Allmänt

Pimp My folkabuss:)

Bussen är hemma 🙂
Men oj vad det är varmt i den när inte ac funkar och man inte kan veva ner rutan :/
Jag var på vippen att trycka på knappen för att hissa ner den säkert tio gånger men hejdade mig i sista sekunden 🙂
Gahhh, måste fixa annars kommer barnen må dåligt i bilen ..!

Jag kastade våra gamla sparkskydd och skyddsklädsel för de var så fula och trasiga , och köpte billiga picknick filtar på biltema ist:)
Borde väl funka lika bra ?

20130626-120222.jpg

Fanns tyvärr inga rosa 😉
Ägnade en stor del av dagen åt att sätta tillbaka allt som ska vara i bilen, och på kvällen firade vi med att åka och ta ett kvällsdopp:)

20130626-120408.jpg

Nu kom en bajsblöja springande… Måste fixa !!

Kommentarer

 1. Catrin

  Smart drag med picknickfiltarna.

  Undrar hur många bajsblöjor som sprungit förbi och du behövt byta under ditt liv…;)

 2. Elin A

  Vad fint det blev med filtarna i bilen! Tänkte på detta med dina tävlingar som du har ibland, varför skriver du bara att du har mejlat vinnarna och inte skriver här att den och den vann? Bara en liten undran:)

  Carola: Jo, för att jag är så himla förvirrad, så när jag usett en vinnare, så kopierar jag dennes mail, öppnar en ny sida och tar upp mailen och mailar direkt. Sen har jag liksom glömt vem som vann, och då är jag för lat för att leta reda på det…Ja jag vet att det är hur korkat som helst:)
  Sen har det ofta hänt att flera har samma namn, så några tror att de vunnit, och mailar mig och så blir det tråkigt. Jag vill ju inte visa upp hela mailadresser på bloggen för många vill ju inte att de blir offentliga.
  Förstod du hur jag menade nu, jag vet inte om det blev begripligt 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing