Allmänt

Kvällsbestyr.

Ibland, ganska ofta faktiskt, så känns det som att dagen inte ens hann börja innan den är slut. Visst är det så?

Idag är en sån dag, jag tycker att det var nyss jag slog upp ögonen, och så är klockan snart midnatt?

Jag har gjort saker, det är inte det, men det känns inte som en hel dag. Är det nu man borde vara vaken hela natten kanske 😉

 

Efter kyrkislämningen så skjutsade jag Patricia till skolan, och eftersom jag då var i krokarna av Citygross så vorde jag ju korkad om vi inte passade på att handla, så det gjorde vi.

Jordan är numera en ängel att ha med sig…..Ehrm…jag sa inte det där högt, för då vet man ju precis ur det blir – totalt tvärtom;)

Han är inte tokstissig och springer omkring längre, utan traskar rätt snällt bredvid vagnen, ja iofs så går han alltid iväg till brödavdelningen och hämtar varsin mellanmålsbulle till de barn som är med, Citygross bjussar 🙂 men för det mesta.

Jamie däremot, sitter i kundvagnen och försöker mest hela tiden att ta av sig stövlarna och kasta iväg dem. Långt. Helst utan att jag ser;)  Lilla skitunge ♥

 

Efter handlingen åkte vi hemåt, jag packade ur medan killarna fick sitta kvar i bilen, och så drog vi iväg till kyrkis igen för att dricka kaffe och hämta Lovelia. Kikade i klädkassarna från helgens loppis, och fyndade lite, en fin vit skjorta till sommaren, en cool blå skjorta, ett linne och en huvtröja allt till det facila priset 60 kr. Me like.

Hemåt, och laga den beställda lunchen till småbarnen, blodpudding…njä. Jag åt sparrissoppa med lax ist. Nån måtta får det vara 😉

Tillbaka till kyrkis med nästa unge, Jordans grupp är åp eftermiddagen på tisdagar, och så hem igen och lägga Jamie.

Tyst och lugnt, Lovelia satt med en surfplatta och kollade på Melodifestivalen och var helt inne i sitt. Jag stod en stund och kikade hur de röjde på tomten snett mitt emot, de ska bygga hus där snart. I morgon kommer en kille och gör en besiktning av vårt hus, för de ska spränga lite ( mkt?) och jag anar att det kommer vara antingen skitläskigt eller skitkul för småkillarna…hoppas på det sistnämnda..Spännande! De som ska bygga var förbi i lördags och hejade, och de verkade trevliga.

Trevliga hoppas jag, och förutsätter – de flesta är ju det 🙂 att de alldeles nyinflyttade grannarna mitt emot är, och att de står ut med oss 😉  Jag har inte kunnat utkristallisera vilka två vuxna det är som bor där, för det springer en massa folk där hela tiden, det renoveras, och flyttas in, och diverse annat . Dessutom har de flesta stora mörka vinterjackor på sig så det är svårt att se nån skillnad på folk:)

Det blir bättre sen, då ska jag heja:)

 

Tja sen gjorde jag inget annat än det vanliga – tvätta, plocka i och ur diskmaskinen, torka av köksbänkar, röja, fixa, dona.

Same procedure as every day, James 😉

 

Hämtade från kyrkis vid tre, och åkte iväg igen strax före fem för att hämta Trixie hos en kompis och skjutsa henne till gympan.

Novalie fick skjutsa både till och från sin gymnastik, tack:)

Lagade maten, så den var klar tills jag åkte och tränade. Lax med ett täcke av vitlöksost, och chiliflingor…aouch vad starkt det blev…men det gick ju att pilla bort 😉

Cirkelfys igen, och två dagar i rad är aldrig optimalt, men nu blev det så, tanken är vila i morgon och sen på´t igen på torsdag, om vi får platser….*hoppas*

 

Jag har fått nåt knas med mobilen, så bilderna vill inte hoppa över till datorn,så det har varit lite bildlöst här ett tag, men jag jobbar på det..!

Laddade ner nån app idag där det gick att ladda över bilder trådlöst, och det verkar funka finemang, så vi får se om det funkar sen.

 

Jo, just det , tänkte på mina kaffemuggar, vi kommer ju inte åka omkring med vår husvagn, utan ligga hela säsongen på samma ställe. Vi får ju inte dra med våran buss :/

Men, det innebär att jag inte behöver tänka så noga på vikten, som man ju får tänka till på ordentligt i allt annars.

Fast till kaffet måste jag ha en porslinsmugg, oavsett 🙂

 

Nej, hörrni, vad trist det här blev! Jag lovar ett alldeles utomordentligt läsvärt inlägg i morgon 🙂

Stay tuned 🙂

 

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Julia

    Vad heter appen där du kan ladda över bilder trådlöst? Jag har letat väldigt länge efter något sådant och skulle vara tacksam för svar!
    Tack för en bra blogg, kram 🙂

    Carola: Den heter Image Transfer 🙂

  2. Jessica W

    Ja inget går upp emot att dricka kaffe som ur en porslinsmugg, trodde jag tills jag fick mina fina muggar.

    Vi står oxå still men tyvärr behöver man ju packa ihop till hösten och även när man står still så behöver ja aldrig vara rädd att något går sönder och DE e skönt.

    Bara en liten tanke och inte menat att tjata och ifrågasätta 😉

    Snart e de vår o då pippar alla fåglarna 😉 och husvagnen får äntligen komma på plats o de e bara och njuta i massa månader. Hoppas ni får en fantastisk säsong 2013 för de kommer vi att ha =)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting