Allmänt

Hostar och hackar..

20130502-235018.jpg

 

Jag har hämtat upp Jamie ur sängen, han har sån jobbig hosta:(  Rethosta deluxe, jag har  en släng av den själv mellan varven och det är så förbannat jobbigt.

Nu får han sitta här i min famn en stund…det värsta är att han blir helpigg;)

Jag tänkte mig lite kvällsmys, han såg en möjlighet till kvällsbus .

Han yr runt som en virvelvind, och jag kan inte få ihop två ord i följd som är rättstavade, för han tjorvar så;)

Snart ger jag upp…

 

Men dagen idag var en solig dag, som började med stentrötta ungar, som helst ville ha helg direkt, men bara de kom upp var det lugnt. Trixie och Robban var hemma, men övriga gick iväg. Lovelia hade svårt att förstå att det bara blir en dags kyrkis för henne den här veckan, och jag insåg årecis NU att det ju ör henne sista kyrkis öht!

Hon börjar i sexårsverksamhet/ förskola/lekis…kärt barn har många namn..i höst. Det ser hon fram emot. INTE. Hon  vill gå på sitt älskade kyrkis.

 

Corrinda hade bytt jacka på morgonen och busskortet låg kvar i den andra så hon behövde skjuts hem, men eftsrom min syrra ju ville komma hit och trädgårdsarbeta så hämtade hon upp henne på vägen, och sen åt vi lunch innan vi satte fart med lite trädgård.

Det blev några säckar med skräp, som vi faktiskt tog med oss direkt till soptippen när vi åkte och tränade senare på eftermiddagen, duktiga värre:) Annars brukar vi samla sopor i carporten som Perra sen tar med sig i stora bussen. (sopor= grovsopor)

Nu är det tomt där och det tar emot att börja fylla på….!  Carporten ska få sig en röjning snart den med, jag har vaknat ur vintervilan och vill göra saker, pyssla lite både här och var:)

Det börjar gro i rabatterna och det envisa Kirskålen sticker glatt upp överallt…Syrran har inlett ett mission med att utrota dem, och jag skrattar glatt för det går ju typ inte…Men hon ska absolut få försöka. Det skulle klippas ner sju gånger innan midsommar hade hon läst, och om vi ens får igång gräsklipparen före det är det ju en bonus, den har som vanligt stått ute under granen hela vintern…

Om jag inte haft sån träningsvärk i just ”dra igång en gräsklippare med snöre”- musklerna , så hade jag provat redan, för det är lika spännande varje år vem som får igång den först 😉

 

HIT med Björn, var ju kanske inte precis vad man behövde efter passet igår, och i måndags…jag har sån träningsvärk i armar och rygg, bla…men bara man biter ihop så går den ju över när man blivit varm;)

Imorgon är det cirkelfys igen….herregud:)

 

På lördag är det Kosläpp!

Corrinda skrattar varje gång jag säger det , hon tycker det låter så kul, och det gör det ju .

Nej, alltså…Jamie bråkar så att det inte går att skriva!

Jag får be om att få återkomma 🙂

 

Sov gott, och håll en tumme eller två att hans hosta ger sig, jag ska smörja in med lite Vicks på magen nu 🙂

Natti natti 🙂

Kommentarer

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting