Allmänt

Vc 13.00

Tack för tummarna!
Och tipsen 🙂
Tranbärs juice och citron vatten har jag ju hört men hon vägrar 🙁 Hon har inte lust att dricka över huvudtaget och det hjälper väl inte till direkt men det är svårt att tvinga henne .

Jag tycker det låter på de flesta av er som att pc ska hjälpa snabbt och det verkar det ju inte göra här.

En odling hade säkert varit bäst men det hinns ju inte nu väl , den tar väl nån dag?

Perra hängde på låset i morse och fick en tid kln13 så jag ska åka upp med henne då så får vi se vad de har att erbjuda.
Hon sover än så hoppet om att hon vaknar pigg finns kvar ett tag 🙂

Janelle är på väg till peace and love i Borlänge nu, i ösregn ..
Klass ett varning på vädret … Man kan ju inget annat än att förbanna vädergudarna, det är sommar för sjutton ! Blä!

Nu måste jag sno en laddare innan mobilen dör .. Min är trasig .. Så jag snor alla andras så de blir lite irriterade 😉
Lite hämnd … Hehe . Nädå 🙂

Tack igen och jag återkommer !!

Kommentarer

 1. Madde

  Hur lång är kuren? Ibland tkr jag dom är för korta, bara fem dagar. Har själv inte ätit pc sen jag var liten men jag jobbar med sjuka som äter kurer titt som tätt. Ibland tar det inte förens sista dagen (av tio) lite beroende på.
  Det här med citron och tranbärsjuice tycker jag är en liten myt, har aldrig märkt att någon blir friskare av jokk men däremot så dricker man mer och mer regelbundet när man pytsar i sig det -det kunde gått lika bra med vatten -jag märker ingen skillnad i speeden på tillfrisknandet.

  Jag tycker de skulle gjort en odling på en gång så det inte går och blir en sån här njur/bäckenbotteninfektion. Tur att ni har tid idag.
  Hoppas verkligen att hon blir frisk inför semestern.

 2. Pinglan

  Tråkigt att bli sjuk nu innan resan. Förstår om hon inte vill dricka tranbärsjuice men att dricka mycket är A & O när man har uvi. Ibland kan för lite vätska vara orsaken till att man får uvi.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting