Allmänt

Njuter!!!!

Jag och barnen har plockat undan i trädgården inför vintern 🙂
Det tar sin lilla tid eftersom det sprids grejor , leksaker , kläder och skor som bonden sprider dynga på sina åkrar 😉
Men nu är det klart och jag sitter ensam kvar ute, på en jäkla pall ! ( allt annat är ju undanställt 😉
Och njuter av solen !

20121006-151928.jpg

Med ful men praktiskt gammal Posten jacka 😉
Planterat mina höstblommor hann jag åxå:

20121006-152024.jpg

Jag ogillar årstiden starkt men man får ju göra det bästa av den trots allt 🙂

Nu ska jag hämta kaffe !

Kommentarer

  1. Kinna

    Skriv din kommentar här!
    Du är stark som klarar så mycket själv. Men det är tungt att vara ensam i tvåsamheten. Han går miste om mycket, som inte kan ta till vara tiden med barnen. Men kanske morgnarna fortfarande ligger på hans ansvar. Kram !!!
    Carola: Tack snälla <3

  2. Lotta

    Måste bara få fråga en sak. Är din man aldrig hemma? Du verkar leva som ensamstående mamma. Att du orkar styra runt allt själv. Jag vet att han åker på marknader och så men ändå jag skulle bli galen av att ha en man som aldrig deltar i familjelivet. Förr så skrev du om att en del av barnen åkte med honom på marknader men nu verkar det som att han aldrig är närvarande. Heder till dig isf som fixar med allt. Men det kanske helt enkelt är så att han inte vill vara med på bild eller att du skriver om honom, inte vet jag. Men just därför jag frågar. Hoppas att du inte blir sur över frågan

    Carola : han är aldrig hemma:( Eller jo, han sover hemma men det är typ allt nu , och jag känner mig ofta ensamstående och styr runt allt runt barnen och huset själv. Jag har inte valt det, inte okeyat det och jag kan inte påstå att jag gillar det;)
    Det är såhär nu, eget företag är ju annorlunda mot att vara anställd , men jag hoppas vid Gud att det blir en ändring snart till det bättre, för även om jag inte har några större problem att klara av allt på egen hand så är det fruktansvärt tråkigt att vara ensam. Det är värre att han jobbade hela sommaren än att det är mkt nu för nu är ju rutiner och aktiviteter igång , i somras var ju alla på semester så då kände jag mig verkligen ensam!

    Inte blir jag arg för att du frågar 🙂
    Kram !

  3. Sofia

    Hej Carola! Vart har du köpt ”trasslet” runtom blommorna? :-.)

    Kram Sofia

    Carola : det finns på Plantagen och säkert de flesta andra blomaffärer. Det heter Sisal och finns i alla möjliga färger , jag brukar ha vanligt halmfärgat till jul – Jättefint !
    Inte speciellt dyrt heller 🙂

  4. Anki

    Vilken fin höstplantering du fick till! Måste oxå i väg och köpa lite mer ljung så jag göra mina krukor klara. Hatar precis som du att det blir kallare och kallare o mörkare och mörkare….
    Kram från Skåneland

  5. Jenny

    Shit vad grym du är, önskar jag också kunde göra sånt där, Tack för en superblogg och hälsa alla dina goa barn från mig!!
    KRAM /Jenny

    Carola : menar du planteringen ? Jag har inte gjort annat än köpt blommor i sex pack, de gröna, och fyra ljung på Lidl:) och satt ner de i en korg och sen lagt dit lite trassel runt 🙂
    Easypeasy 🙂
    Tack 🙂

  6. Maria mamma till6

    Har också fixat ute idag blir en del att ställa undan när vintern närmar sig. Fint du planterat! /hälsningar från Norrland.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting