Allmänt

Ghost…

…men varför, VARFÖR slog jag inte av Tvn när jag såg att det var den?? Nu lär jag ju sitta här till halv tre inatt och snyfta 🙂

Den är ju nästan inte ens speciellt bra..men det är Patrick 😉

 

Idag har det regnat. Det gör det ju varje dag, för jag tror inte det varit mer än en handfull dagar det här året som det INTE regnat. Lite grann måste det liksom droppa från skyn var dag. Visst håller ni med? Och regnar det inte på dagen så nog hör jag hur det slår på fönsterbrädan på natten.. 😉

Jag sa ju att jag hade ett akvarium i bakluckan på mazdan, men jag berättade inte att jag fick krångla för att få bort det, för det rann ju såklart inte bort av sig själv. Jag började med att skopa med en mugg, men det tog ju evigheter och funkade bara till viss del. Men så kom jag på att ungarna har nån form av vattengevär:)

Det är som en cykelpump i funktionen, som man suger upp vatten med och sen kan man skjuta iväg det långt, och den letade jag reda på nu, och sen sa det bara swosch så hade jag dammsugit upp allt vatten 🙂

Jag är så smart, alternativa lösningar – det är min grej 🙂

Nu återstår ju bara att se om det tänker läcka in ett akvarium varje gång det regnar lite häftigare…jag lät den ligga där i bakluckan iaf .

Jag tankade den idag åxå, men jag vet inte om det var jag som var totalt korkad, eller om det varfel på bensinpumpen? Den slog av sig, första gången efter att jag fått i kanske fem liter, men då hoppade den igång igen, men sen efter typ 11 liter så stannade den igen, och då vägrade den fortsätta ?  Jag som har lite tankningsfobi och undvikit det i många år är ju inte direkt specialist på sånt.

Men det var ju bättre med 11 liter bensin än snustorrt så jag var rätt nöjd ändå:)

 

Jag hade inte tid att krångla heller för jag var på väg till tennisen med Robban, släppte av honom och for vidare till Gottsunda köpcentrum för att handla. De hade invigning i dag, så det var prinsesstårta till alla ( om man iddes köa, vilket jag inte gjorde) och sen v ar Dogge där och pratade, men då var jag på väg hem.

Jag var in på Deischmann och suktade, har hittat ett par så himla sköna skor!

Men alltså, jag har nästan alltid svarta byxor, eller blåa jeans, kan man ha de här då?

De finns i den här färgen åxå:  De röda snörena gillar jag inte alls med de går ju att byta.

Nå, är de snygga? Och vad säger ni om färgerna??  De var förbannat sköna iaf, men jag hade gärna haft mörkbruna eller svarta…Kanske är jag larvig, det kanske är skitfräckt med andra färger än svart;)?

Med andra ord så köpte jag inga, Men jag handlade lite till Patricia på en annan affär, innan jag kikade in på Willys.

Massa ingredienser till bakandet, och så hämta Robban, och hem och börja baka:)

 

Nu har jag tre färdiga kakor, en i ugnen….gahhhh den har jag glömt! Men den skulle stå på eftervärme så den är förhoppningsvis finfin, och så ska jag göra en vanlig prinsesstårta imorgon. Allt enl önskemål.

Det kommer inte att gå åt, men det gör inget, det finns fler dagar att goffa i sig på 😉

Jag tror dessutom att mitt, och syrrans, träningsnedåtgång;) beror på alldeles för lite kolhydrater och socker , hehe.

Vi åtgärdar det imorgon ., och på måndagens cirkelfys kommer vi slå rekord 🙂

 

Jag håller på att uppdatera min iphone, så det bidde inga bilder idag, mer än skorna då, men det får åtgärdas nästa gång.

 

Nu ska jag rädda den där kakan i ugnen och göra plats i kylen åt den!

Ses i morgon!

Natti natti 🙂

 

 

Kommentarer

 1. Madde

  De me tankningen beror nog på att d är nån sorts spärr som ska slå till när munstycket känner av att d ä fullt (fast man nyss börjat tanka) ja bruka vrida handtaget lite på sniskan (ganska ordentligt) så gå de tanka fullt sen 🙂

 2. Annelie Susanna

  Men herregud Carola! Köp dom blåa skorna!! Gud så snygga; dom kan du ha till vad som helst, man måste våga blanda lite färger också 🙂 Och är dom sköna så är det ju fantastiskt för jag tycker att det är jättesvårt att hitta bekväma OCH snygga skor. JAG vill ha dom!! Lycka till!!
  Carola: Haha, jag tänkte på dig när jag såg dem:) Nu är de mina:)

 3. maria

  Det där med bensinen hände mig en gång. Tänkte att det var bensinen som tagit slut i pumpen. Men när jag skulle tanka nästa gång gick det inte alls, överskriden kreditgräns på volvokortet… Som tur var var jag vid liljas å kunde gå in å höja gränsen. Hade haft bilen på verkstaden å det kostar ju lite… el mkt!!

 4. Solan

  De ser helt ok ut. Bra grep när de blir halt. De tycker jag om. Och som sagt. De röda snörena går att bytta ut. Ja den här regnandet. Snart kommer hela Sverige flytta bort ???

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing