Allmänt

Konstigt?

Inlägget jag skrev igår, med rubriken Harry Potter, är visst inte fullständigt? Det fattas en bra bit på slutet,,

Jag kommer inte ihåg vad jag skrivit så det var säkert inget viktigt, men ändå:)

 

Jag har städat i köket idag.. Shit vad tjatigt, tänker ni, för det gör jag ju för jämnan;) hehe, och jo, köket är det rum som jag vistas i ungefär 95% av min vakna hemmavarande tid, så det blir ju en hel del plock just där:)

Men nu var det lite mer sorterande av papper…Det stod två korgar på köksön där det som legat utspritt åkt ner vid panikröj, tex när spiskillen ringde och skulle komma…eller när man ska laga mat där och det är fullt av papper och leksaker.

De tömde jag och det mesta gick ju direkt i pappersinsamlingen, men det här fina kortet åkte upp på väggen:

Från tvillingarnas Thailandsemester:)

Och  sen var det ju bla en 25% rabatt på valfritt barnplagg på Lindex som låg där och skräpade, och det passade ju fint att jag skulle just dit och handla en onepiece till Lovelia:)

Passade på när jag lämnat Robban på tennisen.

Det blev en sån här, som Lindex visst kallar för Jump-in…tja same same:)

Jag stod en stund med en rosa med Mumin på och funderade om hon hellre ville ha den,…men jag gillar inte Mumin nåt vidare…och så kom jag på att Jordan säkert hellre vill ha den här så småningom, plus att det inte fanns rätt storlek:)

Jag tyckte den här var snyggare, helt enkelt:)

 

Sen provade jag Bhar…och det är ju alltid kul…eller NOT. Efter att ha ammat alla barn länge så är det inte så värst mkt att stoppa i de där kuporna, och det glipar och glappar mest överallt;)  Nä, jag gav upp, när inte ens BombShellBharna gjorde nåt vidare jobb, haha;)

Det får bli en annan gång, när syrran är med och kan springa och hämta tusen olika storlekar:)

In på Deischman och kika på skor, men hade inte tid att prova…trist, då måste jag tillbaka snart   *blinklink*

 

Sen var det hög tid att hämta upp Robban, och vi åkte till Skopunkten för att köpa skor till honom, men han vill verkligen inte ha tjocka gympaskor utan tunnare, dessutom vägrar han kardborre…Och urvalet var kasst med de kriterierna:)

Jag blev lite irriterad på honom för att han inte fattade att det inte finns så många tunna skor så här års, men han ville inte lyssna..Inget dög så vi drog iväg till leksaksaffären för present till kalaset Novalie ska på  imorgon, och så lite mer till Lovelia. Hon fyller ju år på måndag!

Om ni vill läsa om när hon föddes, och dagarna innan, hon var lite krånglig nämligen så jag låg inlagd några dagar innan, så kan  ni läsa HÄR

 

Klara där så var det Citygross kvar, men eftersom det ligger fler affärer i det köpcentrumet så pep vi iväg ditåt först, och in på DinSko, och där minsann, hittade vi ett par:) På rea dessutom:)  Det fanns bara små storlekar kvar, och så ETT par i 38. Tack:)!

Han var helnöjd, och jag grät ju inte över att de kostade 99kr.

 

Jamie som borde ha sovit längre hade vaknat i provhytten på Lindex och vägrade somna om, så han var inte sitt piggaste, men glad ändå. Han tycker om att sitta i kundvagnen när vi handlar, men man kan ju inte direkt sätta scannern i handtaget ..hehe.

Vi köpte lite potatiskroketter som barnen älskar och som de tjatat om sen ugnen gick sönder, och sen lite smått och gott, lax och köttfärs bla. Det blir köttfärslimpa imorgon 🙂

Idag blev det kyckling till kroketterna, och den var ju inte det godaste jag lagat, men man blev ju mätt.

 

Corrinda kom lagom till middagen, och de hade förlorat båda sina matcher idag…hon brukar vara supersur då, men idag spelade det visst inte så stor roll, och det är ju lite skönt att slippa en surskalle..;)

Hon drog iväg och sover över hos en kompis, och det samma gör Novalie, så vi är några barn kort inatt.

 

Robban hade Jamie inne hos sig ett tag, och kom ut och visade mig en bild på vad de gjorde:

Han har invigt lillebrorsan i TV spelandets gyllene värld:)  och Jamie ser ju väldigt nöjd ut.

Jordan busade med Robban och smög sig in och klättrade upp i sängen, och jag hörde att Robban blev förbannad och ville ha ut honom, och så hör man den där lilla treåringen: – Okey, okey, okeeeeey!!

 

Imorgon har jag inga stora planer, Novalie ska på kalas, och det var ju mitt på dan så vi struntar i bio, jag ska dessutom träna mellan 16-17, försökte få med mig Janelle, eftersom syrran är utomlands, men hon hade plötsligt väldigt mkt annat hon behövde göra 😉

 

Det finns bilder på Instagram från idag, ni hittar mig som CarolaWetterholm, för enkelhetens skull 🙂

 

Nu ska jag se färdigt på filmen Robban och jag kikar på, och sen sova kanske…eller börja läsa Halvblodsprinsen??

Svårt val:)

 

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

  1. Suzanne Walker

    Ni har ju en affär i Uppsala med jättetrevliga tjejer som säljer Bh-ar bl.a och hjälper till att man får en bra bh som passar en. Har för mig att affären heter Viktoria och Vivi eller nått sånt och ligger visst mittemot konserthallen….
    De brukar ha modevisning här ute hos oss i Skokloster vår och vinter och man fastnar alltid för nått. Värt att besöka i alla fall.
    mvh Suzanne

    Carola: Hm det visste jag inte…men kanske ska gå dit då…fast jag tycker inte om när folk, må så vara proffs, ska skärskåda de obefintliga behagen;) Jag köpte BH i en specialaffär till mitt bröllop, och det är ju värt förnedringen man känner trots allt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting