Allmänt

Trixies gräsgubbe

De har planterat i förskoleklassen:

   Visst är den alldeles makalöst söt:)?

Det är en strumpa fylld med jord och gräsfrön, och jag misstänker nu alla förskoleklasser i hela Sverige för att vara orsaken till min enorma låda med udda sockor;)

Och jag vet åxå vad jag ska göra med alla mina udda strumpor…nån som vill köpa en gräsgubbe?  😉

Fatta vilken business jag har här!  I wish…Men söt är den!

 

Fy faroa vilken skruttväder, hörrni! De som har sol och varmt – njut, jag går runt och fryser, och har slängt tillbaka de korta jeansen i garderoben igen. *mutter*

Hela dagen gick jag runt med den här tunga blykepsen på, och visste att det skulle komma oväder, och det gjorde det ju, alldeles lagom tills jag skulle gå ut och montera in bilstolen i Mazdan, men då hade jag inget val utan det var bara till att bli blöt. Fasen vad trångt det är i vanliga personbilar…I min buss är det ju höga säten och hyfsat med plats att krypa runt och förankra banden till stolen, men i lilla pluttiga mazdan är det mer att gå på känn, och inte sitter ju stolen i nåt bekvämt tillbakalutat läge direkt…snarare framåtlutat;)  Ganska rakryggat, men det gör ju inget, mer än att det blir obekvämt att somna i den. Nu hade jag inte tänkt åka långa svängar i den, men det är roligt att köra den:)

 

Jamie har övat på att gå, och sista dagarna har han vågat släppa taget och själv gå iväg från tex köksstolen till närmsta skåp som han kan ta stöd av:)

Ikväll när vi var på Trixies uppvisning i skolan, så stod jag utanför eftersom det var så galet varmt där inne och Jordan och Jamie bara tjorvade, jag såg in genom en öppen dörr så det var ok, så ställde jag honom vid någons vagn som stod där, och gick sen fram till dörren för att se lite bättre, det var typ 5-6 meter bort. Såg i ögonvrån hur det rörde sig och ser hur Jamie kommer gåendes:)

Han släppte taget om vagnen och gick på vinst och förlust mot mig, trots att det var en i hans ögon, jättelång sträcka

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Ansan / Anna J

    Vi fick också med oss en gräsgubbe hem igår. Jag måste erkänna att Trixies är mycket finare än den som står i vårt hallförnster.
    Min T har klippt ”håret” på sin, och sen slutade han vattna den. Resultat: en huvudsakligen skallig gubbe med någon enstaka hårtest som spretar på konstigt sätt.

  2. Meekatt

    Åh, duktiga Jamie!! Elton börjar släppa lite här hemma med men blir rädd och sätter sig direkt. Men snart är han där! 🙂

    Vilken söt gräsgubbe, haha. Jag har också ett par hundra singelsockar här hemma. Vi kanske skulle starta ett företag ihop? 😉

    Kram på dig!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting