Allmänt

Zzzznark….:)

Alldeles intill mig ligger Jamie och småsnarkar lite, och på armstödet på andra sidan soffan ligger en katt och snusar lätt, låter så himla mysigt:)

Igår kväll fick småpojkarna bada, Jamie är så torr på benen så jag droppade i väldigt mkt barnolja så det var en hal filur som man fick fiska upp senare:)

Badkarets kantsida har ramlat av…hela badkaret borde bytas ut för det är snett och vint, hur fasiken nu ett sånt material kan bli det? Eller det är ju täcksidorna som är sneda iofs, men ändå. Jag kanske ska lyfta av sidorna helt, men det är ju så fult målat där bakom…å andra sidan blir  det enkelt att städa:)

Nu ska jag erkänna att jag städar under badkaret ungefär….Aldrig.

Kanske en gång om året, max, och då bara för att nåt försvunnit in där under:) Orka städa på ställen som inte syns…:)

Ni andra gör säkert ett storröj där under var och varannan dag….?

Badvattnet ser ut som att jag badar gossarna lika ofta som jag städar …hehe, men de var inte smutsiga så vattnet blev sådär grådassigt, det var nån konstigt badskum som inte direkt skummade…

Nybadade och fina sov de gott sen, och vaknade idag till sol och fint väder. Kors i taket.

 

Jamie övade sina nyvunna kunskaper:

Upp och ner, upp och ner…..Jag lyfter ner, han klättrar upp…. Gärna upp på bordet åxå, så det är till att inte lämna nåt på bordet alls längre…Han har ju världens längsta armar så saker har inte stått i fred på länge, men nu är det ju direkt kört.

En spännande tid, för honom…och för mig som aldrig vet om ungen kommer vara fisk fågel eller mitt i mellan 😉

Han håller på att få en kindtand nere såg jag idag när jag bytte blöja, det ser svullet och ont ut, men snart är tanden igenom:)

Det blir nummer sex, han har tre uppe och två nere nu, och så kommer den här nere.

 

Jordan hjälpte mig i tvättstugan idag. Tja, vi kan ju kalla det för MITT rum, eftersom jag  tydligen är den enda som får vistas där, för andra ärenden än att duscha då;) Men det är ju trevligt med ett eget krypin;:)

– Var nöjd, morsan!  🙂

Tröjan är från Draken och Juvelen och Jordan tyckte bilen var fin:)

Ser ni att det inte svämmar över av ren tvätt i de rosa korgarna 🙂 ?

*nöjd*

 

Patricia ville ha skjuts hem från son praktik, och jag åkte iväg och hämtade henne , plockade upp Jamie direkt från vagnen och satte honom i bilen:

Tjabba 🙂

Han har Patricia gamla fleeceoverall på sig, den var svindyr när jag köpte den,men jag föll som en fura för den:)

Janelle fick ett par likadana byxor i fleece så de kunde matcha. Hihi. Idag tycker jag nog att den är aningens prillig, men fortfarande är den ett underbart plagg och ungarna älskar den:)

Den här stolen är lika som den nya jag köpte i lördags, fast den nya är svart.

Min tanke att få rum med båda i bak tror jag att jag får glömma, sett från det här hållet ( bakluckan) så ser det ut att bli för trångt.

Den får väl sitta i fram då, men eftersom vi övningskör med den här bilen blir det ett meckande fram och tillbaka, fast det får väl funka.

När jag körde iväg så kluckade det fint i bakluckan igen…men vad fan!? Massa vatten igen, vart sjutton kommer det in?

Och så har jag legat på knä med huvudet under ratten och letat efter en trasig säkring,men alla är ju hela:(

Skit åxå.  Jag ska skicka ut Perra att titta, han har väl bytt ungefär hundra gånger fler är vad jag gjort som bytt noll, men han har ju aldrig tid.

Solen strålade så vackert på höstens vackra färger, och jag höll på att köra av vägen när jag skulle föreviga det hela, med kasst resultat;)

Det var så tjusigt för solen sken rakt på kyrkan, och bakom den var det mörka moln så kyrktornet framträdde som om det var belyst. Snyggt som tusan, men kameran fångade inte riktigt det hela 😉

 

Nu kom jag på att jag kanske kan flytta den andra stolen vi har i bussen till mazdan…hm, det är en Britax det med fast lite nättare, det kan kanske funka:)

Ska invänta finväder nån dag och sen montera:)

Och nu har Jamie vaknat, så istf de fina små gulliga snarkningarna är det illvrål….

 

Jag har varit iväg och tränat, syster yster är sjuk, så det är inte lika kul, men lika jobbigt. En ny mördarövning i TRX banden som kallades för Superman…tyckte först att det var plättlätt och anade att jag gjorde aningens icke korrekt, och när jag så fick till den som man ska, så var det svinjobbigt 🙂

 

Nej, fasen Jamie gastar högre och högre, han vill komma UPP…NU!  >Så vi ammar väl lite då:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. lillys mamma

    vet inte hur mkt de skilljer din bil och en volva 240 i bredd, en dr har jag lyckats få in två twoway bakåtvända och tryckt ner ig sjlv på sidan av ena (å ja är bredare än en bälteskudde 😉 bäst bli de om an onterar ena med klacken under stolen (mindre benutrymme,mer lutning) och den andra med klacken nere,och lite lngre ut på sätet =mer benutrymme..
    i instruktionsboken är de rekomenderat att ta ner klacken när dom är över 13kg, men de beror mer på lutningen, att dom då är större och bör sitta mer upprätt, inget farligt att ha klacken under stolen över 13kg alltså.. vi lär ha klacken under stolen i morfars bil för annars sitter den inge bra, nån nyare mindre volvo.. å min väger 16kg.. mittenbak är kanon till bakåtvända bilstolar!
    Carola: ok, smart det där med klackarna, det hade jag inte tänkt på…men då kommer de ju aningen olika, ska kolla! Tack:)

  2. Neta

    Fin bild på Danmarks kyrka! Mina svärföräldrar är begravda där. Har du barn i den skolan?
    Dags att sätta saxen i Jamies hår? Ser inte skönt ut det där 🙂 Snodde din platsannons.
    Carola: Nej, inga barn i Danmarks skola, men jag har gått där själv:) Hm ja, han måste klippas snart….;)

  3. Maud

    Hej Carola. Om man blandar badolja med skumbad så blir det inga bubblor. Ha i bubblerna först o straxt innan dom ska kliva ur, har du på barnet i fråga oljan. om dom vill ha bubblor klart.
    Blev glad över att se bilden på kyrkan. För vad jag kan se så är det ju ”Min kyrka” he he
    Men det är säkert inte lätt att fota och köra. Ha en bra höst dag Kram-
    Carola: Jaha….inga oljor och bubbel alltså…det visste jag nog inte..Tack!!! Det är Danmarks kyrka:)

  4. Anna

    Strumpor på jamie? Det är säkrast att ha den i mitten och jag hade aldrig i hela mitt liv satt en vanlig bältestol framåtvänd i mitten. Min sambos kusinbarn omkom nämligen på det viset!! Han flög ur bältet och rätt igenom rutan så snälla sätt inte en vanlig stol där.
    Carola: Ja, strumpor kan vara fint att ha, men Jamie instämmer inte 🙂 Han hade sovit ute med fötterna inne i overallen under täcken så jag tänkte inte ens på att han var barfota.. Vad tragiskt med din släkting:(
    Jag har inga tankar på att sätta något barn framåt i mitten bak, det finns bara midjebälte där nämligen.
    Tack för din omtanke:)

  5. Maja

    Carola! Ditt inlägg om platsannonsen var det roligaste jag läst på länge! Skrattade nästan högt på Upptåget. Tack för att du räddade min första morgon på väg till jobbet, från föräldraledighet. Gråten i halsen byttes mot ett stort leende :)!

  6. Linnea

    Asså rent spontant kände jag ”men fy vad äckligt att städa så sällan under badkaret” men vet du vad, jag är inte bättre jag. Det blir väl när man är tvungen rensa rören och då passar man på att städa men det blir riktigt äckligt därunder. Fy och usch! Nu när jag väl lämnar en kommentar får jag passa på att säga också att jag älskar denna blogg. Du skriver så fantastiskt bra:-)

    Carola: Tack:) Ja, men det händer ju ibland att jag drar ett tag med skurborsten där under, men jagtycker inte att det är så fasligt hemskt…mest saker som ramlar in där:)

  7. Ewi

    Men ha inte den ena på mitten? Lägg ut dem på respektive sida? Och ha bälteskudden eller vad det är, i mitten istället. De där bakåtvända är absolut störst, och har du dem på respektive sida, har de rum att ”välla ut sig” åtminstone åt ena sidan. Bälteskudden däremot kan rymmas i mitten! Prova och se 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting