Allmänt

Vad nu då??

Bara för att jag helt glömt att betala räkningarna…ja men herregud jag gjorde ju det nyss liksom!? så funkar det inte att komma in påSwedbanks jäkla sida nu!

Morr och mutter, här sitter jag med räkningarna och dosan bredvid mig….och det enda som händer är att meddelandet ” Sidan kan inte visas” kommer upp, efter att den laddat i tusen år:(

Kanske kan jag betala via mobilen, men det lär ju vara aningens meckigare.

Nä, det funkar verkligen inte, sorry alla som ska ha betalt 😉

Nu är det väl ingen större panik, men eftersom jag normalt inte slarvar med räkningar och nu glömt bort dem totalt så vill jag ju gärna åtgärda det pronto!

 

Jag hade planerat att tvätta idag och försöka få undan sommarkläderna…de som knappt kom fram i år!  Men en del användes ju iaf, och nu ligger de och dräller, framför allt i tvätteriet, men även i barnens lådor. Onödigt att de ligger där och tar plats.

Jag skulle verkligen vilja ha en tvättmaskin och tumlare upp i badrummet åxå, för det är ett evigt bärande av tvätt upp och ner, och eftersom de stora tjejerna tvättar själva så vore det guld.Vi occuperar ju för varandra ofta. Men det ryms inte…Men när jag vinner på min den där Trisslotten som fortfarande ligger oskrapad i plånboken, DÅ bygger jag om badrummet, och då planerar jag in en tvättpelare:)

Haha, det är lustigt, men det känns verkligen som att det kanske är en högvinst som ligger där, precis som de tagit fasta vid på deras reklam, men de gånger jag faktiskt vunnit på en triss är lätträknade… Jag vinner inte ens 25 kr ( tja eller 30 är det väl nu).

Men tills man sett fakta så kan man ju drömma:)

 

Jag har en massa saker jag vill göra för mina 100.000  i månaden i 25 år!

Först åker jag från Sverige direkt, och kommer tillbaka i slutet av april, jag tar såklart med mig barnen, och sätter de i svensk skola på Hawaii, finns det ingen sån så tar jag med mig Jenny, hon är lärare och kan undervisa mina kids;) Hon gillar inte värme, men vad sjutton, lite får man väl offra 😉 Hennes barn och mina är superkompisar åxå, så det passar perfekt.

Medan vi är iväg så kör vi en total renovering av huset, lägger på en våning, och bygger om poolrummet till ett isolerat året-om dito.

Trädgården kan få lite TLC åxå, lite belysning och fräsiga cykelställ och en carport.

Jag anställer en tjusig personlig tränare, en kock!! och en städare, kanske tom en butler….?

Ny bil såklart, en stor buss med chaufför ( så slipper jag ta C kort, hehe) och så en frän sportbil som jag kan hämta/lämna barn med.

Nya garderober till alla, alltså inte själva garderoberna utan kläderna i dem såklart, och Patricia ska få sin Monclear(?) jacka.

Sätter stortjejerna i körskola och en varsin cool bil till dem åxå..

Hm…fast vi bor ju på Hawaii, så det kanske är andra regler där förresten för körkort?

Mitt Hawaii slott är såklart fint och fräscht och har allt man behöver, och tja, det är vl lika så bra att skaffa sig en personlig Jet åxå va?

Så ungarna kan åka hem och träffa kompisar ibland, eller skicka efter dem, kanske 😉

Jorrå, tänk att köra en morgonpromenad längs med Honolulu beach , och en kvällsdito på Hanauma Bay …och sen sätta sig vid dukat bord och äta mat nån annan lagat.

   Min nya outfit 😉

Jag tänker INTE skrapa min triss, för då spricker min dröm, big time 😉

Och ja okey då, 100.000 i månaden räcker kanske inte riktigt till allt de där, men nästan 😉

 

Sådär ja, då ska jag väl sluta drömma och börja tvätta då, för att sen laga mat och städa, haha.

 

Ha en bra måndag!! ♥

 

Kommentarer

  1. Anette

    Hej Carola! Har en fråga om chokladbollstårtan. Går det att använda en vanlig hjärtform eller har du använt en form med löstagbar botten? Eller hur får man annars loss kakan? 🙂 Blir den hård sen när den ska skäras? Annars såg allt såååå smarrigt ut :))
    Carola: Jag hade en silikonform, det var superenkelt att bara vika ner. Annars funkar en med löstagbar botten, eller om man vill kan man göra den i en vanlig pajform.Den blir som en delicatoboll i konsistensen, och smak:)

  2. Carola (Lola)

    Hi hi Carola ..!!

    Du är iaf för fantastiskt underbar!!
    Gillar Din humor o Din blogg stenhårt! 😉
    Stor o varm 😉 Hawaiikram fr Skellefteå …
    Keep on dreaming!! Du inspirerar mig att göra detsamma!! Ler ..

  3. Maud

    Det var inte dåligt vad som kan hända när man drömmer sej iväg sådär en måndag morron. Det tycker jag låter jättebra. Hawaii Problemet är att det kan ju bli vad som helst när du skrapar. Jag skrapade en triss en gång o trodde inte vad jag såg så jag var tvungen att fråga om dom såg vad jag såg.. jo dom såg att jag hade vunnit 10.000 kr !!!! Inte dåligt allt,det räckte till mycket men inte till det stora hus som jag önskade mej ha ha ha… Ingen ide o börja berätta om det för det skulle bli så långt. Pengarna är försvunna för länge sen men min önskan om ett större hus finns kvar. Fortsätt med att drömma emellanåt när tiden tillåter dej det. En sak till på dom där öarna ska man ha kokosnötskals BH. Bara så du vet när du vill variera din outfit ha ha ha…
    Carola: Vilken tur du hade med trissen!! Jag ska shoppa kokosnötsBHar så jag har en i varje färg;)

  4. Frida

    Så blev det för mig också när jag skulle betala mina räkningar, visade sig att det var bankens spärr som satte i för jag hade fått en Trojan på datorn, tack och lov att banken spärrade mig, annars hade jag blivit av med mina små slantar! Hoppas du inte råkat ut för desamma, riktigt obehagligt!

  5. Agnes

    Hej Carola,
    det är väl det som är det fiffiga med drömmar att dom är just drömmar? Det är sunt att drömma sig bort lite från vardagen ibland för man återkommer ju till verkligheten ändå vare sig man vill eller inte. 🙂 Lycka till med räkningarna och nu ska jag ta ut lite muffins ur ugnen som jag och sonen bakat tillsammans.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting