Allmänt

Provar premiärblogga nudå:)

Eftersom jag inte är nåt tekniskt geni, så har jag fått hjälp med att flytta över min blogg från Mama, där jag bloggat tidigare, hit till Loppi:)

Men det är wordpress det här med, och även om jag fortfarande inte fattar hur jag kommer direkt in utan får gå knepiga genvägar för att kunna administera….Elin har lovat mig en grundlig genomgång på bebisnivå, så jag ska nog snart  klara av även det, övrigt med WP känns som att jag har hyfsad koll:)

Tack och lov för det , liksom…:)

 

Vi kör en bild på min fina present jag fick i går när jag fyllde år, nån som vet vad det är??

 

Fast centrerad är bättre….   Sådär ja:)

 

Ja det är en gris det ser ju vem som helst, men det är även en såndär toffla för båda fötterna som man kan gosa ner sig med i soffan, och det var Corrinda och Janelle som gav mig den:)

Patricia matchade upp det med:

Världens mysigaste filt, och nu kan jag gotta ner mig i soffan med filt och toffla utan att frysa, underbart:)

 

Så, dags att se om det går att publicera….håll tummarna:)

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting