Allmänt

Födelsedag

Min syster som 6 månaders bebis

20130306-081742.jpg

Ibland är vissa av barnen otroligt lika henne.
Det är så roligt det här med likhet mellan syskon, vissa säger att jag och syrran är lika och andra att vi inte alls r lika.
En lärare som jag hade i skolan tittade noga på Petra när hon började tre år senare, och konstaterade att hon var min syrra 🙂
Nej jag var definitivt inte en stökig eller ovanligt duktig elev som man minns, försök med grå, tyst blyg mus så är det väldigt nära sanningen , hihi

Andra kan tro att vi är bara kompisar och så finns det dem så tror att vi är ett par . Hm.
Fast iofs , går man på husvisning med ett litet barn i barnvagn så kanske det inte är så konstigt 😉

Hur som helst så är hon Världens Bästa Syster och fast jag lurade henne hela tiden när vi var små och sprang ifrån henne när hon inte fick vara med oss äldre och leka så önskar jag att alla hade en sån syster.
Kanske därför jag fått så många barn ?
Jag hade gärna haft åtta som henne runt omkring mig 🙂
Hoppas att mina barn kommer ha lika bra syskon 🙂

Nu är det kyrkis och musiklek !
Bye!

Kommentarer

  1. kicki

    nu har jag funderat och kommit fram till att det finns ännu en sak jag undrar om din stora familj 🙂
    Ni har ju ovanliga (fina!) namn på flera av era barn, hur tänker ni när ni ska välja namn? Jag har absolut ingen fantasi, skulle aldrig komma på så spännande namn! 🙂 Kan du inte skriva lite och berätta om hur barnen fick sina namn?!

    ha det gott!

  2. Johanna

    Jag har 2 systrar som jag har stått väldigt nära enda sen vi var små. Nu i vuxen ålder är de mina bästa vänner,men tyvärr hinner vi inte träffas så ofta då vi har egna familjer och bor långt ifrån varandra (alla i Stockholm ,men ändå). Jag hoppas att mina 2 barn får samma glädje av varandra som vi har haft även om de är bror och syster. Måste erkänna att jag alltid tyckt lite synd om ensambarn.

  3. Ida

    Det är något specillt med den relation man har till sina syskon. Det är lite kul det är att en del tycker att man är väldigt lika och ser direkt att man är syskon medans andra tror att man inte ens är släkt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting