Allmänt

Korkat;)

 

Jag laddade ner en app med My little pony till småtjejerna häromdagen. Jag brukar inte låta dem hålla på med min mobil, men ibland är det fruktansvärt skönt att kunna muta dem med nåt;)

Novalie spelade lite på den, och sen i tisdags så satt jag och pratade med Perra vid frukosten, och Lovelia var färdig och fick låna den, hon var så ivrig på att komma iväg till kyrkis att det var för att få tyst på tjatet:)

Jag klickade upp den, och så gav jag den till henne, och fortsatte babbla. Hon räckte över den och den ville att jag skulle skriva i mitt apple-ID, och eftersom jag ibland inte tänker längre än näsan räcker, eller som Nalle Puh säger,” Jag är inte korkad, jag har bara otur när jag tänker”  så tänkte jag bara att det skulle uppdateras, och skrev i det, samtidigt som jag pratade vidare.

”Tack för ditt köp”

WTF????  Vad faaaan köpte jag nu för nåt??  Klickade snabbt upp spelet och kollade….kunde inte hitta vad jag just handlat men blev bestört när jag såg att man kunde köpa diverse grejor, från 8 kr, till 750 kr.

Alltså, vem fan köper ett berg i ett my little pony spel till småbarn för 750kr??? Gör folk det på riktigt?

Jag kunde som sagt inte hitta vad jag köpt, men på kvittot som kom igår så har jag handlat för, håll i er…..379kr!!!!

Exakt hur korkat är det?  Jag som inte ens köper appar till mig själv speciellt ofta, och gör jag det så handlar det om typ 7kr..

Trehundrasjuttionio jävla kronor…..suck.

 

Jag mailade genast apples support, utan större hopp, men man kan ju inte bara låta bli att försöka…Jag tänkte att det får nog bli en dyr läxa….Men döm om min förvåning när Randy på supporten mailade ett positivt svar , han skulle absolut kunna hjälpa mig att få tillbaka pengarna 🙂

Tack Randy,puss!!

Korkat, jag veeeet , men tack och lov för support:)

 

Kommentarer

  1. Therese

    MIna barn får heller sällan spela på min telefon, men för säkerhets skull så köper jag inget som kostar något och har därför inget kort kopplat. Kan ju vara så att man inte litar på sig själv heller och att man kanske spelar ett nytt spel som är gratis att ladda hem men som sen kostar massa diniros att spela… 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting