AllmäntTräning

Tungt!

Ujuj så jobbigt det var att cirkefysa idag! Fast jag gjorde en fräck upptäckt:)  Jag kan hoppa .

Jag har trott att jag är som elefanterna som inte kan hoppa ( så högt) men faktum var att jag kunde hoppa jämfota över ca ½meter höga kuddar 🙂 Imponerad av mig själv. Jag har verkligen ingen spänst i vristerna alls, noll. Men det kan man tydligen kompensera med lite benmuskler 🙂 Kul. Jobbigt. Svinjobbigt!  Det var kanske fem kuddar på rad som man skulle hoppa över, lite som hinderlöpning;) och jag kunde dessutom hoppa över alla i ett svep, fast en i taget då..

Nej, det var med all säkerhet inte vackert, men det var hopp.:)

 

Jag kände mig lite kaxig idag och tog det rosa linnet:

Jamie springer runt mina fötter inne hos Patricia. Så syns han int mer;)

 Jag brukar ha svart linne för jag gillar inte att man måste dra in magen mer i linnen med färg på, hehe. Svart döljer  valkarna bättre 😉

Men idag kände jag mig som sagt var lite kaxig och fearless. Linnet kommer från Citygross av alla märkliga ställen att köpa träningskläder på…. Byxorna är antishake som håller ordning på  det mesta:)

För ett år sen vägde jag typ 15 kg mer, jag är rätt nöjd, även om jag inte är ”färdig” . Det blir man ju aldrig, eftersom att träna bör ju ingå i livet 🙂  Pretto, jag vet, men ack så sant.

 

Jag vek lite tvätt idag, men blev distraherad av en vän , och jag pratar hellre med vänner än viker tvätt så det valet var ju inte svårt. Att jag innan spenderat ett par timmar med att prata med min tonårsdotter Patricia gjorde att det finns kläder kvar att vika. Lucky me! 😉

Det är roligt att prata med tonåringar, och jag älskar att Patricia bor här uppe hos oss nu och inte i undervåningen, för då kan man sticka in huvudet och bara babbla lite nu och då. Ibland fräser hon och är sur och då är det bara att backa, men för det mesta är det trevligt.

Hon är ju intresserad av mode och skönhet av alla de slag, och pysslar alltid med sitt hår eller sin hårförlängning. Ibland får jag hjärtat i halsgropen när det ligger en lång hårtest nånstans och ser ut som nån tagit en skalp…brr:)

Hon gjorde lockar i mitt hår i lördags:

De blir jättefina, men mitt hår är nog lite för långt och tungt för de hänger ut sig efter ett tag? Kanske kan man köpa nån spray:)

Kännder mig lite åt Joey Tempest hållet 😉

Puss på dig Jordan!  Och Lovelia!

 Hehe.

Tja, det tar sig, nästa gång blir det nog riktigt bra, nu blev topparna lite raka:)

Jag gillar hur håret känns när det är lockigt, fasen att man ska ha spikrakt ….

 

Nix, nu ska jag sova!

Jag har burit in Jamies spjälis i sovrummet, nu står den en halv decimeter från min sängsida….men min tanke är att kanske kunna sträcka in handen och hålla hans hand när han vaknar på natten, vi får se om det funkar. Hittills harhan sovit utan att vakna 🙂  Hans säng hamnade ju i vardagsrummet, och där blev den kvar för han somnade och sov så gott och det var mysigt att ha honom där, men nu har han ju blivit så extremt lättstörd.

Jordan som gick och lade sig en stund efter Jamie, såg inte att lillebror låg där och sov, och blev skiträdd när Jamie suckade och vände på sig.

– Ett spöke!!!!  ropade han i panik;) men lugnade ner sig när han fattade hur det var 🙂

 

Ha det bra!

Natti natti 🙂

Kommentarer

 1. Johanna

  Hej! Jag tycker du har superfin kropp, ser riktigt vältränad och smal ut! Jag tänker lite på vilka ideal du för över till dina barn, speciellt tonåringarna, när du säger att du har valkar på magen och ladugårdsdörr till rumpa. Det kan du ju bara inte tycka att du har 🙂 Med vänlig hälsning, Johanna

  Carola: TAck:) Jag HAR ju valkar:) det är inget jag säger bara för att utan de finns där, syns mer ibland och mindre ibland, beroende på hur och vad jag ätit, och hur mkt jag sträcker på ryggen och håller in magen 😉 Jag har ju fött nio ungar, så platt mage vete sjutton om jag orkar sträva efter ens…
  Rumpan ÄR bred, kanske inte så fläskig längre, men rätt bred:)
  Jag säger INTE att jag är tjock, för det vet jag att jag inte är. Jag tror vi har helt ok kroppsuppfattning i familjen, och som vanligt är ingen nöjd med det de har…Den ena tonårsdottern skulle kunna tänka sig att gå ner nåt kilo, medan den andra vill gå upp några kilon…de är helt olika i kroppen, men ingen av dem vantrivs:)
  Jag försöker tänka på att inte lägga värderingar i hur man ”ska ” se ut, utan trycker hårt på att alla är fina som de är:)

 2. Kristina Å.

  Nä hoppa är inte nåt jag heller vare sig gärna gör eller gillar men funkar säkert hyfsat bra om nån tvingar mig. Har också tänkt testa antishake, de funkar alltså? Svart på benen är bäst tycker jag men gärna nån top i glad färg, den rosa passar dig jättebra.

  Det finns massor av saker som är roligare än att vika tvätt, röja eller städa. Jag håller med dig, viktigare att prata med barnen eller en kompis. Världen går inte under för det!

  När mina tvillingtjejer var små satt jag mellan deras säng och sträckte in en hand om det behövdes i väntan på att de skulle somna. Sen fick jag hämta in dem på natten om det behövdes, men egentligen är det ju ganska mysigt att ha dem nära i sängen, fast ganska trångt också 🙂 Nu var det länge sen de kom in på natten, om de inte är sjuka eller så förstås. Dessutom är det ofta de är uppe längre än vad jag och maken är.

  Carola: Ja de funkar!

 3. Hanna

  Är det på Ultuna du kör cirkelfys? har provat på Väderkvarn och gillade det, men inte min rygg tyvärr. Men med lite mer core-träning så kanske jag vågar dit igen.
  Lite sugen på att prova sådana där antiskak, för blir så irriterad på hur det känns när magen vobblar när man springer under uppvärmning och alla hopp.

  Carola: Jag kör mestadels cf på ultuna coh ekeby, det är meckigare att ta sig ( parkera ) på vderkvarn.
  Du kan ju göra alla övningar efter din egen förmåga, tex plankor på knä, armhävningar på knä osv…så prova igen du, och ta det lugnt. Be gärna ledaren innan passet att ge alternativa övningar som skonar ryggen:)
  Ja, antiskakbrallorna funkar verkligen, de håller fast magen och rumpan, låren jättebra. Precis som du så ogillar jag när det rör sig när man rör sig 😉

 4. Julia

  Hej Carola! Jag är så imponerad över hur du tränar och hur snygg du blivit! Nu undrar jag detta, jag går nämligen på friskis i Eskilstuna (där jag bor) och jag började plugga i augusti och har efter det inte hunnit med att träna som jag vill, men jag har haft en hormonsjukdom och jag vill verkligen gå ner, väger 78 kg så det behövs verkligen. Det jag undrar är hur det funkar på cirkelfys, har bara varit på cirkelgym förut men inte cirkelfys. Skulle vara jätte-tacksam om du kunde berätta vad ni gör för övningar, om man går på något grundpas först och sen avancerar sig uppåt? Är det svårt i början? Har ju som sagt tränat två gånger i veckan från oktober 2011 till april 2012, sen stannade det av så jag är väl lite rädd att vara dålig på passet och jag har ingen att gå med. Men vore jätte-tacksam att få veta mer vad ni gör och hur det går till, om man måste vara väldigt tränad för att klara det? Tack för en kanon-bra blogg!

  Carola: Cirkelfys är ju nio stationer med olika övningar, som man kör i 45 sek, sen byter man, och man kör tre varv.
  Det är bara att hoppa med, man anpassar övningarna efter sin egen förmåga, och du behöver inte känna dig ” dålig”!! Jag gick ensam på mina första pass och det var inga problem!!
  Lycka till:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing