Allmänt

Familjen Wetterholm :)

Minns ni att vi fotades hemma i vår trädgård i somras, ett familjefoto till väggen hemma ?
Fotograf Ewa Ahlin :

Kommentarer

  1. Anette

    Men vad skitsnygga ni är allihopa!! Speciellt tycker jag Corrinda har blivit så snygg, hon börjar ju bli riktigt tonåring hon nu med:)

  2. Jessan

    Vilket fint familjekort!! Jag har också en dröm om att få ett kort på hela familjen till att pryda väggen i vardagsrummet men resten av familjen stretar ….Nu efter att ha sett erat underbara kort så måste jag lägga in en högre övertalningsväxel! Ha det bra!

  3. Maria

    Jättefint kort! Tänk att få alla att se glada ut SAMTIDIGT! Jag har två barn och lyckas aldrig få dom att se nöjda ut samtidigt! Alltid en som tittar bort eller grinar 🙂

  4. Anki

    Ett sånt fint resultat det blev av fotograferingen! Du kan verkligen vara stolt över din stora fina familj, Carola!

    Kram från Skåneland

  5. Em

    Härligt! Vem är tjejen längst ner till höger? 🙂
    Carola: Det är ju Patricia 🙂 Hon har färgat håret svart… Det ser ut som hon är nån ” ful ankunge” med alla blondiner och så hennes svarta ;)men hon är ju lika blond som övriga normalt:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting