Allmänt

Söndagslunk

Igår kväll skulle jag blogga lite och skulle bara kolla snabbt på Ikeas hemsida först, råkade klicka in mig på Ikea hackers … Och där fastnade jag 🙂
Jag har kikat in där förr men då gillade jag det inte alls men nu var det hur kul som helst. Jag är inte så pysslig av mig med vanligt pyssel : flirtkulor och fingerfärg osv , men sånt här gillar jag!
Att bygga om saker så de fyller den funktion man är ute efter utan att det kostar skjortan 🙂
I like.

Så nu vill jag bygga saker!! Jag vill måla och spika och klura 🙂
Det fanns flera olika varianter på byrå/ skåp under sängen som jag vill göra inne hos Robban , och jag har en annan sjukt bra ide nere hos tjejerna.. Det är dock inte Ikeas möbler men skit samma:)
Det involverar deras våningssäng från Disney med sänglåda …:)
Jag gillar inte våningssängar av den enkla anledningen att det händer att de kräks i dem… Och det är ju om möjligt ännu värre att spysanera en säng högt upp i luften när man måste kräla omkring i den … Urk. Må det aldrig kräkas mer i denna familj !! Ta iträ och tvi tvi tvi 😉

Jag vill ha sängarna i 90 graders vinkel där den översta står en halvmeter eller så över den understas fotände, då passar den i hörnet av rummet, tar mindre plats än nu när sängarna står på golvet alla tre, och det blir perfekt. Jag har bara inte kommit på hur jag ska förlänga benen på den övre ….;)

Över till annat !
Igår klipptes ju killarna och medan Robban satt i stolen så gick jag och Jordan och köpte Kalkonger , som han säger 😉
Och när Jordan får välja själv blir det såhär :

20120909-123148.jpg

Han var noggrann i sitt val:)

Jag fick ett paket härom dagen ju och i det låg Lovelia nya väska :

20120909-123355.jpg

Från SkipHop 🙂
Hon har inte fått den än för hon fyller ju inte förrän den 17 september men jag tror hon kommer gilla den, den är ju ursöt!
Sen blir det lite mer paket förstås men de har jag inte fixat än.

Har ni sett de nya smakerna på festis förresten ?

20120909-124222.jpg

Mkt goda och på tiden med lite uppdatering 🙂
Vi köper inte festis edyl så ofta men de är onekligen behändiga. Tja de mindre barnen klämmer ju iofs alltid ut en skvätt på kläder edyl det första de gör;) men om msn väl lärt sig att ta några sippar ur deras innan man ger dem få är det ju lugnt 🙂
Det finns väl nån form av burk/ skal som man kan stoppa i tetran i men det har jag inte tyckt vara nödvändigt . Bara ytterligare en sak som ska ligga i lådan och ta plats ..;)

Jag fryser!!
Solen sken nyss och jag tog på korta jeans och linne men har bytt om till vanliga jeans strumpor och tjock tröja .. :/
De sa på vädret härom dagen att sommaren skulle komma tillbaka och jag blev glad… Tills de började prata om temperaturer runt 15 grader… Vad är det för sommar ?
Eh jo iofs så har den här sommaren varit skit rakt igenom … Men ändå;)

Nu har jag stoppat lillprins Bus i vagnen för lite middagslur och snart ska jag ta med Janelle på cirkelfys:)
Hoppas hon får en plats bara .
Robban är barnvakt och han är mutad med 49 kr på app store 😉 till nåt han ville ha där och jag ska kolla om Patricia kan vara backup vid ev blöjbyte, sånt gör inte Robban … Om han inte måste såklart 🙂

Middag blir de hamburgare som blev över igår, ev kompletterade med köpta köttbullar. Jag äter inga andra köttbullar än mammas och mina egna men ungarna äter hellre köpes … Brr;)
Funderar på att koka potatis till men det är ju det där med att skala .. Skalar hellre före än efter dock.
Jaja !

Vad roar ni er med idag ?
Hoppas solen lyser på er 🙂

Kommentarer

  1. Neta

    Ja man kan göra mkt kul, jag följer Susanne Nordströms blogg och hon kan trixa med ikeagrejer hon. Vi gjorde en serveringsvagn av en barpall från ikea, satt dit 2 hyllor, varav en försågs med flaskhål och så hjul på , den underlättar mitt liv mkt när man ska ut o in på altanen med grejer.
    Det där med sängarna så i vinkel var ju smart och kan väl inte vara så svårt o få en snickare göra nya högre ben.
    Tycker du ska köpa dig en elektrisk potatisskalare, dom funkar även på vinterpotatis. Du om nån behöver väl en sån även om du får köra i 2-3 omgångar så går det nog fortare ändå.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting