Allmänt

Fläta

Lovelias hår skiftar i så många färger , det är svårt att se på bilden men lite synd det .
Lite randigt 🙂

20121003-095813.jpg

Godmorgon förresten !! 🙂

Här ringde klockan sju och jag var inte alls sugen på att kliva ur den varma sängen där Jamie låg och trynade intill mig, men det fanns ju inget val.
Upp och väcka fem fina ungar , den sjätte var redan uppe och nästan klar ( Patricia !?) och sen plötsligt kom ett minitroll med rufsigt hår uppknallandes ( Jamie )
Det är så himla gulligt när de vaknar och kliver upp på egen hand när de är så där små !

Jordan är inte piggelin 🙁
Fattar inte riktigt vad som är fel, men han är ledsen och aningens varm.
Nu har han ätit macka och sitter och spelar Nintendo framför smurfarna 🙂
Jamie röjer ur varenda kökslåda, skohornen jag spärrar med var tillfälligt borta och då passar han på 😉

20121003-100519.jpg

Jag ska dricka lite mer kaffe innan jag plockar upp allt igen… Har grym träningsvärk i låren så det blir inte så kul att knäböja 😉

Ha en bra onsdag !

Kommentarer

  1. Annelie Susanna

    Åh så vackert hår!! Jo man kan allt se det på fotot, fast det är klart att det är nog ännu vackrare irl 🙂

  2. lillysmamma

    jag har också randigt hår (naturligt) och min dotters hår skiftar lite med, men de är suuperblont… ja färgade håret från ja gick i 7an tills jag var 20 ungefär då blekta ja ur topparna som hade frg kvar i sig.. och mitt hår är faktiskt finare naturellt med alla olika toner, ja än iaf, hittade två vita hårstrån för nån vecka sen.. (ja är nästan 27)

    jag har inte klippt lugg på min dotter, som snart är 4år, och hon har aldrig klagat på nå hgår i ögonen.. ibland är ju allt hår i ansiktet, men då får hon en tofs eller flätor.. just nu vill hon sova med flätor å få ”trollhår” bara för ja brukar säga att ja ser ut som ett troll när mitt hår är lockigt efter ja sovit med blött hår.. men ja är bara glad att inte behöva föna hennes hår efter badet..

  3. Annika

    Varför ständigt detta hår i ögonen? Har märkt detta även på andra bloggar, på andra barn. Skulle själv inte vilja ha håret i ögonen, men små är iofs inte lika brydda kanske.
    Carola: För att jag inte vågar klippa av det 🙂 Är för snål att gå till frisören för två klipp, och han är söt i det…:) Men jag håller med dig, det är kanske inte bekvämt..Jag brukar kamma det åt sidorna, men det ramlar fram igen..Hade han varit tjej hade han ju alltid haft tofs, det har alla flickorna haft, men jag tycker det är svårt med söta pojkfrisyrer, det blir oftast tufft..och han är så gullig ju:)
    Äsch… han har tofs ibland, när Patricia varit i farten…och snart blir det väl ett klipp:)

  4. Christina Wennerholm

    Hej!
    Ville bara tacka för att du skrivit om ”Indiensamtalen” i din blogg! De ringde till mig oxå idag och tack vare att jag läst din blogg förstod jag direkt vad det handlade om så jag sa bara ” not interested, bye,bye” tack Carola!!! Kram från Christina i Norrköping

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting