AllmäntBarnen Wetterholm

Barnen Wetterholm

Det är många som efterfrågat det, och n u äntligen har jag tagit mig tid att fixa det…

Låt mig presentera de finaste ungarna i hela världen! ( Jag är såklar thelt opartisk, hihi)

 

Vi börjar från den yngsta och jobbar oss uppåt:

 

Jamie är född juli 11

 

 

 

Jordan är född september 09

 

 

Lovelia är född september 07

 

 

 

Trixie är född oktober 05

 

 

 

Novalie är född maj 03

 

 

Robert är född maj 00, samtidigt som Corrinda, för de två är ju tvillingar:)

Han är 14 minuter äldre 😉

 

 

 

Patricia är född september 95, och Janelle januari 94.

Kommentarer

  1. Christine

    Jättefina bilder. Blev lite full i skratt när jag såg bilden på Lovelia. Titta på ugnen så ser det ut som att du stoppat in ett barn där ;). Härliga små barnfötter reflekteras antagligen i ugnsluckan, men ger en synvilla av att ngn är i ugnen.

    Carola: Haha, jag brukar stoppa in dem där när de är bråkiga, det är därför vi köpte så stor ugn 😉
    ( jag skämtar såklart )

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing