Allmänt

Besök :)

Igår så fick vi efterlängtat besök!

Mirka med de flesta av barnen,och Peter:) kom och hälsade på oss:)

Mina barn gillar Norrströmsbarnen, och det är nog ömsesidigt för de leker bra ihop. Jag vet att ni tänker att Jäklar vilken ljudvolym det måste vara med typ 20 ungar, men faktum är att det vid matbordet, när alla barnen satt och åt, så var det ….TYST.

De satt och småsnackade lite tyst med den som satt intill, som små vuxna på fin middag 🙂

Givetvis hördes de mellan varven , de är ju barn, och vi bor ju inte riktigt lika stort som Peter och Mirka, men det gick aldrig överstyr, och i ärlighetens namn så kan det låta betydligt mer när vi har ett eller två barn här på besök.

Jamie hade sånt sjå med att pyssla med Älva, som ju är en stor tjej och Kan-själv, så hon blev irriterad på honom och satte honom på plats, hihi .

Han gillar henne,   Jamie ♥ Älva

Jag gillar verkligen hela familjen Norrströms, de är så himla härliga allihopa!

Mirka och jag åker ju snart på Bloggminglet , så jag hoppas att alla baciller och virus håller sig långt borta så inget kommer ivägen…!

Ungarna fick tråkmat, kokt korv och pommes frites, det ska gå fort att laga och lika fort att äta;) medan vi vuxna åt kött.

Gott och hur trevligt som helst. Vi gör om det snart igen, eller hur?

 

När de åkte så var det redan kväll, och bara att stoppa barnen i säng, de var rätt så trötta efter en heldags lekande, och sen kikade vi på den nya serien som jag inte minns vad den hette…The following…eller nåt sånt, med Kevin Bacon 🙂

Helt ok, och jag har mao börjat följa ännu en serie:)  Fast det är härligt att få sjunka ner i soffan efter dagens göromål och bara slötitta. Än är det ju inte läge att flytta ut direkt , det är ju svinkallt nu igen!

 

Jag fick en leverans idag, sköljmedel från Sunda, som jag fått hem en hink tvättmedel från, och nu kom sköljmedlet, och budet klagade så på att det var halt på vår uppfart, att jag fick lov att gå ut och hacka lite is senare;)  och det märks att solen faktiskt tar, för det är, på sina ställen, lätt att hacka loss stora sjok av isen som är runt en decimeter tjock på sina ställen…

Det här är min slags snöröjning, den gillar jag!

 

Innan det så hann jag med en snabbfika med Jenny som kom förbi, lite tvättande, allmänt röjande i köket, och bädda sängar.

Sen var det dags för Patricias utvecklingssamtal. Tog med Jordan och Lovelia och två nintendospel och så åkte vi till skolan där de sen satt så fint i ett hörn och spelade. Jag är väldigt stolt över att faktiskt kunna ta med ungarna på sånt här, för det underlättar så att slippa greja med barnvakt för de här korta mötena.

Patricia har lite rester att göra, men nu fick hon äntligen lite struktur på hur och framför allt vad hon ska göra, så hon satte sig och pluggade direkt vi kom hem, mitt lillhjärta:)

 

På väg hem så hämtade jag ett paket på Coop, vi har fått nytt utlämningsställe…värdelöst, men ok då, inget att göra. Då postade jag dessutom era Tingelingfilmer , tjejer! Äntligen! Men nu är de på väg 🙂

Bensinlampan tändes och det tokhöga tjutet höll som vanligt på att få mig att köra av vägen, måste det vara så högt och elakt?? så jag svängde in och tankade när jag ändå var ute och körde så slipper jag höra den varje gång jag startar.

Vid automatstationen stod det två bilar på var sin sida av pumpen, och en i kö, så jag suckade över att ”alla” minsann var tvungna att tanka just när JAG skulle göra det, hehe, och så körde jag och ställde mig i kö från andra hållet.

Bilen som köade bakom från andra hållet började backa och krångla och greja och bytte kö, och stod då alltså och tänkte sno min köplats från fel håll… Hm..men hennes tanklock var på fel sida så när hon körde förbi så trodde jag att hon skulle köra iväg, och åkte fram till pumpen. Då kommer hon utrusande, sliter upp min bildörr och skriker att hon bara skulle backa, hon hade köat längre än mig, och nån hade kört före henne, så nu var det hennes tur, dessutom hade hon bråttom!!

Jag surnade till och snäste att Visst, jag flyttar på mig för att du ber så vänligt, men kanske ska du köa från rätt sida nästa gång så du inte har tanklocket på fel sida? Pucko!

Gahh! Folk!

Jaja, jag körde snällt och ställde mig i kö till den andra pumpen, men se då kom det en bil från andra hållet och smet före…Jag svor och tjoade lite, tills jag såg att det ju var en dam som var typ 100 år som gått före…då kände jag att okey då, Ålder före skönhet 😉  Haha, lite ska man väl ha för att man tjänat samhället i hundra år:)

Skönt jag slapp tanka efter henne bara för det tog nog sin lilla tid, men då hade surkartet hunnit bli klar så jag äntligen fick göra av med lite pengar på drivmedel;)

 

Pust att det kan vara rena Vilda Västern vid bensinpumpen!

 

Hemma lagade jag middag innan syrran kom och hämtade upp mig för Cirkelfys:)  Mina träningskläder var nästan torra, men det spelar ingen roll om de är lite fuktiga redan innan man börjar svettas ju, bara lite svårare att dra på sig 😉

Ett härligt pass idag, och förhoppningvis får vi platser imorgon med, på ett extrainsatt pass med Björn.  Hoppas hoppas!

På onsdag som ju är min vanliga träningsdag så ska jag byta ut det mot ett föräldramöte, och på torsdag ska jag på lite glamour:)

Ett evenemang singerat Michael Bindefelt, minsann!  Mer om det i morgon .

 

Imorgon har jag visst bokat in ett utvecklingssamtal med Corrinda åxå, det hade jag helt missat…tur att hon påminde mig, Jag har glömt att skriva in det i almanackan som hänger på väggen, och det som inte finns där, det finns liksom inte…

På torsdag däremot har jag koll, då ska tre småtjejer till tandläkaren, det skulle jag inte kunna glömma för allt smör i Småland för de tjatar om det dagligen …

 

Nåt jag glömde, och det här är riktigt pinsamt, är att klassföräldrarna i Robbans klass ordnat en utflykt till Naturhistoriska museet i Stockholm i lördags..  Jag hade koll, ända tills några dagar innan, när det helt flög ur skallen. Allt fokus blev på Novalies och Trixies gympatävling, för där skulle jag ju sitta kvar. Robban behövde bara köras till och från tågstationen…

Men herregud, man kan inte vara bäst på allt, och ibland glömmer man ju, men det är inte kul när det blir så här. Jag fick maila och be om ursäkt.

Jag är annars ett proffs på logistik och delegering, konfliktlösningar och medlingar 🙂

 

Nej, nu är det sent, och med tanke på att jag visst inte har huvudet helt med mig, så är det väl bäst att gå och sova lite.

Imorgon är en annan dag 🙂

Natti natti ♥

Kommentarer

  1. Karl-Olov Nordin

    Ja detta var väldigt Mycket Människor på Besök anser jag nu då¨

    Men har man så många Barn i din Familj så går det åt mycket Besök utav dina Barns Kompisar och övriga Vänner.

  2. Malin

    Hej! Gillar verkligen er familj starkt… Du verkar vara en riktig supermom som orkar med allt… =) Funderar dock på en sak, då du aldrig nämner Perra längre i texterna, är ni fortfarande gifta/tilsammans?

    1. Madde

      Jag undrar också om Perra sen jag läste en liknande kommentar och ditt svar var så luddigt. Inte ”jo vi är fortfarande tillsammans” men inte heller ett ”nej han har flyttat”. Så hur ligger det till om man får fråga? På dina inlägg låter det verkligen som han inte bor hos er längre..

      1. Ida

        Carola har ju sagt att Per inte gillar att bli omnämnd i bloggen, så jag antar att det är så det ligger till. Hur som helst så lär ju Carola själv berätta förr eller senare om det hänt något.

        1. maria

          Precis Ida. Om det nu är något så kommer hon nämna det när hon själv vill. Respektera privatlivet och njut av det hon väljer att dela med sig av istället. Jag tycker du Carola skriver väldigt enkelt och vardagligt vilket jag älskar med din blogg. Inget glamoröst eller ännu värre: Perfekt och underbart och vackert varenda sekund vilket livet inte är. Det är därför jag fortsätter läsa din blogg.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting