Allmänt

Luktsinne…..

Jag har ju varit förkyld länge men nu inser jag att det täppta i näsan släppt och mitt spårhundsliknande luktsinne är tillbaka:)
Har gått och stökat i köket och irriterat mig på att det luktat illa, som en gammal kissig blöja ungefär..
Torkat här, skrubbat där, sköljt med massa vatten här osv.. Utan resultat . Det luktar fortfarande !
Grymt irriterande, och ingen annan känner nån lukt heller medan jag tycker den är extremt påträngande …

Och så nu, alldeles när jag fångade in Jamie för att han var ledsen och grinig så inser jag att det luktar värre i hallen trots att ytterdörren står på vid gavel, och det är alltså jamies nattblöja som ligger i en hink med lock inne på lilla toan där dörren är halvt tillskjuten som luktar….
Det är inte alltid trevligt med bra luktsinne kan jag meddela 😉

Min syster är precis likadan, och vi kan snosa och vädra i luften och rynka på näsan när ingen annan känner ett dyft … Så har det alltid varit 🙂

Sista veckorna har jag knappt känt nån doft alls vare sig god eller dålig och det hade ju varit roligare om den första som trängde sig igenom täpptheten var rosor eller nybakta bullar eller så…. Men nej, en kissig blöja …;)

Nu ska vi på tennis, ska bara kasta blöjpåsen först 😉

20120915-132711.jpg

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting