Allmänt

Budget är bäst :)

När Janelle och Patricia var små köpte jag små gummisnoddar på H&M som jag satte upp deras hår med. De satt bra , luggades iofs, men inte längst ut i flätorna som blir så tunna så tunna på små blonda tjejer 🙂
De höll hur länge som helst åxå .

Sen dess hittar jag inte samma:(
H&M har iaf haft nåt liknande, men de går av så fort man drar lite i dem.

Eftersom flätorna blir så tunna så tycker jag det är fult med stora klumpiga hårsnoddar och de små som jag hittar är inte bra , antingen går de av som sagt eller så ramlar de ur.

Idag var jag på Biltema 🙂

20130630-163844.jpg

9,90kr för 500st 🙂
De funkade perfekt !!
Fanns i andra färger åxå.

De är av silikon så det är säkert inte skönt att sätta upp tex tofsar med dem, ( det gör jag iofs ändå, elak morsa som man är …) men de går ju för allt i världen att klippa loss 😉

Jag är nöjd:)

Kommentarer

 1. Amanda

  Hej!
  För ett ganska bra tag sedan berättade du om hur ni lagade glaset på något av barnens mobiltelefon på ett företag i Upplands Väsby där de tydligen var väldigt bra. Olyckan har varit framme för mig och jag undrar därför vad det företaget heter.
  Tack på förhand!

  C arola: Åh, jag kommer inte ihåg!! Jag skulle behöva dit igen jag med, med två spräckta plattor och en ipod…
  Letar och hittar jag skriver jag det:)

 2. frida

  Jag köper mina på Glitter, genomskinliga så syns inte och snurrar man bara några varv (dom går att dra!!! i utan att dom går av) så sitter dom i.

 3. Elin

  Hej Carola. Älskar din blogg:-) ville bara tipsa om att ur & penn också har sådana snoddar men deras är smaker. Sitter kanon på tunnt hår. Kram/elin

 4. Amanda

  Ur&pen har mindre och smalare i massa olika färger för 10-20 kr och du får rätt många i paketet. Använder dem själv på en liten blond flicka med tunt hår. Rekomenderar dem starkt 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing