Allmänt

Trixie

Oj vilken koll ni har 🙂
Jovisst fyller Trixie år i oktober och det är lite märkligt att ha kalas nu, men i höstas var det så himla mkt.
Inga märkvärdigheter men helgerna var uppbokade mest hela tiden.

Hon fyllde sju och det är ju viktigt att få ha ett eget kalas för kompisarna då men det hanns inte med:(
Men nu så:)

20130521-160828.jpg

Det bästa med att ha skjutit upp det såhär länge är ju vädret 🙂
Även om vädergudarna bestämt sig för regn ( de får vara snälla och ge oss iaf uppehåll på fredag och lördag !!! = bon jovi och furuvik ) så kan vi ändå vara ute.

Till er som aldrig haft barnkalas för 14 sjuåriga tjejer kan jag meddela att det är en STOR fördel … 😉
Inne låter de som 28 vilda elefanter och beter sig lätt som det åxå, men ute känns det enklare 😉
Jag slutar aldrig att förundras över hur ungar både låter och uppför sig på kalas.. Och det är inte i positiv bemärkelse tyvärr.
De här tjejerna tror jag dock är annorlunda 😉

Nu ska vi prova tusen sommardojor från förra året , kasta , spara , använda:)
Gissar på en stor hög av varje ….

Kommentarer

  1. frida

    Tycker förstås att deras relation inte är någonting som någon annan förutom de själva har att göra med. Har ni inget vettigare att göra än att spekulera huruvida carola och per separerat eller ej?!

  2. Rinja

    Föräldrar och syster o diverse vänner nämns jämt o ständigt numera. Ingen har väl sagt nåt om att hon måste babbla på om sin man hela tiden, men man tycker ju att hon kunde NÄMNA honom åtm… Typ ’oj nu kom han hem’ eller ’han är dit i kväll’…. Så var det ju förr!

  3. Loppan

    Visst är det märkligt att så många blir helt förvirrade av att Perra aldrig nämns. Då bara måste ju någon vara fel och relationen knackig…. Eller? Måste en kvinna som lever stabilt och i lugn relation blarra om sin man hela tiden? Annars är något fel? Carola nämner mest sin syster. Föräldrar och vänner nämns sällan och sällan på bild – det betyder ju inte att de inte finns i hennes liv utan bara att de inte finns i hennes blogg. Blir lite galen av att som mamma och fru måste det ältas om mannen annars det per automatik knas i relationen…

  4. Pc

    Men herregud, vad är det för fråga att bara ställa sådär? Här har vi en fantastisk människa som bjuder in oss och delar med sig av sitt liv, så att vi får en glimt av hur det kan vara att leva i en stor o härlig familj…o så tar folk sig friheten att vräka ur sig vad fan som helst… Jag blir förbannad! Jag undrar om du skulle våga vara lika fräck i verkliga livet, Ester?

  5. Anette

    Ja du nämner ju faktiskt aldrig Perra mer? Varför, är det någonting han önskat sig eller? Som det är nu känns det som att du är ensam med dina barn :/.

  6. Ida

    Hade helt missat att du skrivit att ni haft kalas för Trixie då jag minns att du skrivit att hon fyller i oktober. Det spelar ju egentligen ingen roll när man väljer att ha kalas, det viktiga är väl att det blir trevligt.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting