Allmänt

Trogen !

Trots tuff behandling, noll omtänksamhet och många år på nacken så finns det en trogen kille här:

20130513-152213.jpg

Som varje år trodde jag att chansen att den startade var lika med noll, och efter att ha rensat bort kottar och barr ( den står ute under granen året om…) och tankat den så ryckte jag några gånger i snöret utan att den startade .
Dödförklarade den och gick tillbaka med bensindunken till garaget , men var, som alltid, tvungen att prova lite till:)
Startade på ett kick( eller två ryck i snöret ) och gick som en klocka .
Om än på tre hjul och inget eget driv utan man får själv knuffa den, det blir svintungt åt armarna efter en stund, men vad fan , den går 🙂

Trohet uppskattas och tankarna på att skaffa ny försvann , hellre kämpa lite med det man har, återigen – det som inte dödar härdar !

Nu är kirskålen nedklippt:)

20130513-152912.jpg

Det som inte gräsklipparen når har jag tagit med sax 🙂
Nu blir det välförtjänt vila i solen !!

Kommentarer

  1. Hanna

    Älskar din blogg och läser den direkt när jag vaknar varje morgon. Jag gillar ditt sätt att se på livet, du verkar vara så avslappnad, ingen pedant, utan tar dig tid att njuta av livet. Men ditt inlägg verkade egentligen handla om något annat :). Jag har fyra barn och håller på att separera, en stor sorg men nödvändigt. Kram.

  2. Hanna

    Älskar din blogg och läser den varje morgon direkt när jag vaknat! Gillar hur du ser på livet, du verkar ta saker med ro. Jag gillar oxå att du inte är en pedant utan tar dig tid att njuta av livet. Dock verkade inlägget handla om mer än gräsklippare :). Har fyra barn och håller på att separera, en stor sorg men nödvändigt. Kram.

  3. Ulrika

    Jag måste säga att jag beundrar ditt tålamod. Hade jag ens haft det hälften så stökigt och snurrigt som det verkar hos er så hade jag gått i väggen för länge sen. Tur att vi är olika. Kirskål är big no no hos oss….. och cyklar, leksaker och maskiner ute året runt med 😉

  4. Carola Nyström

    Hahahaaaa. precis en sån klippare har vi med, den står också ute året runt. Går å tre hjul då ena har gått sönder, och den får även vi dra själv 😀 Men den funkar!!

    Ha de gott

  5. Carina-50år

    Det var då ett ”jäkla”surrande om Perra,hon behöver väl inte nämna honom om hon inte vill,han kanske inte vill bli nämnd heller. Annars så ty´cker jag du skriver en jättebra blogg,som jag läser varje dag,trots att jag ”bara”har vuxna barn. Men jag har barnbarn:-)

  6. Carita

    Men herregud Amanda, inlägget handlar om gräsklippare, varför ska alla negativa människor skriva! Tack Carola för att du delar med dig av ditt liv och vardag!

    1. Karin

      Han kanske inte vill vara med i bloggen? Alla människor vill inte dela med sig av sina liv i en blogg. Det är dessutom inte hans blogg utan Carolas och det är väl klart att den mest handlar om hennes vardag med barnen. Perra jobbar ju rätt mkt som bekant som f.ö. min sambo också gör (egen företagare)

      Onödig kommentar!

      1. Ida

        Jag tror att om det skulle ha hänt något så kommer Carola berätta om det förr eller senare. Hon har ju dessutom förklarat att Per inte gillar att bli omnämnd i bloggen.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting