Allmänt

The Boss!!

Är jag inte på väg till, tyvärr 😉
Jag ska skjutsa Robban till tennis..
Men syrran är, och det är ingen underdrift att säga att jag är rätt så avis 🙂
Inte missunnsam, men avis .

20130511-133326.jpg

Men herre jösses, man måste välja ibland och faktiskt går Bon jovi före Bossen, hur bra han än är.
My time will come:)

Hoppas det är svinbra!!

Kommentarer

  1. a

    Bruce är inte ens jämförbar mot Bon Jovi. Känns helt overkligt… Efter alla år, enda från pudelrockfrisyrens glada dagar har man längtat och inte trott att man skulle få uppleva det. Men nu är det bara 10 dagar kvar…. :o) :o)

  2. Linda Björk

    åh jag o min man var o tittade/lyssnade på honom förra veckan. Sittplatser! Det var verkligen skitkul, det var 10 år sedan jag var på en av hans konserter sist.
    Var inte dumt heller att sova på hotell en natt, utan barn för första gången på flera år. 🙂

  3. Ami

    Hmmm, jag hade en biljett men efter mycket övervägande avstt åka pga att jag tror att min rygg inte skulle palla att stå så lång tid.

    Jag köpte biljetter till alla tre konserterna till sambon och till kvällens köpte jag två stå för svågern skulle ha en men någon missuppfattade något så han fixade egna biljetter till dag två istället och hepp så hade vi en över. Jag har varit lite sugen att åka men jag vill ju väldigt gärna ha sitt då…så jag kan välja att sätta mig om jag vill. Nu fick en ”affärebekant” köpa min biljett istället och sen hoppas jag på att han återkommer inom kort så vi kan åka hela familjen istället och då ska vi sitta. 🙂

    Hur som, du såg att vi får packa bikinin till 23 maj va? 😉
    Och tack för tipsen, vi shoppade bra förra helgen! 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting