Allmänt

Äh nu orkar jag inget mer ;)

20121031-163433.jpg

Kommentarer

  1. Nettan

    Ojojoj, det verkade vara ett långt besök!
    Tänkte höra efter med dig om du varit på Lekplatsen med dina barn? Fick en rabattkupong där, gå 2 betala för 1. Bor i Upplands Väsby så vi har inte jätte långt till Uppsala men knappt varit där. Åkte med barnen till Pelle svanslöshus med svägerskan och barnens kusiner efter ditt tips, jätte bra! Tänkte att även leklanden i Uppsala kanske är lite lugnare i Uppsala än här i stockholm.

    Carola: Jag var där när det hette Nickis, för det är väl samma ställe antar jag, och då var det rätt sunkigt. Jag har ingen aning om hur det är nu, men förhoppningsvis bättre 🙂 Vill varken säga bu eller bä här faktiskt eftersom jag inte vet:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing