Allmänt

Mister Happy

Har ni sett honom??

Jamie är verkligen en glad skrutt, för det mesta. Det vilar inga ledsamheter hos honom direkt 🙂  Han roar sig glatt med det mesta, och har blivit en jäkel på att öppna lådor, även de allra tyngsta så vid nästa ikea besök ska det inhandlas ett gäng långa skohorn som vi kan spärra lådorna med.

Den fina fleecetröjan köpte syrran i London när vi var där för några år sen, och den fick Jordan i julklapp det året.

Janelle har fixat biljetter till ett stort Harry Potter konvent där nästa höst, ( Tack ANNA) och jag funderar på om kanske inte jag ska hänga med?

Inte på eventet förstås, men jag och Anna kan ju göra London medan våra döttrar nördar HP 🙂

Det måste funderas på!  London är ju liksom alltid majsigt. Syrran var inte sen att haka på hon åxå, och vi skulle ju kunna ha hur kul som helst. Fast det är långt kvar..Å andra sidan är det bra att vara ute i god tid:)

 

Igår var det ju föräldramöte som jag struntade i, häng mig om ni vill. Det sades med all säkerhet inget viktigt som vi inte får info om sen.. För Trixies skull är det viktigare att vi kommer på de föräldradagar de anordnar i skolan, och de går vi ALLTID på.

Vi har haft barn i den här skolan sen -00, alltså 12 år, och det är samma info som snurrar.

Däremot är det f-möte i Corrindas nya skola på tisdag som jag ska gå på, det är en för oss helt ny skola, och jag har absolut noll koll på den så det ska bli lite spännande.

Hela september är full av starter och olika bokade tider:)

Kyrkis , gympa och musiklek börjar nästa vecka, Robban ska på lägerskola, det är tandläkare för Jordan ( ohh vad jag bli förvånad om han gapar…) och så bvc för Lovelia och Jamie.  Janelle har utv samtal på tisdag som jag gärna vill gå på, men det krockar med Jordans kyrkisstart..

Robban har föräldradagar på sin skola och det vet jag inte riktigt hur jag ska lösa…den skolan har massa trappor och det blir besvärligt att ha med småbarnen…Måste med andra ord fixa barnvakt!

Jag ser fram emot det, för Robban är så nöjd med skolan:)

 

Det är roligt att det kör igång med aktiviteter även för Lovelia och Jordan, för speciellt hon är sugen på att göra saker, hon saknar sina storasystrar under dagen då de är i skolan, så de där timmarna på kyrkis kommer göra henne gott!

Jag hoppas bara att det inte blir knas iom att bästa kyrkisfröken Brittis slutat…Lovelia kommer sakna henne så mkt, men jag hoppas att det kommer bli bra ändå.

 

 

Idag var jag med Jenny på lite loppis och på blomsteraffären, och imorgon kommer Helen och fikar.

På eftermiddagen ska jag iväg och laga stenskott på min bil…Ingen aning om hur det funkar, men jag fattade det som att det skulle ta en halvtimme, så jag packar väl in barnen i bilen och åker dit:) De tycker säkert det är spännande, de är lättroade:)

 

Jordan fattar inte alls vad jag menar med det 😉

 

Han måste klippas, han med, samma som Robban, och jag funderar på att ta med dem till frisören på lördag. Robban spelar tennis då och jag brukar ju fördriva tiden med att handla i Gottsunda centrum, där det finns frisörer åxå.

Kanske till och med ska ringa och boka tider förresten?  De har drop in annars, men det kan ju i värsta fall vara fullt, och det är ju trist om man spetsat in sig på det. Nu spelar han ju en bit ifrån centrumet, men det spelar inte så stor roll.

 

Imorgon ska jag hämta ut ett paket åxå, och det ska bli mkt spännande att se innehållet, och jag tror att mina tjejer kommer tycka det sammma….:)

Men just nu, ska jag hoppa i säng, för det är ju en ny dag i morgon:)

 

Helen kommer vid 12, så det gäller ju att ha vaknat då, hehe..

 

Det finns faktiskt folk som på allvar tror att man slöar och drickar kaffe hela dagarna när man är hemma med barn..och visst, det är ju så att man råder sin tid som man vill ( hyfsat) men det är ju inte så att man sitter och jäser hela dagarna!  Det är ju små saker man gör hela tiden utan att man tänker på det, så vid en direkt fråga kan man själv tycka att man gjort inget alls på en hel dag, men då glömmer man:

Att man plockat leksaker, kläder, skor och diverse saker som är på fel plats, lagat frukost, lunch, mellanmål och middag, samt tagit reda på allt efter det, bytt blöjor, hjälpt barnen på/av med skor och kläder, plockat, plockat, plockat, vattnat blommor, bäddat sängar, dammsugit, torkat golv, torkat bord, bänkar, stolar, tvättat, vikt tvätt, sorterat smutstvätt, handlat, tankat, skurat toalett, handfat och badkar, hängt upp blöta handdukar, plockat, plockat, plockat, slängt sopor, sorterat räkningar/reklam/viktiga papper,hämtat/lämnat barn, sopat golven flera gånger….för att inte nämna de mysigaste grejorna: Kramats, gosat, myst i soffan och konverserat de underbara barnen ♥

Det är ett kärt jobb:)

 

Nu är det natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Mami

    Hejsan.
    Mycket att stå i 🙂
    Måste fråga om det inte känns ensamt när du aldrig har maken hemma och vad tycker han, missar ju jätte mycket med barnen? Såklart inget du behöver svara på 🙂
    Må gott och kämpa på

    Carola: Jo det är klart att det är ensamt! Det är inget kul alls i perioder.Nu har det varit en lång skitjobbig tid, som inte ser ut att bli så mkt roligare framöver heller, men jag hoppas att det lättar så småningom:)
    Må gott du med, och tack 🙂

  2. Malin Nielsen

    blir så himla nyfiken på vad det är för HP event?? mejla mig gärna för jag vill hemskt gärna veta nu!!!

    Carola: Det är LeakyCon 🙂

  3. Maud

    Det sista som du skrev gillar jag (jo det andra med så klart) Men där talar du tydligt om hur det är att vara hemma mamma. Det är att ha många trådar på gång och vara organiserad, från tåspetsarna till huvudet, 24 timmar om dan. Grattis, Grattis. Ha en bra dag. Kram

  4. julia

    Jag undrar bara en sak, du har sagt att du tränar med kettlebells 🙂 Tänkte bara höra vilken vikt du har oftast då? Jag har börjat med såna men klarar max 6 kg..

    Carola: Det beror ju på vad jag gör med Kb:) Om jag ska göra marklyft tex så orkar jag tungt, och tar oftast den på 24 kg, tyngre ställs sällan fram på cirkelfysen, men ska man göra nåt med en arm så orkar jag ju inte så tungt. Svingar gör jag med allt mellan 10 och 14 kg, beroende på dagsform.

  5. Annette

    Förstår att du trivs med ditt jobb därhemma:) Det är det absolut bästa som finns även om det ibland kan gå en på nerverna 😉 Hoppas ni får en riktigt härlig helg!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting