Allmänt

Ww killens tips

Stoffe på ww säger : ”-standardfel på caravelle är glapp i kontakten på bromspedalen.

Be din fru krypa runt på golvet under ratten och rucka lite på den :

20121203-145436.jpg

Stoffe…. Jag har ruckat, jag har tagit loss och satt tillbaka, jag har bankat och svurit. Jag har legat som en märla under ratten och försökt se och komma åt.
Det är inte lätt att komma åt under bromspedalen kan jag meddela. Tur att caravellen är hög och hyfsat rymlig iaf 🙂 men stora tjocka vinterjackan gör det hela väldigt otympligt till råga på allt.
Du vet väl iofs eftersom du jobbar med ww dagarna i ända 😉
Perra säger att du har typ 3-4 veckors väntetid… Men du.. Om du gör ett hembesök idag och fixar min bil så kan jag göra dig en tjänst en vacker dag, man vet aldrig när man behöver inkassera sådana 🙂

Fel nummer två var nån kontakt på själva växellådan…. Hm men det sitter liksom en jäkla plastkåpa fast där?
Hamra lite sa du… Det funkar inte. 🙂

Och minst troligt var att det var nåt fel på växellådan , vare sig frusen olja eller nåt annat.
Jahapp.

Men miraklet då?? Stoffe ??

🙂

Kommentarer

  1. Fia

    Skulle lånat ut gubben åt dig om det inte var så att jag själv vill hinna se honom iaf en stund iaf varje vecka. Du vet hur det är med egen företagare!
    Lycka till!

  2. Kristina Å.

    Ja Stoffe, kom igen nu och ge en hjälpande hand!

    Fy sjutton för krånglande bilar. Trodde inte lilla bilen skulle starta idag när det var så kallt, -16, men det gjorde den. Hurra för det!

  3. Mats

    Inte kul när bilen krånglar 🙁 Har haft in min bil på en vw verkstad där de kopplade in datorn för att felsöka. Hittade inga fel på datorn, men inte gick bilen för det! Kostade nästan tusenlappen bara för att få höra: Vi hittar inget fel!!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting