Allmänt

Ont i foten..

Eller snarare fotleden, det är vad jag har. På träningen igår så klev jag snett, ( jaaaa, jag klev PÅ min syster fot, men änsendå;) hon fick inget ont, hihi)  och det kändes direkt att det blev lite knas. Inte allvarligt alls, men sådär så det stelnar till och de första stegen blir lite stappliga:)

Fotleden känns lite ostadig, men eftersom jag inte klapprar runt i klackar så gör ju inte det nåt 🙂

Men jag tänkte att intresseklubben kanske ville anteckna 😉

 

Imorse vaknade gossarna tidigt och jag suckade lite för jag hade ingen lust att kliva upp, men då hörde jag hur Novalie kom in i vardagsrummet, och då kunde jag ju lugnt slumra en stund till 🙂 Välbehövligt, för jag hade inte sovit speciellt bra.

När jag så småningom masade mig upp och tittade ut så var det närapå att jag kröp tillbaka in under täcket, för det var smått fint regn, nästan som dimma, och jämngråa skyar. Brrr.

Men nu har man ju inte den möjligheten, så det var ju bara att gilla läget.

En kopp kaffe gör underverk med tröttheten, men en gnällJamie som sliter en i byxorna intill förtar lite av nöjet 😉

Han var ju trött igen efter att ha vaknat alldeles för tidigt…sucka. Precis när jag skulle ta ett bildbevis på tjurskallen så flinade han upp sig och såg supernöjd ut…;)

Han äter cornflakes…;)

Lite senare, så hörde jag hur han grejade ute i hallen och han var så tyst och försynt att jag trodde att han gjorde nåt busigt, men han höll ju bara på att leka Moses:)

Här satt han och filosoferade för sig själv en lång stund innan jag kom och störde med mobilen..

Lilla skruttet.

 

Lovelia mådde dåligt idag, av den där sprutan hon fick igår, hon hade rätt hög feber i morse, så mina planer på shoppingtur fick ju ställas in. Jag borde ha tänkt på det redan igår, men missade visst det. Hon somnade och sov några timmar mitt på dagen och sen var hon tvärpigg igen. Skönt det!

Däremot var jag ju tvungen att handla till tacos, så medan Jamie sov så passade jag på att smita iväg till Coop.  En såndär handling som blir svindyr men med få varor….de gillar jag inte ….;)

Men det var 2 kg ost, 4 kg kyckling, 2,5 kg köttfärs, lite grejor till Patricia 🙂 och sånt där som kostar, men det är ju inte varje dag man köper det, tur det, för det är roligare att få många kassar för lite pengar 🙂

Jag köpte två trisslotter åxå, och just nu så tror jag att jag är mångmiljonär, och planerar vad jag ska göra med mina 100.000kr i månaden i 25 år framöver 🙂

Shit vad besviken jag ska bli!  Vågar inte skrapa än….hihi.

 

Imorgon ska jag baka!

Jag plockade fram min favoritbakbok,

och börjar man bläddra i den så infinner sig lusten att baka, jag lovar!

Nu funderar jag på vad jag ska välja…..Nån av de här kanske:

Morotskaka, blueberry cheesecake eller citron och hallonpaj…

Problemet är bara att barnen vill ha tårta, helt vanlig tårta…så vi får se om jag kan övertala dem 🙂

 

Jag ska väl handla ingredienser imorgon när jag skjutsar till tennisen, så jag lär sätta lite fart på övertalningen..

 

Och när man talar om fika, jag fick en rolig rapport från Tassimo i veckan, en Fikarapport.  Hur svenska folket fikar 🙂

Det stämmer rätt bra in på mig 🙂

Fast jag tror jag fikar ännu lite mer, men jag fikar å andra sidan ensam de allra flesta gångerna, så nån jäkla diskussion är det ju inte fråga om 😉

Fast jo….jag pratar med mig själv, till de stora barnens fasa. Alltid, för erkänn, de bästa svaren får man av sig själv:)

Jag står ofta på affären och babblar med mig själv, men oftast har jag ju ett barn med mig som jag ju pratar med, eller låtsas prata med iaf 😉

De stora tjejerna tycker jag är fruktansvärt pinsam, men det struntar jag i ..hehe

 

Idag har jag bokat besiktning på husvagnen, bara för att jag anade att pappa skulle komma förbi, och då skulle han ju fråga..och jag har ju dragit på det i en evighet, men nu så! Pappa ville ha en av sina bilar besiktad samtidigt, så nu kommer vi dra snyggvagnen med en guld Mercedes Benz 🙂

Ahhh, det låter coolare än vad det är 🙂

 

Nu ska jag kika vidare på filmen på fyran: Kärleken checkar in. Det är nåt så märkligt som en film jag inte sett, så det är bara att tacka och ta emot .

Lite the på det kanske, och kvällen är komplett. Man har visst inte så stora krav 🙂

Men sanningen är ju att det är det lilla i livet som räknas 🙂 De små stunderna, det är ju de som blir själva livet i slutänden :())

Att tex lyssna på Jamies snusande i spjälisen en bit bort, det finns inte  mkt som slår  det ♥

 

Natti natti på er 🙂

Kommentarer

  1. Kristina Å

    Leilas morotskaka har jag bakat, den är supergod! Visst blir man glad över en film på tv man inte sett men Kärleken checkar in har jag sett flera gånger, den är lika bra varje gång, jättemysig.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing