Allmänt

Noll koll på mode ..;)

Men hjälp, nu har jag faktiskt funderat rätt länge på det här :
Vad är skillnaden på en stövel och en stövlett ?
Jag har trott att stövlett har korta skaft alternativt är typ halvhöga kängor , men det verkar vara lite hur som helst .
Bläddrade i en katalog ( bon prix ) och kolla här nu:
Först en stövel

20120828-153934.jpg

Sen en stövlett:

20120828-153959.jpg
Eller två:)

Men vad är skillnaden??
Upplys en okunnig så jag slipper fundera mera 😉

Kommentarer

  1. Anna J

    Jag trodde också att stövlettar har kortare skaft än stövlar. På bilderna du lagt ut ser man inte inte någon större skillnad. Kanske stövlarna har pyttelite längre skaft? Men det känns tveksamt.

  2. Mk

    Stövletter är fotbeklädnader som liknar stövlar men saknar de för stövlar karakteristiska höga skaften. De kan också liknas vid kängor men brukar inte vara lika robusta. De har tidvis förekommit i modet för damer. Ordet är bildat till ordet stövel med tillägg av en försvenskad form av den franska diminutivändelsen -ette.

    http://sv.wikipedia.org/wiki/St%C3%B6vlett

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing