ljudbok skulle suttit som en smäck ;))

 46. Charlotte

  Det här skulle vara perfekt för min dotter som ofta spenderar många timmar i bilen flängandes och det skulle verkligen vara kul att kunna variera sagorna lite!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing