Allmänt

Hjälp :)!

Patricia har kokat ris….

20121207-104826.jpg

Förutom att hela huset fortfarande stinker äckelbränt så har jag en kastrull att roa mig med…

Har ni några bra tips så mottager jag dem tacksamt !!!
🙂

Kommentarer

  1. Lena

    Riskokare är världens bästa uppfinning nästan dubbel mäng vatten förhållande till ris en skvätt olja och salt .. Truck på knappen och sen stängs v själv när det är klart.

  2. Rosanna

    !kan ju säga som så att sockerbitar funkar inte på våra kastruller. sockret smulas sönder å rent blev de inte ! Fick du ren den?

  3. Madde - Lukas

    Den ENDA som funkar enligt mig är Coca-cola..
    Låt de stå ett tag och sedan försvinner det bara av att diska rent som vanligt. funkar superbra =)

  4. Sara

    Häll lite vatten i grytan, ta sen nån matsked bakpulver och lite diskmedel. Låt stå över natten och sen bara diska rent utan slit!

  5. Jeslan

    Jag fick lära mig av en 95årig dam att man ska koka med salt. Fyll botten med salt, på med vatten och koka ett tag. Svalna lite och diska alternativt gnugga med stålknyte. Låt vattnet vara kvar i under tiden. Lycka till!

  6. Cecilia

    Syror!! typ citronsaft, hade en kastrull som var precis likadan och det funkade! lat sta lange, ett par dagar om det behovs.

  7. linda

    jag säger också maskindiskmedel och vatten med det måste ställas på värme på spisen och koka så att smutsen släpper har aldrig hört att det funkar att bara låta stå. lycka till!

  8. Hanna mamma till4a

    tro det eller ej men cillit bang brukar funka om man spayar det i grytan ganska rejält och låter det verka ett tag så är det precis som det fräter upp skiten.. Funkade hemma hoppas det funkar för dig…

  9. Camilla

    Hört någongång att pulver tvättmedel ( tex via) och vatten som kokas upp ska lösa även de mest inkokade/brända i kastruller. Har inte testat själv, men kanske värt ett fördök? Vädra, vädra och ättika i en liten skål drar ut obehaglig lukt hemma.

  10. christina arnesdotter ström

    Hej Carola!
    Häll i maskindiskmedel och koka upp på spisen.Eller låt det stå i ett par timmar.
    Mvh
    Christina

  11. Anna Hammar

    Maskindiskmedel och hett vatten och låt det stå och gotta sig en stund.
    Annars stålborstetillbehöret på skruvdragaren! 😀
    Lycka till…

  12. Camilla

    Läste att det ska fungera med att gnida in botten med sockerbitar. Har inte provat själv, men är ju värt ett försök. =)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting