Allmänt

Grattis :)

Idag säger jag grattis till ingen mindre än mig själv 🙂
Såhär såg jag ut när jag var ett halvt år gammal , och eftersom kortet på min morfar ramlade ner när jag tog ner babyfotot så får han såklart vara med han åxå :

20121210-131611.jpg

Det är jag till vänster 😉

Kommentarer

  1. Hanna mamma till4a

    Ett stort grattis på din dag Hurra Hurra Hurra!!! Ha nu en superbra dag kram!!!
    (nähä trodde att du var den till höger fniss!!)

  2. Lola (Carola)

    Skrattar … att det var Du som var till VÄNSTER ..
    VAR DET INGEN TVEKAN OM!!
    Även denna morgon gav Du mig dagens första anledning,
    till att LE!
    Tack o GRATTIS!

  3. Kristina Å.

    Skriv Grattis, hoppas du haft en underbar dag. Då är vi minst två som blivit firade idag för jag fyller nämligen också år idag.

  4. Maud

    Oj vad det var roligt att se din morfar här.Jag minns honom och har några minnen med honom och min far som säkert din mor har berättat. Hoppas att dom har grattat dej ordentligt idag (jag gjode det inatt He he…) Och att du har haft och har en en trevlig dag med de dina. Grattis

  5. Ulrika

    Grattis Carola! Vilken söt bebis du var, försöker se vem som är lik dig som liten ( utifrån kort på bloggen dvs) men ser inte det. Vem tycker du är mest lik dig?
    Hoppas ungarna firat sin mamma idag :))

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting