AllmäntUtflykt

Spolar tillbaka lite…:)

Vi kör ett inlägg om fredagens event , så här på måndag kvällen:)

 

Jag blev inbjuden av Mgroup till Girls Night Out, och det lät ju för roligt för att låta bli, helt enkelt. Och att jag sen visste att flera av mina bloggande tjejvänner skulle dit gjorde ju att valet var klart. Såklart skulle jag dit:)

Jag tog med mig min syster, min partner in crime:)

Eftersom vi var på Feminint.se s 1 årskalas, och där fick ett helt ljuvligt set Bh+trosa, som skulle provas ut i butiken för fin passform ( svårt ju att lägga rätt storlek i massvis av goodiebags,alla är ju olika:) )   så passade vi på att göra det samtidigt.

Så vi tuffade iväg till Stockholm med tåget redan kl 16.00, och började med ett besök i Feminint.se s helt underbara butik, om ni är i närheten måste ni kika in!

Det är dessutom jättetrevliga tjejer som jobbar där, och man känner sig väldigt glamourös när man står i de här provhytterna:

Ni ser va? Man drar ett fint draperi på en rund stång, och så den härliga mattan. Rätt långt från att snabbprova underkläder på Lindex med en 1 åring i vagnen som man dragit med sig in och står och trängs med, och en rymmande 3 åring som kryper ut ur provrummet och in till grannen….hehe:)

 

Efter det, så traskade vi vidare till Nespresso butiken och köpte lite kaffe till Perra, i Fars dags present, och därefter vilade vi de trötta fötterna som inte är vana att gå i höga klackar på lutande trottoarer, med en McWrap. Jag har inte varit på McD så här ofta på väldigt länge, men det är himla enkelt 🙂

Vi kikade in på Panduro en stund åxå innan vi gick iväg till nattklubben Pure där eventet hölls.

Det hade hunnit bli svinkallt, fy farao, och vi fick köa en liten stund, dock på RÖDA MATTAN:)  innan vi kom in. Jag messade med Mirka, som åkte bil, och så träffades vi där inne, Mirka, Ewa, Annica, Jenny och massa andra coola tjejer såklart:)

 

Gillade verkligen inredningen, med massa kristallkronor av modernt snitt, och en jäkligt snygg klubb, helt enkelt.Jag talar ju såklart i egenskap av klubbarnas drottning 😉 hehe…

Jajamensan, drinkar till drottningen….och ja, de är alkoholfria:)  Varför då då? Jo, för att det är så förbannat länge sen jag drack alkohol att jag inte känner för det längre:)   Orka vara bakis, liksom 😉

Plus att jag signat på nåt avtal med Robban i skolan om att vara både rök och drogfri, hihi:)

(Det är enkelt att vara pretto när man slutat röka för tusen år sen, och tycker cidern på Ica är lite för stark, hehe.)

När jag blir pensionär, då ska jag dricka champagne och snygga drinkar, och kanske feströka dessutom…eller nä förresten, inte röka, jag mår bara skit av det:) bara sippa paraplydrinkar.

 

 

Syrran och jag på väg in på toa, jag tror att ungefär alla ( många iaf) fotade sig här, för det var speglar bakom åxå, så det blev rätt coolt 🙂  Om man inte har en iphone då….skitkamera.

 

Inne på eventen fanns flera utställare, det var både smink och kläder och lite annat , kul att kika runt och mingla lite 🙂

Jag har inga roligare, bättre bilder, men det var en himla trevlig tillställning.

Detta är nedgången till nattklubben….:)

 

Jag snodde din bild på goodiebagen, Mirka:)

 

Lite smått och gott:)

 

Jag vill tacka Mgroup för en fin tillställning!!!

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting