Allmänt

På språng

Inte jag ( än) men Jamie

20120601-105521.jpg

Suddig bild men han springer ju 😉
Såhär såg han ut precis innan , när han funderade på om han skulle våga släppa taget:

20120601-105703.jpg

Och sen tar han tag i vad som helst, eller vem som helst

20120601-105752.jpg

Jordan blir överlycklig när Jamie tar stöd av honom och tar med honom på en promenad

20120601-105846.jpg

Det brukar sluta med att de ramlar i en stor hög 😉

Jag har ont i axlar och nacke idag 🙁
Det har jag haft ett tag nu och det resulterar ju såklart i huvudvärk åxå.
Musklerna i nacken är som fiolsträngar och axlarna sitter vid öronen , inte ett dugg skönt men det är jäkligt svårt att komma tillrätta med för det blir ju en ond spiral av det.
Jag brukar inte ha så ont på sommarhalvåret när det är varmt utan mer vintern när man fryser och dessutom har tunga jackor som tynger på nacken, men det här vädret är ju inte så skönt. Musklerna blir inte direkt genomvarma av solen 😉
Ännu en anledning för att flytta till varmare land 🙂
Maud- passa dig, vi kanske står på din tröskel en dag och vill bo hos dig 😉
Hihi.

Eftersom solen tagit ledigt idag med så har jag gnuggat in liniment på nacken och axlarna och ber om ursäkt för att jag luktar jenka- tuggummi för de jag ev möter när jag ska iväg och handla:)

Fast först dricka mera kaffe och städa lite! Har ni hört ordspråket :
” Att städa när man har småbarn är som att skotta snö i snöstorm ”

Jag kan intyga att det är sant 😉
Ha en bra dag nu!!

Kommentarer

  1. Meekatt

    Haha, bra ordspråk. Ligger mycket i det! 😉

    Härliga bilder! Elton kämpar på här…men vågar inte riktigt släppa helt. 4 små steg idag…snart är han där!

    Ha en go helg!

    Kram!

  2. Malin

    Ett tips för spända muskler är att massera in lite Tiger balsam soft! Det brukar göra susen för spända muskler 🙂 massera lite försiktigt med balsamet i tinningarna, men passa ögonen förstås. Sätt upp håret och smörj/massera nackmusklerna

  3. Ida

    Vilka små söta charmtroll 🙂 Usch inte kul alls att ha ont, hoppas du snart känner dig bättre. Hoppas på att värmen snart kommer tillbaka.

  4. Charlotte

    Det där översta kortet är ju bara så HÄRLIGT <3 Det är som att du har fångat själva KÄNSLAN med att kunna röra sig på det sättet.

    Vad roligt att Jordan blir så lycklig och vill hjälpa till och att de trillar i en stor hög =) Så var det här hemma också när Eden bara ville gå och gå…

    Däremot är det synd om dig som har ont. Hoppas du hittar någon bra lindring, flera kommenterar verkar ha tips.

  5. Sanna, mamma till Liam och Saga

    Du borde gå till en sjukgymnast 🙂
    Jag har under flera år fått ont i höger axel/skuldra/nacke. Gick till sjukgymnast en (!!!) gång. Han drog allt rätt och visade hur jag skulle stretcha för att det inte skulle komma tillbaka. Sluppit ont i två år nu och har bara haft huvudvärk ett fåtal ggr jämfört med flera ggr i veckan.
    Så kolla nu upp en duktig sjukgymnast ( gärna någon som håller på med idrottare ) och boka en tid. Remiss behövs ju inte längre. Det är väl investerade pengar för att slippa smärta ( i mitt landsting kostar det 150kr/besök hos de privata landstinget har avtal med)
    Lycka till!

  6. Maud

    Du ska lägga bollen under nacken och röra huvudet. fram och tillbaka, du känner säkert hur du ska göra för det ska ju eg inte göra ont utan det ska kännas skönt att göra det annars låt bli.

  7. Maud

    Vilka gulliga bilder på dina små knattar. Det är ju bilder, men bilder med fart. man ser ju riktigt hur Jamie springer.
    Ja du är nog inte den enda som tänker som du att det är bättre här. Själv har jag ett hat-kärleks förhållande till denna stad, fast jag har ju hållit ut några år. Min hals gillar inte det fuktiga som är här.Minns första året när jag började med en förkylning som började i september och slutade inte förän i maj tror jag för att återkomma i juli som sommar förkylnimg,he he…
    Nackont är jobbigt, vet av egen erfarenhet. Kolla om dina barn har någon boll, lite mindre än en fotboll. gärna en skumgummi historia men fast. lägg den under nacken när du ligger på golvet o liksom rullar den fram o tillbaka. Du kan ju prova,för mej så har det hjälpt emellanåt.Det bästa är väl egentligen massage idom flesta fall men men…..
    Ha en bra helg hoppas att det blir varmare o soligare hos er.

  8. Helena

    Det gÃ¥r sÃ¥ fort, när de väl fattar hur man gör detta med att gÃ¥!! 🙂 SÃ¥ himla söt!

    Ha en trevlig helg (trots vädret…)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting