Allmänt

Och det blev kväll idag igen

Alltid nåt man kan vara säker på , att det blir en kväll efter en lång dag 🙂

Jag är svintrött, mina linser skaver, de är oftast väldigt snälla mot mina ögon, men om jag duschar med dem i blir de ofta lite jobbiga. Jag funderar på att operera ögonen, men tvekar, dels pga kostnaden…å andra sidan lägger jag en hel del på linser per månad eftersom jag har endags varianten, men mest tvekar jag för att jag är rädd att bli typ blind 😉

Nej det är väl inte speciellt vanligt, men sen när finns det inga undantag då? Aldrig. Och jag har minsann varit undantaget som bekräftar regeln förr.. Nja, jag funderar vidare jag:)

 

Dagen rullade på, mestadels spenderade jag den nere i tvättstugan, för ojojoj vad mkt jag har tvättat och sen bara kastat i en ren hög, för jag har inte haft tid ( idats….) vika den. Sånt straffar sig ju förr eller senare. Nu är det inte helt klart, men ”bara” två maskiner kvar att vika, de blir tre innan jag går och lägger mig, för en snurrar i tumlaren just nu. Jaja, man ska ha att göra i morgon med .

 

Några av er ville ha recept på min fläskfilé, och det var inget mästerkocksrecept direkt, men varför krångla till det om man slipper?

Jag putsade fileerna, avskyr när det är massa vitt fett och jox på dem, skar ett snitt längs hela, innan jag kom på att man kanske skulle bryna dem, så då stoppade jag dem i stekpannan och brynte på dem runt om. Ingen aning om det är bättre att skära snittet efteråt, men det funkade alldeles utmärkt så här.

Hade på lite vitpeppar runt om. Tog upp dem och lade dem i en ungsform, och tog en bonjour kantarellost och petade ner i skåran, hela asken på två fileér. Sen lade jag bacon lite snyggt över det hela, och in i ugnen på 225 grader i kanske 20-25 minuter.

Häpp. Klart . 🙂

Jättegott, och bara att ta den ost man föredrar. Man kan ju stoppa i vad sjutton som helst för den delen:, hackade oliver, fetaost, soltorkad tomat, eller vad man nu har. Vi hade klyftpotatis till, som vi gör själva, och bearnaisesås på påse:)

 

Barnen klädde på sig och gick ut i solen, idag var det ju faktiskt rätt skönt ute för en gångs skull, och det finns hopp om en vår..fast det snöade senare under dagen…gahh!

Janelle kom hem, trevligt att se henne igen, det var nog i torsdags sist…hm..hon förbereder visst sin morsa på att hon ska flytta hemifrån vad det lider…*läskigt*

 

Träning som vanligt på måndagar, cirkelfys och idag var det mkt balans, och tungt. Jag har usel balans! Riktigt usel, och ledsnade ur på utfallen sista varven och stod där och såg sur ut så ledaren kom och klappade om mig : Ta det lugnt, det är en tung bana!

Jag såg väl ut som jag höll på att dö, men var mest sur för att jag inte kunde hålla balansen 😉 men fick lite ny energi till de sista stationerna.

Haha, jag lyfte 40 kilo i marklyft de två första varven och tyckte att det var rätt ok, och sista varvet trodde jag att det var samma vikt, men att jag blivit helt utmattad för det kändes som minst tio kilo till….fast när jag väl koncentrerade mig och räknade vikterna så VAR det ju 50 kilo, inte undra på att det kändes tyngre då;)

Jorrå, jag kan inte räkna, det vet ju alla 🙂

 

Patricia satt med Jamie i famnen när jag kom hem efter träningen, han var nybadad och söt, och hon ville inte lägga ner honom för att sova, för han var så mysig att ha i famnen ♥

Så gör hon ofta, skämmer bort lillfjant, han kan konsten att linda henne runt sitt lillfinger. Syskonkärlek på hög nivå:)

Vi kikade på Familjen Annorlunda, och sen var det hopp i sängdags för de små, Jordan gav upp halvvägs, han var trött och ville gå och sova…så det var bara att göra välling och stoppa i säng 🙂

Han hade en lång utläggning i köket om välling. Jordan älskar välling, och Jamie med, och nu har jag fått Jamie till att gilla samma välling som Lovelia och Jordan äter, för enkelhetens skull, och nu pratade Jordan om att Han, Lovelia och Jamie åt samma välling, alla åt den som var Jordans nämligen 😉

Jag duschade, och sen satt vi och pratade lite, innan alla droppade iväg, och nu sitter jag alldeles ensam här, och fryser…Brr.

Inte ens katterna är här och sällskapar, de har gått och lagt sig hos nån i fotändan, de väljer lite olika:)

Så jag antar att det är en vink om att även jag ska sova?

 

Jomen det får bli så:)

Natti natti 🙂

Kommentarer

  1. Sandra H

    Hej:)rekomenderar operation starkt!!det var det bästa
    beslutet jag tagit.jag var livrädd,men fyllde i intresse på nätet
    så ringde dom upp och vi bestämde att jag iaf skulle gå på
    en undersökning.Allt kändes bra så vi bokade en tid..rädd!men det var så enkelt
    och snabbt gjort:)såklart jobbigt efteråt men det går ju över!skulle göra om det direkt om jag
    behövde Med vänlig hälsning, Sandra

  2. mich elangelo

    Hej, vad gör din man när du står och sliter på dagarna? det är bara du och barnen du har med i bloggen, man hör väldigt lite om Sylt mästarn! varför då?

    Carola: Jag antar att han jobbar 😉 Jag är ju hemma om dagarna, och han jobbar, så det blir ju liksom mest jag och barnen:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting