AllmäntFilmer

Köttbullar

[videofyme id=”1071365″ width=”480″ height=”270″]

 

Jamie hjälper till i köket:)

Grejen är att alla barnen tycker att köttbullarna är godast kalla direkt ur paketet, för japp, det äts färdiglagade sådana här.

Jag äter de inte om jag så får betalt, men ungarna gillar dem, och vägrar äta mina, så länge de är i köttbulleform vill säga, för plattar jag ut dem till biffar …. Då går det utmärkt.

Idag strulade det till sig med träningen, plötsligt fanns ingen som kunde vara hemma, så jag tog med de fem minsta på jäkligt kort varsel, men det funkar ju det med, det som blir lidande är just middagen. Om ingen är hemma och kan laga den medan vi är borta så tar det ju tid innan den står på bordet när vi väl dyker upp.

Därav blev det färdiga köttbullar, och dessutom färdig köttfärssås på burk ( jag ÄLSKAR den!!) och spagetti, eftersom jag lyckats köpa hela nio paket a´aett kilo….NIO KILO spagetti?  Jag har inte ens reflekterat över att om vi inte äter spagetti så går den inte åt och då behöver man inte köpa mera 😉 utan bara slentrianmässigt plockat i nåt eller några paket när jag handlat .

Jaja, även om det inte var veckans nyttigaste middag, så blev alla nöjda och glada 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting