AllmäntUtflykt

Rymmer hemifrån:)

Oftas händer inget alls, men ibland krockar det ihop, och den här veckan var jag inbjuden/ medbjuden på inte mindre än TRE  roliga bloggevent:)

Från att inte ha lämnat hemmet ensam för mer än att möjligen handla julklappar, och träna ( de sista åren) så känns det lite som att jag rymmer hemifrån lite nu och då 🙂

Jag har inte saknat det heller, ska väl tilläggas, utan jag är där jag ska vara när jag får vara med mina ungar ♥

Men iom bloggandet så har jag fått göra så mkt roliga saker, och det är himla roligt att träffa på andra bloggare åxå, för ju fler events man går på, ju oftare träffar man ju på folk och ju fler härliga tjejer lär man känna, skitkul!  Bara Win Win 🙂

Ingen av mina IRL vänner bloggar, och det är rätt kul att hänga med andra likasinnade, för det är liksom inget  konstigt när mobilen åker fram och det fotas konstiga detaljer;)  Det är dessutom läge att se till att se bra ut från ALLA vinklar och vrår, för nog sjutton hamnar man på bild typ hela tiden, medvetet eller omedvetet, haha.  Jag har minsan hittat bilder på Hannahsblogg där jag äter muffins med hela ansiktet 😉  Inte alls fint, så ni behöver inte kika på mig, ,men övriga bilder är fina;)

 

Den ena tillställningen, i tisdags, fick jag tacka nej till, för jag kunde inte hyra ut mina barn nånstans, men så blir det ibland:)

Det var en middag med massa andra mammor, och det hade varit jättekul, men men..Vad är väl en bal på slottet 🙂

 

Veckans andra event var Hannah Graaf, och Bloggfamiljen som tillsammans med Chevrolet bjöd på härlig trubadur, Samuel, och god mingelbuffe:

Jag åkte dit med Mirka, eller vi möttes upp vid Statoil, eftersom träffen var i Enköping och hon ju bor precis utanför:)

Som vanligt när jag ska träffa Mirka, så körde jag FEL!  Vad är grejen liksom?  🙂 Varenda gång ?

Jag har kört bil i ganska många år, men jag har mestadels kört i Uppsala, och till och från specifika ställen i närheten, så när jag plötsligt ska ut på äventyr så hittar jag inte. Oftast när vi åker nånstans hela familjen så kör Perra, om vi inte behöver två bilar, för då kör jag ju bakom honom, och då har jag fullt sjå med att hålla ögonen på hans bil.

Till Enköping hittar jag ju, men inne i staden har jag inte en susning om hur det ser ut. Mörkt som satan är det ju nuförtiden åxå, så man ser ju inget, Jo, jag har en GPS i mobilen, men jag kör lite som jag vill ändå jag 😉

Mirka ringde och dirigerade mig rätt, hon är himla bra på det:)  Jag är usel på vägbeskrivningar åxå, så det kanske hänger ihop.

Nu var det inte så mkt fel, utan bara lite så jag var snart rätt.

Utanför BilValet där de höll till, slingrade sig en lång kö av glada förväntansfulla tjejer i alla åldrar:)

Det var kallt ute så det var skönt att få komma in i värmen och i dörren togs vi emot av Bloggfamiljens härliga bloggare.

Läs mer inne på Hannahs blogg eller Fnulan   de har massa fina bilder, jag har snott några av Fnulan och Mirka:)

                                                      Fnulan, Mirka och jag, med de svarta stövlarna jag ratade på fredagen 😉

 

De hade en gigantiskt bord med vinster, från Lekmer, och de lottade och tävlade ut alltihopa:

I bakgrunden ser ni min nya bil….:=)  Den gula,eller svarta eller möjligen den vita…spelar ingen roll.

Det var en jättetrevlig kväll, och jag vet att det kommer fler på andra ställen i Sverige, så håll utkik:)

 

Jag måste ju visa min jacka jag hade, den rosa jag köpte i London för två år sen:

Visst är den fin:)?

Nu syns inte den pälskantade huvan, ser jag…hm.. men struntsamma.

När jag såg den här hänga på en galge i affären, s hade jag precis köpt en annan kappa/ jacka, en svart, och jag behövde verkligen inte en till, men åhhhh, den ropade så högt att jag inte kunde låta bli. Jag såg framför mig hur jag skulle ha den på mig när jag åkte runt med mina fina vita skridskor, med händerna i en pälsmuff och små benvärmare med tofsar som stack upp ur skridskorna, och så skulle jag åka arm i arm med tja, typ Johnny Depp eller nån:)

Jag åker inte skridskor, har inte stått på ett par sen i gymnasiet, jag avskydde det då, och misstänker att det inte är ett dugg mer roligt idag, dessutom blir det fasligt besvärligt att vara gipsad när man har småbarn 😉  och Johnny Depp var det länge sen jag träffade….hm 😉  men ni fattar….jag var tvungen att ha den!

Så jag köpte den, fast den är opraktiskt tunn, kemtvätt och har en väldigt begränsad användningsperiod per år, för jag kan inte få plats med nån tjockare kofta under 🙂

Men vad sjutton, ibalnd får glamour gå före, och den var inte speciellt dyr 🙂

Inte hinner jag ledsna på den heller, men den får hänga i hallen hela vintern för jag blir glad av att se den:)

 

För att försöka få till de slitna topparna lite, så plattade jag håret, och det blev långt och väldigt elektriskt..:)

Janelle skrattade åt mig när jag skulle försöka spraya till det lite, så hon fick rycka in och hjälpa till med det.  Det är fortfarande alldeles superelektriskt så jag tror att det är nåt med vädret, och alla kläder man har på sig:)

Som när man gnuggar en ballong mot håret…hehe.

 

Kvällen tog slut alldeles för fort, och Mirka gav mig noggranna order om hur jag skulle köra för att komma på rätt väg hem, och ta i trä så lyssnade jag noga på henne OCH lyckades följa instruktionerna, så jag behövde inte snurra runt nåt på hemvägen, utan det var raka spåret hem. 🙂

Jag har ganska dåliga lysen på min bil, så jag gillar inte att köra på halvljus, men har man tur så kan man ta rygg på nån annan bil med bra strålkastare och sen dra nytta av dem, så det gjorde jag, låg efter en bil på alldeles perfekt avstånd för att hans lyktor skulle lysa upp långt fram, och mina halvlysen precis räckte fram till hans bil , perfekt:)

 

Nu ska jag ta och hoppa i säng, ni får höra om fredagens roligheter imorgon.

Ha det gott:)

 

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

  1. Lola (Carola)

    Ler …

    Underbart härligt skriver Du!!
    Låter som en härlig dag det där, den är Du verkligen värd!!
    Kramizzar fr Skellefteå

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting