Allmänt

Babbel…

Min bil är klar!

Daniel på Möllers bil ringde och talade om att de fått upp rutan, så jag slipper köra nervevat i ur och skur.. Vad som var felet visste de inte riktigt, men nåt jäkla kabelfel såklart. Hatar!

Hur som helst så ska jag hämta bilen i morgon bitti, med uppvevad ruta;)

Min svärfar kommer och skjutsar mig, för han hade ändå ett ärende hit, så löser vi frågan hur jag ska ta mig till verkstaden.

Det är inte långt, några kilometer , och det hade inte varit nån fara att promenera, men jag har ju inga bilstolar i den, så jag kan inte ta med några barn. Jag kan åka buss, men ( förlåt P ) jag gillar inte det 😉  men nog tackar jag ja när svärfar erbjuder sig:)

Blir trevligt med en pratstund åxå, inte fy skam det heller.

 

Apropå bilar…

För två jular sen fick barnen två stycken WiggleCart. De är högt älskade måste jag säga, väl värda varenda krona de kostade!

Först hade vi dem inne, sen ledsnade jag på att de susade runt som tysta ( det är inlineshjul på) snubbelfällor, och slängde ut dem;) De funkar lika bra ute som inne, och för alla åldrar.. Som synes:

 

-Ska vi tävla??

– Jag kommer vinna, stensäkert!

– Ha, det tror du bara, Jag kommer vinna..!

 

Låt bäste man vinna!

Lovelia fick ta sparkcykeln, men lika glad är hon för det, hon vann ju 😉

– Jihaaaaa!!!  Hej vad det går:)

 Jamie älskar att få sitta och åka med, även om han är jätteduktig på att wiggla sig fram själv åxå.

Vi har en ganska lång uppfart , och idag hade jag parkerat Mazdan nära ena kanten så det fanns gott om plats att köra på.

Jag tar gärna en åktur jag med, och det gäller för hela familjen 🙂

WiggleCart is da shit!

 

Idag kom jag faktiskt iväg till banken, som jag gruvat mig för i flera dagar…Det tar alltid sån jäkla tid när man ska dit, minsta skitärende tar hela dagen i väntetid, och ungarna hatar att stå där och vänta.

Men vad sjutton, räkningarna ska betalas oavsett om man vill eller inte, och till det behövs en dosa, så det var bara att ta tjuren vid hornen.

Jag tog med mig Robban som tjatat efter att få åka till Game och bränna pengar 🙂

In på banken, stålsätta sig mot tristessen, scanna av om det fanns några läsvärda tidningar…och …plingplong – min tur!?

What? Här har jag surat vid blotta tanken på att gå dit, och så tog hela alltet tio minuter!  Är det såhär alltid på banken nu för tiden? Eller hade jag bara flax?

Hur som helst fick jag en ny dosa, uppgraderad från deras äldsta variant till en mer modern 😉 och kan även fortsättningsvis använda internetbanken.

 

Det vore fint om det gick lika smärtfritt att fixa ett nyss pass till Janelle! Hennes är spårlöst borta? Så himla konstigt, för jag har allas pass i en hög, med ett gummiband runt, i ett skåp. Alla utom hennes… Sist hon åkte utomlands var till EuropaPark i Tyskland, med Familjen Annorlunda, och sen dess har hon inte använt det, men lik förbannat är det borta.

Hon ska åka till London på nåt konvent ( Harry Potter) i början av augusti, så hon måste ju ha ett pass.

Vi letar och letar, men det blir nog till att göra att nytt. Onödigt.

 

Robban och jag gick in på Game, han handlade sitt spel , och så gick vi vidare till Claes Ohlsson för att köpa spiralgrejor som man hänger gardinerna på, till husvagnens nya mörkläggningsgardiner.

En mopp, plastglas, plastbunkar och en vattenkokare fick följa med i kundvagnen åxå, allt till husvagnen. Allt i rosa 🙂

Nej, inte moppen förresten, den är grön. Men nödvändig eftersom vi ju utan att egentligen velat det anlagt en pool i förtältet…

Tja, det kommer nog behöva moppas en del, misstänker jag..

Jaja 🙂

 

 

Novalie fick göra middag idag, makaroner och köttbullar, och det tyckte hon var både roligt och lite spännande 🙂

Hon var noga med att röra om köttbullarna hela tiden så de inte skulle fastna i stekpannan. Gullunge!

 

Jag blev upphämtad av syrran för ett cirkelfyspass, och det  var som alltid jobbigt, och roligt. Det är varmt och svettigt i lokalerna redan innan man värmt upp, så man svettas ut några extra kalorier…:)

Najs.

På vägen hem åkte vi in på kyrkogården och planterade nya blommor som mamma köpt, på mormors grav.

Det är tio år sen min mormor gick bort, och jag saknar henne varje dag. Jag saknar att höra hennes skrockande skratt, hon var alltid glad och på gott humör, jag saknar att kunna fråga henne hur man gör när man bakar, saknar att hon ringde nästan varje dag bara för att höra hur det var. Jag saknar henne.

Novalie heter Karin i andranamn efter min mormor, hon föddes några månader efter att mormor dog.

Det blev jättefint på graven med nya fina blommor. Jag är så sällan där, men hon är i mina tankar dagligen 🙂

 

Sen hämtade vi ett paket.

Jag har fått en stekpanna som ska vara omöjlig att bränna fast i!

Med en bunt ungar och ungdomar som bränner det mesta, ska den bli väldigt rolig att testa och se om den klarar det 🙂

Spännande!

 

Nu ser jag att kockan är massor, som vanligt, det är svårt att lägga sig när det är ljust ute, underbara sommar ♥

Vi hörs i morgon!

Natti natti 🙂

 

Kommentarer

 1. Julia

  Hej jag undrar vilka av dina barn som har Instagram

  Carola: Janelle, Patricia , Corrinda och Novalie. 🙂 Några har de privata, Novalie får inte acceptera utan att jag godkänner tex 🙂

 2. anna

  Är det inget av dina (äldre) barn som jobbar? Typ sommarjobb/extrajobb. Vad ska Janelle göra nu efter studenten?
  Carola: nej de är inte så himla bra på att få ändan ur vagnen och jobba, har aldrig varit. De får väl för mkt hemma antar jag så de inte känner att de behöver…hm.. Janelle ska plugga vidare, men vill ha ett år ledigt först, och hon söker jobb med ljus och lykta

 3. Agneta

  Carola, du är bäst,dina barn underbara och pojkvännerna fantastiska . Skit i surkärringarna ! Ha en trevlig husvagnssommar!

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing