Allmänt

Goda grannar ?

Våra grannar mitt emot ska ju flytta och deras hus och trädgård är i toppskick. De har renoverat och fixat, bytt tak och fönster och det är så fint!
Det är ett par i tja.. Runt 50-60 nånting, vi pratar sällan med dem så jag har dålig koll men de har vuxna utflyttade barn och barnbarn.
De gillar att pyssla med det mesta och hela somrarna grejar de i sin fina fina trädgård .
Nu står de och sopar utanför uppfarten och gör extrafint så jag tror de har visning på huset snart.

Jag känner att de nog gärna hade haft en stor kuliss att sätta upp framför våran tomt , ni vet en såndär som Musse har på julafton framför soptippen där de parkerat sin husvagn 😉
För nog känns det lite som att åsynen av vår tomt drar ner känslan av woow från deras hus och trädgård …;)

20120916-104732.jpg

Tre stora studsmattor, en gammal skruttig husvagn, en skruttig liten Mazda , pool, leksaker och gräs upp till anklarna, ingen direkt välvårdad trädgård direkt … Min buss parkerad på gatan dessutom , och så vårar hus på det:)
Från gatans håll ser det litet och futtigt ut ,eftersom det är ett soutteränghus så ser det ut som ett litet enplanshus från det hållet med garaget och pooleummet som flankerar och gör så det verkligen ser pyttelitet ut 🙂
Från baksidan är det två våningar högt och rätt ordentligt pampigt , jag blir imponerad själv när jag ser det från det hållet 😉

Nu kan jag inte göra så mkt åt vare sig husets placering eller studsmattor ich husvagn, men jag kan ju kanske gå ut och plocka lite..
Fast å andra sidan är det väl schysst att de som köper huset vet vad de får för grannar 😉

Vi är himla trevliga men kanske inte så pyssliga och trädgårds göra kommer inte så högt på prio listan .

Jag hoppas ju på en trevlig barnfamilj med barn i lagom ålder för mina minsta 🙂

Kommentarer

  1. Sandra

    Hade gärna bort granne med er! Har bara fyra lekkanrater att bidra med dock men vi skulle bidra med en lika rörig gård och vi har aldrig rensat mellan plattorna heller, finns roligare saker!

  2. linda

    Åh jag skulle älska att ha dig som granne! Har fem barn mellan 1,5 år till 9 år. Är hemmafru så jag hade kunnat smita över till dig ibland o dricka kaffe. Tyvärr så bor vi lite långt därifrån:)
    Carola_: Åhh vad typiskt;) Jag hade gärna fikat med dig varje dag:)

  3. Ami

    Du, de kommer säkert att sätta upp en liten pil med texten: Känd från TV…som pekar mot ert hus när de har visning och dra vinning av det… 😉

  4. Ida

    Hoppas det blir en trevlig barnfamilj ni får till grannar. Klart att det ska synas att man har barn och vad gör väl det om man saker utspridda lite överallt. Jag är själv inte särskilt intresserad av att fixa i trädgården så ofta ser det ut lite huller om buller, men jag tycker inte har så stor betydelse. Huvudsaken att man själv trivs.

  5. Emelie

    Ni är säkert underbara grannar! önskar själv att jag hade haft många grannbarn i min ålder när jag var liten är nu 21 år men då hade det varit drömmen! 🙂

    Bor själv inte i Uppsala men min mammas föräldrar gör det och de säger att ”folk de känner” avråder från att bo nära er! blir så jäkla förbannad på att folk som bara kastar ur sig sånt de inte vet någonting om! läser bloggen varje dag och ni verkar vara en helt underbar familj med både fart och fläkt och många bollar i luften. Spelar ju ingen roll hur många barn man har ALLA barn låter, leker är glada, ledsna och skriker det är ju så det är! och ni verkar vara en jätte fin familj med många härliga barn!
    Kram kram hoppas ni får underbara grannar som flyttar in!

    1. Profilbild
      familjenannorlunda

      Carola: haha du skojar ?? Jag bor hellre granne med mig själv än en sur pensionär 😉 men jag kan väl förstÃ¥ det till viss del. Det är klart att barn hörs, men faktiskt sÃ¥ hör jag grannbarnen jag med, och de är vanliga familjer med tvÃ¥- tre barn, man fÃ¥r nog bo i skogen om man vill ha knäpptyst runt sig:)
      Fast jag tycker det känns lite konstigt att folk som känner folk som känner folk avråder från att bo nära oss ..:/
      De borde nästan skämmas lite 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting