Allmänt

Logistik, jag är en stjärna på logistik:)

Ja är det nån som behöver en grym logistiker så är det bara att hojta!

Inte nog med att jag är bra på själva logistikdelen, jag är en fena på att delegera 🙂  och prioritera:)

 

Idag var en såndär dag som det inte riktigt funkade att köra racet själv, så jag kallade in min äkta häft. Till min förvåning så stannade han hemma hela dagen, det var inte igår…Helt ärligt, på allvar alltså, så kan jag inte på rak arm minnas när han var hemma en hel dag..

Men under inträffar 🙂  Jag hoppas att han njöt av att umgås med sina barn, för jag lämnade dem till honom och for som en skottspole själv:)

Jag njöt av att slippa sätta i och ta ur barn ur bilen tusen gånger, hihi.

 

Dagen började med kyrkis för Lovelia. Första dagen är det lite kortare och föräldrarna är med hela tiden, så han stannade kvar där med henne, och sen fick hon följa med och levera ( så en helt jobbfri dag var det ju inte…hehe)  medan jag och småkillarna var kvar hemma. Vi grejade på lite, plockade lite här och var, och så småningom lagade jag lite lunch och hann ge dem den innan jag började bli lite stressad över att de aldrig kom, jag skulle på utv samtal med Janelle 12.50, och behövde tanka bilen innan, dessutom hade jag lovat en kompis att möta upp henne vid ica för att kolla om hennes bromsljus på bilen funkade. ( Svårt att se själv i dagsljus om det lyser i bak på bilen..)

Det är svårt med parkering i stan så jag ville verkligen inte behöva leta det i sista sekunden, men klockan bara gick utan att de kom, så till sist messade jag kompisen och bad om ursäkt men jag hinner inte, flyttade över bilstolar från min silverbuss som inte behövde tankas, och när Perra äntligen kom ( bara några minuter sen, men det kändes som en vecka) så lämnade jag Mazdans nycklar och bilstolar och hoppade in och drog.

Under över alla under så hittade jag inte en, utan sju, lediga parkeringar på rad, på ett ställe jag inte ens visste om, ett stenkast från skolan, och för 10 kr timmen…wow:)

Mötte upp Janelle tjugo i och sen lämnade hon lite saker i sitt skåp innan vi letade reda på salen vi skulle vara i:

Hon har träningsvärk efter cirkelfysen stackarn;) och underskåp är en plåga…

Hon påpekade att alla andras föräldrar hade slutat komma på utv samtalen, men att jag som inte varit på ett enda sen hon började gymnasiet, började komma när hon gick i trean 😉

Men hon har oftast sagt till kvällen innan de andra gångerna, och då har det varit svårt att få till, men nu sa hon det i fredags, och jag hade verkligen planerat in det 🙂  Inte för att det var så intressant, men ändå:)

Janelle är intressant, och det är alltid kul att få se deras skolor och lärare.

 

När hon var klar tog jag med henne för att köpa nya jeans, hennes gick sönder igår, och hon paniklånade mina, läs hennes story om det HÄR .

För att inte bli av med mina förevigt var det bäst att shoppa nya..

De här bilderna lade jag ut på Instagram åxå, som jag haft länge men inte riktigt fattat vad man ska ha till;)

Men vill ni följa mig där så heter jag CarolaWetterholm , jag lovar inget, men kanske kommer det lite fler där.

 

Vi var på Lager 157 först, men det fanns inga ordentligt svarta där som hon ville ha, så då blev det Gina Tricot. 199kr, helt ok.

 

Under tiden så följde Perra med Jordan på hans allra första kyrkis:)

Förväntansfull kille i nya kläder från Draken och Juvelen, och ny ryggsäck:

Rosa sandaler fullbordar outfiten..

Jordan gillade kyrkis, vilket jag iofs inte tvivlat på:) Nu kommer han bli ledsen imorgon när Lovelia går men inte han…Hans är bara en gång per vecka, medan de äldre barnen har tre gånger/v..Men det blir bra ändå:)

 

Jag och Janelle kom hem, jag åt en smörgår med lax på, och gjorde en till Robban och sen trampade jag stressat i väntan på att han skulle komma, för att skjutsas till tennisen.. Han kom tjugo i fyra, och vi hann perfekt. Sen hade jag ju en timme att fördriva, och kollade lite mail, svarade på några och pratade i telefon:) Vad gjorde man innan mobilen liksom?

Antagligen nåt vettigare, men vaddå;)

 

Sen var det bara att åka hem, kamma till sig och svepa en kopp kaffe innan det var dags för föräldramöte med Corrindas klass. Hon skulle träna på samma skola så hon fick följa med, och lyssna på en föreläsning om nätmobbning. Jag har hört det förr, men det är ruskigt nyttigt att få höra det igen.

Allt som hamnar på nätet finns ju där för evigt, och det är nåt man inte alltid tänker på ens som vuxen…Nu lägger ju inte jag ut porriga bilder eller fyllevideos (haha, tacka gud för det ni…! ) men det gör ju ungdomarna.

Efter den fortsatte det med möte i respektive klass, och för första gången på evigheter så fick man minsann kaffe och kaka!!

Våra ungars låg och mellanstadie är en sk Hälsoskola, och då får man i bästa fall fallfrukt från nån lärares trädgård….Men jag vill iaf ha kaffe:)

Tennishallen…….Aulan …och go fikan 😉

 

Ihhh, kolla ridån på mittenbilden!!

Vänta, nu ska få en stor bild:

Jag har så svårt för sådana här prilliga mönster, det börjar snurra i skallen direkt…och lägg till det att taket är randigt….

Whihooo, förlåt kära föreläsare för att jag inte tittade på dig hela tiden, men det blev liksom lite yrsligt 😉

 

Mötet var trevligt och informativt, och jag satt dessutom och grubblade en lång stund på en mamma som var så jäkla bekant, men kunde inte komma på vem hon var…förrän jag hörde efternamnet:)

Det är en kompis kompis, som jag träffat på diverse kalas genom åren. När jag lagomt kommit på det och tänkt prata med henne efter mötet så var hon tvungen att gå tidigare…men jag ska nog jaga rätt på henne vid fb eller nåt 😉

 

Mötet var slut vid åtta, och det var Corrindas träning åxå, perfekt. Vi åkte om Jenny för att hämta upp Novalies cykelhjälm hon glömt efter sin gympa, som det åxå var premiär för idag, mellan 17-18 men som Jenny tog hand om idag 🙂

Hennes dotter går på samma gympa och vi brukar turas om med hämta/lämna, och massa annat med.

 

Ska man radda upp tiderna idag så det riktigt syns hur sjåigt det var;)?

Loppans kyrkis 9-11

Janelles utv samtal 12.50, Jordans kyrkis 13-14.30.

Robbans tennis 16-17, Novalies gympa 17-18 och F-möte 18-20

Allt på en dag:)

 

Dagens bild på Jamie är en suddig rackare, men det får duga, han är omöjlig att fota, och jag tyckte hans ansiktsuttryck var så talande:

Han får inte vara i den här lådan det vet han, men han tycker det är så himla roligt:) Han håller på att med stor precision lirka upp ett grytunderlägg, därav det stora gapet 😉

 

 

Nu är det sovdags!

Imorgon är det inte lika mkt, med kyrkis på fm, sen ska Robban skjutsas på lägerskola och Jordan ska till tandläkaren kl 16.00, så det känns ju som nästan inget, måste handla åxå.

 

Jaja, det är säkert nåt jag glömt, men det visar sig imorgon..Lite tajt blir det för Robban ska skjutsas en halvtimme innan Lovelias slutar, men det borde funka…

 

Natti natti på er nu 🙂

Och glöm inte Instagram om ni vill 🙂

 

PS Fortsätt tipsa om huskurer och annat, det är jättekul att läsa och massa bra tips!!!

Kommentarer

  1. madelein - sexbarnsmamma

    Jag gillar när mycket betas av på en dag för dåblir det oftast lite lugnare resten av veckan. Nu är det oftast mycket ofta pga olika omständigheter men just de där späckade får en att uppskatta vardagsgråa dagar lite mer 🙂

    Carola: Jag håller med! Det får mig att känna mig effektiv åxå;) men bara det klaffar med tiderna så gillar jag det med:)

  2. Carina

    Nu har jag skrivit en kommentar 2 gånger och den verkar ha gett sig ut i rymden.
    Gör ett sista försök.

    ”Fallfrukt från nån lärares trädgård” Den repliken fick mig att skratt gott.

    Och så var det lite mer om att du är en MÄSTARE som självklart fixade logistiken.

  3. Carina

    ”Fallfrukt från nån lärares trädgård.” Skrattade gott åt den meningen. Visst är det gott med lite kaffe.

    Klart du klarade logistiken, du är ju en MÄSTARE! Och blir det för krångligt får man trolla med knäna. Och om det ändå skulle skita sig så fortsätter ju jorden att snurra även om det är svårt att förstå.

    Nu ska jag plocka ihop lite fallfrukt som jag kan ta med till jobbet imorgon. GOD NATT!

  4. rasputin

    folk pratar im röknkng men den största sjukdomen som dödar mest är fetma så ska fete mäniskor kunna köpa godis eller gå på resturang ? eller ska outbildade få ha barn det är frågan?

    Carola: Ja det är den stora frågan:) Vem ska få göra vad och varför? Det finns ju inget svartvitt svar på det:)

  5. Carina

    Fallfrukt från lärarens trädgård. Skrattade gott åt den repliken. Håller med, visst är det gott med kaffe.
    Imponerande logistik, men klart du klarade det. Du är ju en mästare!

  6. Emma

    Nu vill jag inte att du tar illa upp utan jag undrar bara helt ärligt hur ni tänker kring detta med din mans konstanta jobb/ brist på hemmavarande. Hur tänker ni kring att barnen har en frånvarande pappa? Måste han jobba för pengarnas skull? Tycker ni att pappans tid från familjen är värt det? Varför ha ett mindre betalt jobb som han får lägga mkt tid på? Jag tycker bara detta är intressant att få höra era tankar kring, jag kanske har fått en del kring bakfoten som är lätt när man läser en blogg. Svara gärna i ett inlägg om du orkar 🙂 Mvh Emma

    Carola: Jag tar inte illa upp:) Men det finns inga enkla svar på dina frågor. Självklart är det inte värt att han är borta så mkt som han är! Men å andra sidan…han har eget företag som han gillar..Just nu har det varit för mkt av allt, men jag hoppas innerligt att det lugnar ner sig snart! Tills dess så ska jag börja köpa triss:) och satsar på de där 100.000 i månaden i 25 år:)
    Kram:)

  7. Michaela Lejonberg

    Shit att du orkar Carola. Jag fixar knappt vardagen här hemma o jag här bara ett barn. Han går alltid prio ett. vissa dagar orkar jag bara med han. iofs här jag en utmattningsdepression som spelar stor roll i det hela. Men ändå. Jag beundrar er med så många barn. Ni e fantastiska!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting