Allmänt

Patricia 17 år :)

Grattis lilla ( nåja ) fina ungen min!!

20120930-112250.jpg

Tänk att för 17 år sen så hade jag ingen aning om att jag skulle somna som tvåbarnsmamma den här dagen.
Jag var mest skitsur för att det inte skulle bli en septemberunge utan ett oktoberbarn… Som om det skulle spela nån större roll 😉

Men Pang bom så satte det fart och tre timmar senare föddes världens finaste Patricia 🙂
Kl 20.50 , så det var tom med några timmars marginal till oktober 😉

Idag har vi släktkalas!

Ni glömmer inte att jag finns på Instagram väl ?
CarolaWetterholm heter jag där ( med, hihi)

Ha en bra söndag nu ska jag lägga ihop en prinsesstårta!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing