AllmäntUtflykt

Trevligt:)

Igår kväll åkte jag ju iväg på lite mingel, på Feminint.se . De hade ettårsjubileum:)

Jag tog Mazdan till Märsta där jag mötte upp med min syster som kom från jobbet och så samåkte vi i hennes bil. Bäst så , så att jag inte hamnar fel;) Hehe.

Inga problem, inga större köer, men ändock köer..men på Valhallavägen var det plötsligt värsta uppbådet av både poliser, ambulanser och brandbilar…! Ihh, man blir ju alltid lite orolig när man hamnar mitt i sånt där, men det verkade rätt lugnt.

Läste sen att det brunnit, men att det verkade som att ingen skadats allvarligt.

En polis fick dock rycka ut och dirigera trafiken, och jag har aldrig förr varit med om det, det är ju inte speciellt ofta som de står mitt i en korsning och vinkar:)

Jag var lite rädd att han skulle se att jag fotade och bli förbannad:) men han hade inte tid med att kolla i vår bil:)

Feminint.se ligger på Sibyllegatan 14, och det var ju easypeasy att hitta dit, gratis parkering efter 18 är det visst åxå….inga 352kr i dag alltså;)  Vi stod på Valhallavägen och promenixade en bit till affären. Jag invigde mina snygga nya blåa skor, och de var riktigt sköna att gå i, trots att de är ganska höga:) Höga för mig är antagligen inte samma som höga för er andra, jag känner mig svajjig om jag kliver lägger i en sula i skorna 😉

Framma vid butiken var det marschaller och fint, och skyltfönstret lovade ju flärd och glamour:

Jag är så imponerad över hur man på en väldigt liten yta kan göra så himla mkt fint! Utan att det blir plåttrigt….

Det var proppfullt av folk i den lilla butiken när vi kom, så vi fastnade med ett glas bubbel innanför dörren, hihi, men det fanns hur mkt som helst att klämma och känna på:

Massor av underkläder, i alla kupstorlekar och rumpstorlekar, alla kan nog hitta nåt som sitter fint här!

Galgarna vill jag ha….men de får vänta tills jag fått en walk-in closet som är lite fräckare än vårt gamla pannrum, hihi.

Fåtöljen var underbar!

En hel hylla med lukta-gott grejor – doftljus, doftpåsar, badolja, badskum..här stod vi länge och snosade:)

En trappa upp var det provrum, och plötsligt fann vi oss i varsin härlig provhytt, ni vet en såndär rund stång med draperi runt hela…helt i stil med hela inredningen:) provandes olika bhar.

Det är alkoholfritt bubbel:)

 

Vi fick varsin goodiebag innan vi gick ner och betalade våra inköp, det blev betydligt billigare än det stod på prislapparna, för jag lyckades plocka redan nedsatta varor, plus att det var 20% off just denna kväll:)

Det gjorde ju inte alls nåt att slutsumman för två Bh och en väskkrok, gick på typ hundra spänn mindre än vad den ena Bhn kostade enl prislappen:)

Jag blev nog lite förstummad långt upp i hjärnkontoret, för jag borde ju såklart gått och hämtat samma bh i en annan färg som jag funderat på….men det gjorde jag inte, utan idag gick jag in på nätbutiken och beställde den ist 🙂

Haha, korkat, men vad sjutton, det är fortfarande ett kap.

Den vita är en sportBH 🙂 Hur snygg som helst på, och så rooooosa band, och den andra är inget speciellt men underbar:) den är utan sömmar och laserskuren eller vad det nu hette, men den syns inte alls under kläderna, och sitter som en andra hud.

Efter att vi suckat över jättefina askar som stod som dekoration så sa tjejerna att de var ju såklart till salu de med, så en varsin fin låda blev det åxå, ni får se sen:)

Sen hade vi varit där i över en timme och tackade för oss, och lämnade butiken glada i hågen:)

Tusen tack för inbjudan!

 

Vi körde hemåt, men stannade på Sibylla och åt en sen middag, och där satt vi sen och babblade en stund, innan vi åkte till Märsta och hämtade upp min bil.

Fläkten har ju dött…och det innebär kan jag meddela att det inte går att få värme i den….och den immar igen…Dessutom var det frost på hela bilen, så det var inte direkt mysigt att byta från syrrans varma goa till min igloo…:)

Hon hade vantar i bilen som jag fick låna, och jag hade en filt, som jag svepte om benen, haha, tur ingen såg mig:)

Tre rävar såg vi på vägen hem. Det gick fint att köra, jag sjöng för full hals, eftersom radion åxå  är skruttig och inte hittar stationer…Jag avhandlade Kungens lilla piga och  Fattig bonddräng innan jag gick vidare med shillingtrycken Lejonbruden och I en sal på lasarettet….och i den sista börjar jag alltid gråta på sista versen, så jag satt där i min iskalla bil och snyftade lite till en gammal sång jag själv valt att sjunga, hur knäpp som helst 🙂

Sen var jag ju tvungen att liva upp stämningen lite så det blev Bon Jovi för hela slanten sista biten.

Jag kan tala om för er att det låter skitbra när man sjunger i en iskall burkig bil 🙂 men kanske återigen tur att ingen såg ( hörde) mig!

 

Väl hemma packade jag upp goodiebagen:

Den var utlovad som exklusiv, och det kan man ju säga…..!

Tja, det blev en kass bild, mitt i natten och allt, men det är ett tjusigt linne som jag storknade när jag såg prislappen på….och ungarna frågade mig på morgonen om jag på riktigt allvar betalat så mkt för ett genomskinligt linne;)  ett par underbrallor som sitter som en andra hud , ( de med) och de satt ta mig tusan perfekt! Storlek XS, det kan man ju inte tro att man kan klämma in min ladugårdsväggsstora rumpa i, men de var stora i storlekarna. Lite annat småjox och så:

Ett set från Simone Perele, det går ju liksom inte av för hackor!

Dock måste man skicka sina mått dit och sen åka och hämta/ prova på plats men det ska väl inte vara nån större uppoffring:)

 

Vi hade en supertrevlig kväll och tackar för möjligheten att få komma:)

Jag kan vänja mig vid sånt här, trevligt mingel, bubbel och underbart sällskap. Vardagsglamour och flärd kan man ju inte få för mkt av !

Kommentarer

  1. W

    Carola, jag tycker verkligen om dig, din blogg dina barn och så… Men din frisyr andas verkligen 1988, skulle vara roligt att se dig i nåt annat modernare! Kram

    Carola: haha jajamen 🙂 kanske det, men varför då? Det är ju bara långt hår och lugg 🙂 tycker nog den känns hyfsat2000 tal med:)
    Jag tycker inte om kort hår och jag trivs inte med sned lugg eller ingen lugg så jag kommer nog se lika ut resten av livet 🙂
    Typ 🙂

  2. Kristina Å.

    Jätteroligt att få komma ut på lite mingelparty nån gång ibland. Extra roligt att få med sig lite fina presenter också. Underkläder borde man satsa mer på, är själv jättedålig på att handla nya bh:ar eller trosor. Jag har varit på bh-party och det är ganska roligt, förutom att alla springer omkring halvnakna med brösten svängande och hängande är det perfekt att få pröva ordenligt och få specialisthjälp.

    I Stockholmstrakten kom det ju väldigt mycket snö igår kväll och jag tänkte när jag läste ditt inlägg att du inte alls hade kunnat ta dig hem men det gick ju bra trots kall igenimmad bil.

    Trevlig helg till dig och resten av familjen.

  3. Ida

    Gillar verkligen dina långa inlägg, fortsätt med det! Är också trevligt med mycket bilder. Vardagslyx måste man ju få unna sig, det ger ju så mycket extra energi.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting