Tävlingar

Tävla om fint frukostset med Kellogs:)

Japp, två tävlingar samma dag, det är så att jag inte ska ha dåligt samvete över att jag inte kan blogga 😉

Den här är finfin!

 

I samarbete med Kellogg’s Special K lottar jag ut ett frukostkit som innehåller två paket nya Special K, två frukostskålar från Iittala, tygservetter och skedar samlat i en fin strandväska. För att delta i tävlingen behöver du motivera varför du förtjänar en speciell frukost i kommentarsfältet nedan. 

Tävlingen pågår till måndag 29/7  och vinnaren utses av Kellogg’s. Deras beslut kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas via mail.

 

 

Vi är storförbrukare av Kellogs Special K…jag önskar ofta att det fanns att köpa  på säckar…..!

 

Lycka till !

Kommentarer

  1. Annelle R

    Hej hej!

    Jag låter nog som en självisk apa, men jag tycker innerligt jag förtjänar att vinna för jag har gjort något som verkligen är en stor bedrift för mig själv.
    Jag, som varit dålig på att motionera förutom lite svampplockning, som skämts för att jogga, som har sveriges sämsta kondition och som är blyg som en nattviol har tagit mig själv i kragen och utmanat mig själv.

    Jag har blivit ledare på Friskis och det är verkligen sjukt läskigt!
    Att stå där i mitten inför 80 främmande ansikten som man ska böja sig för, stå på alla fyra i för, stötta och svettas inför.
    DET har varit en overklig och jobbig resa, och jag har många gånger gråtit och ångrat mig.
    Känt mig utsatt, utelämnad, granskad och dömd.

    Haft mardrömmar och bett sambon ringa Silbersky för att komma ur kontrakten.
    Men så igår, då blev jag Licensierad!!
    Med darrande ben, 40 timmars kvälls övningar under semestern och soliga dagar i bagaget, en klump i halsen och med svettiga händer stod jag i mitten.
    Och körde!

    Jag pratade och jag vågade!

    Ingen skrattade, ingen tyckte det var fel och de log, de applåderade.

    Jag vågade! Jag gjorde det. Jag orkade!

    Jag vågade satsa på mig själv. Det är jag värd efter flera år.

    Och därför tycker jag att jag borde vinna så jag kan njuta av en skål flingor efter träningen i fina skålar – och inse att det går visst! Även en blyg viol kan bli en blomstrande Petunia. :p

    Kram

  2. Anonym

    Kommer vinnaren presenteras här i bloggen?
    Så man vet om man fortfarande har en chans eller om vinnaren redan blivit meddelad via mejl endast
    🙂

  3. Celine Naminah

    Nu när jag gått ned 54 kilo så behöver ja byta ut de ständiga mackorna mot något nyttigare för att inte börja gå upp i vikt igen. Jag vill därför vinna eftersom det är så förbannat svårt att släppa taget m mackorna, men denna vinst kan vara just den motivation jag behöver.

  4. sara♥

    Det kanske är försent att delta?
    Vinner aldrig på sånt här, men det är värt ett försök!!
    Om jag vann skulle jag ge priset till min mamma, för att hon är så himla snäll & allid finns där för en! Efter allt ens mamma har gjort till en, är det här det minsta man kan ge tillbaka!

  5. Christina Frisberg

    Just jag är värd K-Special frukostar varje dag, för att jag vill leva ett långt och hälsosamt och härligt liv, har precis tagit upp kampen mot sjukdom och elände som nästan tog både liv och lusten ur mig, men nu ”jädrar annamma” är jag på gång igen, det är låååång väg tillbaka till det jag var innan jag blev sjuk, men skam den som ger sig, och vad gör jag för att komma dit??? JO: går Power walk varje dag, ca 1 timma det blir längre och längre sträckor för varje dag, nu ca 7-8 km, jag har dragit ner på godis/kakor osv, till nästan 0-noll, äter mycket nyttig mat dvs massor av frukt och grönsaker, jag försöker att omge mig med människor som jag tycker om och som tycker om mig och är positiva och ger mycket näring till ”glädjebatteriet”,och plannerar in saker i min vardag som gör mig glad, ännu så länge har det resulterat i en gladare, 7 kilo lättare, och en piggare människa/kvinna/mamma/fru/mormor/farmor/vän osv,osv med mera framtidstro än någonsin tidigare.

  6. Skorpan och Loppan

    Jag är mamma till snart 2-åriga, ganska morgonpigga tvillingar. Som tur är är jag ganska morgonpigg själv och jag ÄLSKAR när jag får starta dagen med att äta frukost i ett tyst hus när alla andra fortfarande sover. Det är den allra bästa starten på dagen för en mamma tycker jag.

  7. Malin

    Morgonstund har guld i mund och min älskade make och jag brukar sitta en stund i ljuset av stearinljus på morgonen innan våra döttrar vaknar och njuta av varandra och vårt morgonkaffe. Med ett sådant fint set från Kelloggs skulle våra morgonstunder förgyllas än mer!

  8. charlotta hellström

    Om jag har sådan tur så att jag vinner detta fina set så skulle jag njuta frukost med min storebror. För mindre än en vecka sedan drabbades han av en hjärtinfarkt, han mår nu alldeles utmärkt men jag känner att vi träffas alldeles för lite bara han och jag. När vi träffas är det alltid med hela underbara barna skaran runt oss. Denna frukost skulle bli bara hans och min.

    MVh
    Charlotta

  9. marie lindberg

    Hej

    Jag vill bjuda min familj på en speciell frukost vid vårt nya köksbord för dagen. Bordet kommer att bjuda på många härliga minnen framöver. Denna frukost blir ett minne att spara.

    Mvh
    Marie

  10. Tobbe J

    Jag är en man (!), en man som behöver en stor dos frukost för att orka med dagen!
    Frukost är dagens viktigaste måltid, efter min första kopp kaffe och skål med flingor är jag mig själv igen.
    Vad vore livet utan frukost? Vad vore jag utan frukost?
    Jag förtjänar att vinna då det skulle användas flitigt var dag, året om och dessutom har jag tappat min förra frukostskål så dessa skulle komma väl till användning för en fattig student.
    Nu dags att sova innan dagens första måltid ska mätta min mage: frukosten!

  11. Pärlan Bella

    3 år senare har jag äntligen slutat jobba natt vilket innebär en stor förändring för mig, min sambo och våra barn. Den mest positiva förändringen är såklart att jag numera kan njuta av dagens bästa stund med min familj, finns det något bättre att sitta samlade runt köksbordet och avnjuta en gemensam frukost tillsammans med morgonsolen utanför fönstret? Bättre start på dagen går det inte att få <3

  12. Matilda

    Tävlar såklart som den frukostälskare jag är! 🙂

    Jag och sambon går på vår första gemensamma semester på fyra år imorgon och vad skulle då vara härligare än att fira varje underbar sommarmorgon med Kellog´s Special K och de fina tillbehören? Kanske skulle vi ta med oss frukosten till stranden eller njuta den i gröngräset!

    Mvh Matilda

  13. Anna

    Min mans hösttermins löfte är att börja äta frukost!(här lovas det inte bara till nyår!) Jag vill börja hjälpa honom med den goda vanan genom att servera special K i nya skålar på vår närbelägna strand. Hoppas vi vinner och hoppas han genomför sitt löfte. En bra frukost skulle få hans kropp mer fast och spänstig….

  14. Conny

    Har länge försökt få min fru att äta frukost.
    Hon påstår själv att hon varken hinner eller orkar.
    Eftersom hon alltid finns till, och fixar precis
    allt för vår familj. Så känner jag att jag skulle
    vilja överraska henne med ett fint frukostset,
    med goda flingor och färgglada skålar.
    Så kanske aptiten så sakteliga kan komma
    tillbaka, och hon kan bli pigg igen.

  15. Carina Henemo

    Ska försöka bli lite ”nyttigare” av mig efter sommaren och kämpa till min målvikt. En bra och nyttig frukost är en perfekt start, skålar man blir glad av ger humöret en spark i rätt riktning och en snygg väska att ha till beach 2014! Perfekt!

  16. Anna Lundkvist

    Eftersom vår älskade dotter efter 15 års slit fått sin diagnos lätt autism. Detta har kommit som en chock samtidigt som det är en lättnad att vi vet vad som gör att saker och ting inte alltid blir som man planerat. Hon är verkligen värd en speciell frukost och tror hon väljer storasyster att frukostera med. Storasyster betyder otroligt mycket för henne.

  17. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer

    Först och främst vill jag vara med för att jag älskar Kellogs special K, jag äter dom varje morgon till filen 🙂
    Så varför jag förtjänar att vinna? Jag har ingen snyfthistoria att dra till med, jag tycker helt enkelt att jag förtjänar att vinna för att jag är jag och jag vill vinna för att få en mysig morgon tillsammans med sonen(passa på när lillan precis fått mat och han får min totala uppmärksamhet) 😉
    En bra frukost är den bästa starten på dagen och det får man verkligen med Special K flingorna!

  18. Therese

    Jag vill gärna vara med!

    Jag har precis lärt mig äta frukost och jag försöker vara bra på att äta det eftersom det är viktigt. Eftersom mina föräldrar inte äter frukost direkt så köper vi aldrig hem sånt här. Så att vinna detta skulle vara en ära och en bra start på min dag! Skulle hjälpa mig att komma igång lite med frukosten! Det är ju trots allt den viktigaste måltiden på dagen!

  19. Maud Lindberg

    Äter flingor varje morgon med min man barnen har flyttat hemifrån. Nu skulle ju detta passa jättebra då vi bara är 2 st mysigt med servetter och så fina skålar.Vore trevligt att få vinna detta set det skulle göra mig glad!

  20. Heidi Larsson

    Jag är med och tävlar!
    Man ska äta frukost som en kung, lunch som en prins och middag som en tiggare
    Det ligger mycket i det citatet! Många skippar frukosten – och går miste om den viktigaste energipåfyllningen på dygnet! Därför önskar jag mig att varje morgon få en speciell frukost – för en sundare hälsa! =)

    Håller tummarna!

  21. Aino

    Skulle vilja vinna dessa för att glädja min familj. Efter 16 år med fibromyalgi har jag ett ruggigt morgonhumör:-) Då förtjänar resten av familjen något så här fint för att de står ut ändå:-) Kram!

  22. Jessica Sundberg

    Jag och min familj är jättedåliga på att äta frukost. Ofta kastar vi bara i oss något på stående fot. Med goda flingor och kunna duka fint skulle vi få de perfekta förutsättningarna för en bestående förändring!

  23. Sanna

    Jag är väldigt gärna med och tävlar, då jag verkligen behöver komma tillbaka till mina goda vanor och äta frukost igen. Nu var det flera veckor sedan och jag känner mig mer stressad och trött än någonsin, och de beror nog mycket på att jag inte får min lilla lugna tid på morgonen, innan dottern vaknar och dagen med alla dess bestyr tar fart. Därför vore den här vinsten underbar!

    Kram Sanna

  24. Kristiina S

    Ett frukostset som gjord för två,
    med det bästa som serveras går att få.
    En egen stund unnad allt för sällan oss är,
    småbarnsföräldrar som dock fortfarande är kär!
    Romantik och vardagslyx med Kellogs passar bäst,
    precis här och nu när vi behöver det som mest.

    Ha en fin dag! // Kristiina.

  25. susanne

    Jag är en kvällsmänniska och har svårt att komma upp på morgonen. Men goda flingor, frukostskål från Iittala och tygservett skulle jag hoppa ur sängen på morgonen.

  26. Siri

    Jag förtjänar att vinna detta så jag kan unna mig en extra speciell frukost på lördagar när jag för enda gången i veckan kan äta frukost i lugn å ro. (då min man e hemma å kan hjälpa mig med barnen) I veckorna blir det ståeende frukost eller springfrukost medan man gör hundra andra saker samtidigt 🙂

  27. Mirjam

    Vilken rolig tävling, jag är med! 🙂
    Jag skulle vilja vinna eftersom frukosten är det absolut viktigaste målet på dan för mig. Jag måste helt enkelt äta frukost för att orka med hela dagen. Stunden på morgonen är även en tid då jag bara får ta det lugnt, det blir inte så många såna stunder resten av dan. Jag tycker att jag förtjänar att lyxa till den där stunden ännu lite mer med fin dukning och god mat!

  28. Jessica

    Jag tycker att jag förtjänar ett lyxigt frukostset för att jag och min sambo ska få njuta av helgfrukost tillsammans. Det är enda morgonen i veckan som vi träffas de andra skiftar vi med varandra. Bra för barnet sämre för oss vuxna, därför känns det viktigt att just ta tillvara våra tillfällen att göra våra stunder speciella.

  29. Emma

    Tänk om man kunde få duka sin under bara special-k frukost med dessa fina skålar och kunna ta med det till stranden eller en picknick i skogen med den fina väskan. Med vänlig hälsning, emma

  30. Malin Lindström

    Jag förtjänar en finfrukost eftersom jag alltid får gå upp med barnen. Ingen sovmorgon här inte. Skulle vara mysigt att sitta o äta i dessa fina skålar!

  31. Ulrika Ekholm

    Dottern på snart fyra år vaknar tidigt ( oförskämt tidigt) så vi brukar hinna med en mysfrukost själva innan övriga familjen vaknar. Tänk att då få lite vardags lyx för trötta mamman att duka såhär fint.

  32. Helene

    En ljuvlig tallrik med goda flingor skulle få göra mina dagar alldeles speciella framöver då jag snart levt på flytande i 4 månader. Nu ska snart mitt nya liv börja, med kellog´s special k den gärna vill starta var dag!

  33. Therese

    Jag är verkligen jättedålig på att äta frukost. Det där kitet hade nog fått mig att ändra på det. Så snyggt!

  34. Louise

    Hej vill gärna vara med o tävla.Frukosten är ju viktigaste och bästa målet på dagen.Det går åt mycket kellogsflingor i våran familj.Vi är 5st .Älskar dessutom ittalasaker.Samlar på dom,men har inte fått tag på dessa.Hälsn.Louise.

  35. Anja

    För att vi ska på tältsemester med 4 barn och jag vill vår frukost ska se ut som den i reklamen. Välordnad välstruken med glada barn. INTE som en mamma som tältat 4 nätter i ev. regn. När jag klarat tältningen hoppas jag på underbar frukost från Kellogs:)

  36. Tiggertufflan

    Jag tycker frukosten är dagens tråkigaste, jobbigaste och svåraste måltid. Fantasin lyser med sin frånvaro och filen, den tråkiga ostmackan och det slitna porslinet ska liksom bara ”klaras av och dukas bort”. Om det hade gått hade jag gärna hoppat över frukosten men den är ett ”måste” för att familjen och jag ska fungera. Kanske lite nytt på frukostbordet skulle kunna få det hela att bli något positivt…

  37. Ann-Sofi

    Jag är så dålig på att äta frukost men med tre barn på tre år och fyra månader emellan så borde jag äta bättre så varför inte starta dagen med kellogs cornflakes och fin dukning där till 🙂

  38. judomorsan

    Detta paket skulle sitta fint i mitt snart färdiga kök 🙂 Fin accentfärg till mitt vita kök och gott med flingor till minstingen som skulle kunna leva på flingor om han fick bestämma.

  39. Annakarin

    Vi är oxå storkonsumenter av Kellogs Special K. Vår 5 åring äter endast det med mjölk och hallonsylt till frukost. Hon skulle bli så övverraskad om hon får äta ur så fina skålar och inte i en gammal ful plasttallrik. Vi skulle bli överlyckliga om vi vann. 🙂

  40. Kristina Å.

    Skulle ju vara trevligt förstås, köper också K-Special i parti och minut. Helt plötsligt är de slut, ett tomt paket i skafferiet. Mest blir det original för barnens skull men skulle nog pröva nåt annat för min egen skull. Tidig frukost i all min ensamhet ute på altanen, helt tyst och bara jag och mina alldeles egna K-special, det vore nåt de! Men jag fortsätter så klart att köpa även om jag inte vinner 🙂

  41. Jenny

    Jag är en ensamstående mamma till 3 underbara tjejer. De veckor de inte är hos mig skulle dessa skålar komma väl till pass så jag kan mysa till det med en god frukost trots brist på barn. På vardagarna är det så stressigt på mornarna så helgen är en tid att njuta.

  42. Madelene

    Heldag med barnen hos svärfar toppat med en sväng till ett överfullt varuhus som börjar på I, matkön ringlade sig lång så det blev en korv. I morgon skulle jag vilja börja mer hälsosamt och lugnt, kitet skulle sitta som smäck.

  43. kicki

    Jag skulle vilja vinna därför att jag nu, efter 29 år 😉 börjat äta frukost varje dag, på stränga order av min dietist …
    Har hittills gått ner 8 kg genom regelbundna måltider och träning. 🙂
    Skulle va fint att duka extra fint på morgonen, så blir jag ännu mer motiverad att äta frukost 🙂

  44. Anna Karlsson

    Jag äter aldrig frukost. Och man hör ju att frukost är det viktigaste målet på dagen. Om jag vinner detta så skulle det nog hjälpa mig att börja äta frukost. Vilket också skulle göra att jag känner mig piggare och orkar mer. Det krävs mycket ork och energi när man har en 1-åring här hemma.
    Så med kelloggs skulle det bli många härliga och mysiga frukoststunder här hemma. Ingen tvekan om den saken =)

  45. Anna

    Älskar att sitta vid ett fint dukat frukostbord och äta länge tillsammans med hela familjen och vill gärna vinna detta fina set!

  46. Anna Nilsson

    Jag vill vinna den till min svägerska som lidit av havandeskapsförgiftning de senaste två veckorna och efter många turer in och ut på sjukhus så föddes inatt deras tredje barn,med akutsnitt, en flicka som är liten men frisk! Mamman är ännu medtagen och trött efter allt så hon förtjänar en extra liten present efter detta mirakels födelse!

  47. Helena

    Jag förtjänar en en speciell frukost för att jag ser till att min son kommer upp till jobbet kö 6.00 varje morgon. Trots att jag har semester 😉
    ( men vill ju att han skall sköta sitt sommarjobb på hemtjänsten )

  48. Klara

    Jag förtjänar en god frukost därför att jag Aldrig på några år fått ätit en go frukost i lugn och ro. Precis som det är med barn. Rumpan lämnar stolen ett x antal gånger så kaffet hinner bli kallt och flingorna hinner bli alldeles sådär mjuka och inte alls så goda! Så JAG förtjänar det där! 😉

  49. Annaeke

    Visst vore det bra om varje dag var fylld med oändlig glädje och kärlek med alla sina nära och kära. MEN vissa dagar är inte sådana. Man behöver ta beslut som inte alla gillar. Göra saker som kanske inte är det ”roligaste” och mest stimulerande man kan tänka sig. Dock går allt mycket bättre om man kan börja dagen med en god frukost. Allt blir lättare och tiden tills man kan vara med de nära och kära blir inte så lång 🙂

  50. Carina med tjejligan

    Jag skulle verkligen behöva en ”fin” frukost för omväxlings skull. Nu består den främst av en kopp kaffe och en smörgås framför datorn 🙁 Tråkigt men sant…..

  51. Elin

    Jag skulle vilja vinna detta för jag är så himla dålig på att äta
    Frukost! Men snart börjar skolan och
    Jag måste bli bättre på det! Och tror att detta kan hjälpa mig efter som det är mina
    Favoritflingor :)!

  52. Pam

    Jag skulle vilja vinna och bjuda min älskade underbara pojkvän på frukost ute på balkongen. Frukost är min absoluta favorit måltid och vad skulle inte vara bättre än att dela den med den man älskar. (Plus att skålarna och handdukarna var brutalt snygga!) Håller tummar och tår! Kram

  53. Li med snart 5 kids

    Är gravid med barn nummer 5 just nu, skulle verkligen vilja vinna så jag kan äta en ordentlig frukost utan illamående! Ser riktigt gott ut! 🙂

  54. Eva

    Jag skulle behöva lära mig/komma igång med att äta frukost. Ofta äter jag inget förrän jag lagar middag vid 4-5 på eftermiddagen… 🙁 Med detta härliga frukostpaket med fina tallrikar, goda flingor mm så skulle jag ha svårt att inte att äta när jag kliver upp 🙂

  55. Elin A

    Detta hade min ena son på snart 5 år blivit väldigt glad för om vi vann eftersom han älskar de flingorna med mjölk och kanel till.

  56. barnens mamma

    Jag skulle bli en överlycklig vinnare! Jag bor själv med mina tre barn. 10- åriga tjejen sa att strandbagen vill hon ha för den vi har är så pinsam. 8 åringen älskar ittalaskålarna. Vi har två sådana men, alltså tre barn vilket leder till konflikter i massor. Yngsta barnet anser att han skall kompenseras med någon plastleksak om vi vinner, och jag skulle bli så glad. Kellogs Special K är de godaste flingorna tycker vi alla.
    Glad sommar!

  57. Reggi

    Älskar frukost och tänka och duka upp fint för sin underbara sambo som har ställt upp för mig så mycket i vårt och tort även fast jag inte är den underbaraste flickvän alla gånger, har mina humörsvägningar

  58. ylwa

    Å vilket fint set, den tävligen är jag gärna med i.
    Min motivering är att vi förtjänar helt enkelt en bra start på dagen och en bra start på dagen är en rejäl frukost. Inget går upp mot en tallrik fil, special K och några handplockade jordgubbar ur trädgården.

  59. Sussi

    Skulle vara roligt att vinna och kunna överraska mina 2 små tjejer med att packa ner frukosten och duka upp fint på ett mysigt ställe utomhus:)

  60. Sylwia

    Vi behöver en fin kellogs frukost nu efter allt hökörande i värmen 🙂
    Kram och fortsatt trevlig sommar på er.

  61. Anki

    Frukosten för mig är den bästa och skönaste stunden på dagen. Jag njuter av den i min ensamhet när jag äntligen får sätta mig ner efter att ha varit ute och skött om djuren. Att göra stunden ännu bättre så hade detta fina frukostpaket blivit ett stort plus på mitt köksbord
    Håller tummarna hårt här från Skåneland

  62. Mariette

    Helt enkelt för det speciella K: ets skull.
    K står för:
    Kamrater
    Kramar
    Kornflakes
    Kyssar
    Karma
    Kärlek
    Karaktär
    Komigång
    Kämpa

    Allt som får mig att må bra och det vill jag börja dagen med.

  63. Malin Svensk Björck

    Jag tycker faktiskt att jag förtjänar en god frukost med fin dukning.
    Jag klagar nästan aldrig på min livssituation utan försöker se det positiva i allt och göra så gott jag kan. Men ibland blir det lite för mycket även för mig och då försöker jag göra nåt roligt, mysigt eller bra.
    Min vardag är inte lätt, jag lider av en genetisk obotlig bindvävssjukdon och mitt liv består av värk , smärta och leder som hoppar ur.Går med kryckor och åker ibland rullstol eller permobil.
    Har att se fram emot att sakta men säkert bli sämre.
    Därför är det viktigt för mig att njuta av nuet:-)
    Ha en härlig vecka!
    Mvh
    Malin

  64. Jessica Olsson

    Frukost för mig är den bästa stunden på dagen 🙂 , dukar alltid upp fint och tänder ljus även på sommaren. Detta paket skulle förgylla min och barnens vardag lite extra. Hoppas jag vinner till min bästa familj
    Kram

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting