Tävlingar

Playtray

Hur kan det vara möjligt att jag missat dena här fina prylen??

Jag som haft Stokkes stolar sen Janelle var liten, och i dagsläget sitter med fyra stycken.. Hur många gånger har jag inte önskat mig en bricka till den…och så FINNS det en!?

Hur himla bra är inte det?

Den heter Playtray , kommer från Danmark och är designad för just Stokkes tripp trappstolar, passar enbart på dem. Det hör inte till Stokkes egna sortiment, så ni behöver inte leta på deras sida 🙂

In fact så behöver ni inte leta alls, för jag kommer såklart förse er med både bild och länk:)

Den ser ut så här:

Den finns i flera färger, vit, transparant och svart.

Men röd syntes bäst:)

Vad säger ni, vill ni inte tävla om en sån här, i valfri färg?

Jag vill ha alla färger!  🙂 Jamie ska få en i julklapp, och jag ser fram emot att bara kunna lyfta av brickan och skölja av den under kranen, istf att torka bordet och vaxduken som hänger ner! Dessutom kan vi då skjuta iväg honom lite från vårt bord, hehe, så han inte kommer åt Jordans tallrik som han drar ner i golvet minst en gång om dagen….

 

Hur ska ni göra då för att vinna en?

Enkelt!

Gilla Playtray på Facebook, det gör ni enklast HÄR 

Sen går ni in på deras hemsida och väljer färg, den finns HÄR   ( det är lite svårt att välja faktiskt…!)

Och sen kommenterar ni här som vanligt!

Vi avslutar tävlingen den 26/12 kl 21.00, så kanske den lyckliga vinnaren kan servera sitt barn en sjurätters nyårsmeny på den nya fina playtraybrickan!  🙂

 

OM man nu känner att man inte har tur i tävlingar, eller inte vill vänta, så kan man köpa produkten idag och få 10 % rabatt  om ni nämner ” GOD JUL” vid beställning! (Rabatten gäller 2 dagar från att jag skriver detta … så  skynda på)

Sidan är finsk, men givetvis får man all service man behöver på svenska 🙂

 

Sådärja!  Lycka till nu!

Själv ska jag hämta grinolle aka Jamie, och efter det skriva ett riktigt inlägg tänkte jag:)

 

 

Kommentarer

  1. Sofie

    Hey Ho, tänk att få vinna denna bricka
    då kommer jag ha en lycklig flicka.
    Vi vill ha en svart en
    så blir det roligare med mat-en 🙂

    Liten nödrim på slutet… Hoppas vi vinner och god jul och gott nytt år!

  2. Anja

    Såå fin. Är sååå trött på att torka bord, stol, golv och väggar. Vore underbart att bara torka brickan (och sonen)
    Gillat på FB.
    Svart vore fint hos oss.
    Vad hittar du alla underbara och praktiska saker?
    God Jul.

  3. Lina Johansson

    En svart play tray skulle sitta fint. Låter som en bra idé att kunna undvika kladdigt och nersölat bord och istället kunna ge vår lilla huligan ett eget bord att härja runt på:) Önskar dig en god jul!

  4. Annika

    Skulle gärna vilja ha en vit bricka till min snart ettåriga lilla tjej, hon använder kusinens tripp trapp, stol den är ca 20 år gammal men funkar fortfarande perfekt!

  5. Jane L

    Tänk om dom ändå kunnat komma på denna tidigare 🙂 Jag skulle gärna haft den till mina barn, men dom är för stora så liiite för sent 😉 Men jag skulle vilja vinna en vit till mina brorsbarn! Hade varit toppen 🙂
    God Jul!

  6. kristina

    Har gillat på fb. Jag har svart tripptrapp stol, så jag vill gärna ha en röd om jag vinner. Såg så snyggt ut ihop på bilden. Tänk vilken smart grej!

  7. Marie Thoren

    Nu håller jag både tummar och tår och hoppas jag vinner brickan. Jag vill då vinna en röd, det skulle vara supersnyggt till den svarta tripp-trappen 🙂

  8. Sara Carlström

    Hej

    Vilken underbar tävling!!!
    Jag gillar dem på FB med mitt namn Sara Carlström.
    Ja du vilken färg väljer man, svårt när alla är lika snygga men jag föll mest för den svarta.
    Praktiskt mot ketchup och curry fläckar 🙂
    Hos oss går det hej vilt till, glas, tallrikar, underlägg och bestick, nej inget får vara ifred. Med denna kommer barnet åt sina saker och inte alla andras som ser så mycket mer spännande ut. Lillen kan sitta och måla här och kolla på när mamma ska dammsuga, laga mat osv. Lite av min hemliga nanny som jag saknar emellanåt. Vi vore oerhört tacksamma att kamma hem vinsten. Teckning utlovas som seger”tal” 😉

  9. Jennie Svensson

    Min gosse ska i julklapp få en tripp trapp stol,
    med denna bricka skulle den bli extra cool,
    Svart skulle den helst va,
    Kollar din braiga blogg varje da!!

    GOD JUL

  10. Ronja

    Hej 🙂 Läser din blogg varje dag ! Jag skulle vilja vinna en Vit och översaka och ge min bästa älskade ”syster” , som alltid ställer upp på mig med att låna pengar till en fattig arbetslös och bjuder på mat och jag känner att jag skulle vilja vinna denna och kunna ge tillbaka på något snäll. Gillar på facebook och den är ju super smidig.

    Kramar /// Ronja

  11. Nora Mattsson

    Jag skulle vilja vinna en transparent bricka till min lille Vilmer. Hoppas att det kan få honom att sluta sitta och balansera på huk måltiderna igenom…God jul!

  12. Maria Sjöqvist

    skulle vara perfekt om jag vann en svart/ röd tripptrapp stol, för jag står precis i startgropen att starta pedagogisk omsorg ( bli dagmamma) i mitt hem efter ett antal år av sjukdom (bröstcancer 2 ggr bl.a. God jul och gott nytt år!

  13. Linda

    En svart skulle jag vilja ha 🙂

    Tripptrappstolen är suverän men det lilla extra saknas…ett bord! Så nu vill jag gärna vinna ett. Jag och syrran hade själva tripptrappstolar när vi var små och jag minns att vi använde dem länge!

    God jul!

  14. Jenny

    Hej jag skulle vilja vinna en svart playtray om jag vinner. Tänkte ge bort den till mina barns gudföräldrars minsting som fyller 1 år på julafton. Det blir en liten extra present i efterskott.

  15. ann-helen

    Ååååå har precis köpt en grön o fin stokke-stol till vår 1-åring och har saknat ett vitt bord till den…..skulle vara en perfekt julklapp till oss för både vi och sonen ÄLSKAR stolen!!

  16. Anna

    Hej! Har en dotter på 6 månader som har kladdat med mat sen hon var 4 månader. Hon sitter nu i en ikea stol men ska snart ta över en tripp trapp. Så denna skulle vara perfekt för den lilla damen att ha så hon kan kladda hej vilt.

  17. Emmalundgren

    Åh vill gärn vinna en vit till min lille son som är sex månader! Skönt att slippa allt kladd på bordet!
    Har gillat på Fb.

    God jul!

  18. Mia Snygg

    Den röda skulle göra sig så sjukt bra till min fina marimekko tapet i köket:-) och den verkar ju väldigt praktisk. Tack för en härlig blogg! God jul.

  19. Louise

    Vilken grej, helt perfekt, är så less på allt kladd och ”rinn”, denna vill vi vinna i vitt 😀

    Har gillat på fb

    Önskar dej en och din familj en riktigt God Jul!

  20. Sara C

    Tripp trapp-stolarna är verkligen både praktiska och tidlösa. Vore inte fel att kunna ”låsa” in lillkillen med en sådan bricka och lite mat eller pennor och papper. Han tycker nämligen att tripp trappen är bäst utformad för att stå upp och äta;) jag tyckte att den röda färgen var urläcker:)

  21. chatarina

    Åh skulle så gärna.vilja vinna.en svart bricka till min 5 månaders son! Snälla snälla tomten! Jag hoppas så att turen är på min sida! 🙂 God Jul!

  22. Emilias mamma Carro

    Åh, en vit bricka skulle vara perfekt att vinna! Jag hade en Tripp Trapp när jag var liten (läääänge sen) och nu har min 5 månaders dotter en också! 🙂

  23. Tessan Eklund

    Såg denna bricka på Mirkas blogg igår o gick in för att beställa en, men den var tyvärr för dyr i dags läget (en föräldraledig och tyvärr en arbetslös) så att vinna en transparent bricka vore toppen!!!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting