Allmänt

Husvagnen:)

Vi har packat och åkt ut till husvagnen igen, kom hit i tisdags.
Vädret är härligt och det är enkelt att leva när man inte har större problem än vad man ska äta till middag 😉
Ja alla riktiga problem och bekymmer finns förstås kvar, men liksom lämnade hemma.

20130725-181807.jpg

I tisdags hade vi besök , eller barnen hade i ärlighetens namn, och igår kom en gammal jobbarkompis på besök, och om det blir som vi planerat kommer Mirka och Peter med familj hit imorgon 🙂
Besök är härligt!!
De flesta iaf 😉

På lördag rullar vi hemåt, ev sent fredag kväll lite beroende på väder.
Som bekant har jag en trasig ac i bilen och försöker undvika att åka i tokhetta.
Däremot så lämnade jag in bilen för att fixa sidorutan som inte ville åka upp igen om man drog ner den… Passade på att fråga om de kunde kolla bromsbeläggen samtidigt för den lampan har lyst ett tag.
Efter några timmar ringde han upp mig med lite frågor, vilken sida var det egentligen som var trasig ?
Det visade sig att de kört rutan upp och ner ett trettiotal gånger utan problem 🙂
Samma med beläggen , det var inget fel på dem, däremot var bromsskivorna dåliga:(
Men det kunde jag vänta med att åtgärda tills besiktningen slog ner på det.
Det skulle gå loss på 8-10.000kr så jag kände mig rätt ok med det 🙂

Kostnad : noll kronor 🙂
Jag älskar min bilverkstad !

20130725-182719.jpg

Vi lallar på här, utan större tjafs. Ungarna bröt iofs ihop nyss när jag upplyste om att imorgon blir det inga tacos;) jag har ingen lust!!

Jamie fick ta sig ett dopp i baljan efter stranden , han var skitig som en liten lortgris 🙂

20130725-183000.jpg

På lördag är det Gyllene Tider 🙂
På söndag galapremiär av Monsters Inc University, förhoppningsvis går vi ihop med Mirka med familj då med:)
På måndag kommer Ingela och Peter med sina tvillingtjejer som är lika gamla som Robban och Corrinda , de stannar några dagar och sen åker vi hit igen är planen 🙂

Ett litet frö av ångest börjar dock slå rot… Snart är sommaren slut och skolorna börjar.. Jag vill inte !!! Jag orkar inte och jag vill inte ha en jäkla vinter igen!
Funderar på att våldgästa min kusins barns vänner i Australien en sisådär 6-7 månader…;)
Det har de säkert inget emot , väl ?

Nu ropar disken att det är dags att göra ett ryck !

20130725-183710.jpg

Idag hade jag rester sen igår kvar så det var bara att köra in tallrikarna i micron = lite disk = härligt !!
( kanske tom skiter i den…tar allt i morgon ist ..?)

20130725-183915.jpg

Mitt lilla kök i förtältet funkar:)

Kommentarer

 1. Hanna-fyrabarnsmor

  Jag vill säga till dig Carola att du inte är ensam! Man sörjer, och längtar efter det man trodde var en kärleksfull relation-och går slutligen vidare, en aning hårdare och försiktigare antagligen i ev möte med män. Jag håller med Klara, män, många verkar ha en otrolig förmåga att stänga av, tom när det gäller de egna barnen, tyvärr!

 2. Hanna-fyrabarnsmor

  Varför utgår vissa att det är Carola som är boven-att Perra inte har någon egen vilja! I mitt fall och flera väninnor just nu handlar det tyvärr om att vi inte duger längre. Vi är fyllda 40 och har fött några barn då vänder sig våra män till unga kvinnor, helst under 30. Jag stod inte ut med min mans uppvaktande av unga kvinnor och valde att separera. Jag gissar att Perra träffat någon annan, en yngre kvinna och helt enkelt dragit.

  1. Klara

   Jag tror som dig… Känner igen mig, tyvärr! Män kan av någon anledning bara ”stänga” av känslor och ansvar. En sak som jag aldrig skulle kunna göra. Lämna mina barn! Men av någon konstig anledning så kan vissa män göra de utan problem. Även de män som man minst av allt kunna tro det om! Beklagligt!

 3. Paulina

  Så SMART kök till små utrymmen!!! Genialt! Och jag som undrat vem som köper dessa värdelösa backhyllor från IKEA, och till vad 🙂 Jag har alltså bara haft dålig fantasi, haha!

 4. Sanna

  De verkar som när vissa av ”mammorna” från familjen annorlunda skiljer sig på grund av att dem inte kan få mera barn med tanke på deras ålder. Pappan duger inte längre. Ehh? UTNYTTJAD!

  1. Ida

   Så du tror att papporna bara duger så länge mammorna kan bli gravida? Att det är enbart därför pappan finns med överhuvudtaget? Låter ju väldigt märkligt om det skulle vara så. Alla vet ju att kvinnor till slut inte kan bli gravida längre.

  2. Sara

   Då borde det ju vara männen som går?
   De kan ju få fler barn med nån annan .
   Varför är det en självklarhet att det är mammorna som ensamma vill ha alla dessa barn ?
   Jag tror ju att det är bådas val och önskan!
   Vilken idiotisk kommentar ..

 5. Hanna-fyrabarnsmor

  Jag är rejält trött på värmen-nästa sommar måste jag hyra ngt vid havet under flera veckor. Jag förstår hur du har det, jag håller ju oxå på att separera på mitt initiativ förvisso, men jag har inte lust att dela min man med andra. Var det månne Perra som kom och hälsade på? Du skriver lite kryptiskt ibland ;-).

 6. sandra - blivande 3 barns mamma

  Va mysigt med lite semester och roligt att få besök också. Det är aldrig fel. Va smart med Ikea möbeln som inredning också. Att man inte tänkt på det själv 😉 De är smidiga och tåliga, samt rymmer det mesta. Det tipset norpar jag från dig 😉

  Vilken underbar bilverkstad ni har. Sådant gillar man. Så borde alla verkstäder vara emellanåt. Hoppas att ni får fortsatt kanon väder och att alla premiärer och så blir som ni tänkt er!!!

 7. Sanna

  Hej Carola!
  Jag bara undrar och har gjort det en tid. Du skrev 21 juni att du snart ska berätta vad som sker i ditt liv med Perra.
  Är det dags att berätta?
  Folk undrar.
  Det är som du låtsas som ingenting.
  Jag tror säkert att du är jätteledsen, sårad m.m
  Våga säga vad som som händer och sker.
  Det skrivs så mycket rykten, te.x på flashback.

  Ha det så bra. Styrkekram till dig

  Carola: Haha Flashback….idioternas Mecka, det rör mig inte i ryggen att de skvallrar, och det vet de.
  Jag har sagt att jag ska berätta, men jag kan inte än. Kanske berättar jag i morgon, kanske till jul 😉
  Kram!

   1. Ida

    Väldigt tråkigt och omoget med alla dessa rykten som cirkulerar på olika forum, att folk är så otroligt nyfikna. Men det är väl så att ju mindre folk vet om saker ju mer rykten blir det och det börjar spekulerar i vad som ev. kan ha hänt. Det har ju varit en massa rykten om flera av familjerna från programmet.

   2. Sanna

    Hon lever ett slags lurar-liv där allt är så underbart å bla bla bla, i slutändan är det hon som drabbas och det kommmer inte bli lätt. Jösses vad det kommer skrivas om henne på olika forum, till och med i tidningen. Stackars Perra, det är ju hans barn också. Carola kanske möjligtvis inte låter sina barn få träffa Perra. För barnen är med Carola hela tiden.
    PATETISKT!!!!

    Carola: Nu måste jag bara få fråga…Vaddå Lurarliv? Mitt liv är som det beskrivs i bloggen, varken mer eller mindre, jag är ju inte nån som direkt skönmålar allt..Vare sig jag nämner Perra eller inte, så är det MITT liv tillsammans med barnen som jag skriver om.
    Och det är faktiskt riktigt jäkla bra!
    Att det skvallras på olika forum…tja…kunde inte bry mig mindre faktiskt.
    Jag tycker att du är patetisk som inte kan visa mig respekt.

    1. Sanna.S

     Att Carola inte skulle låta Perra träffa barnen är helt fel.
     Det handlar nog tvärtom om att han inte vill!
     Han verkar ha flippat totalt. Carola drar hela lasset själv med allt, barn, hus, semester, skolor- allt. Ge henne cred för det i stället för att tjata på henne att berätta . Att det skvallras på olika forum – vem bryr sig?
     Jag tror att hon skyddar Perra , varför fattar jag inte, men är ganska säker på det. Tror att han betett sig på ett väldigt konstigt och elakt sätt, tycker mig kunna läsa det mellan raderna ibland.
     Hon berättar när tiden är rätt det har hon ju lovat , och jag tror att allt hon gör eller inte gör är för hennes barns bästa.
     Inte för oss läsare , hur nyfikna vi än är!
     Stor kram till dig Carola

 8. Ida

  Jag kan hålla med om att det är lite jobbigt att sommaren snart är slut, det går ju lika fort varje år. Men jag tycker att hösten kan vara väldigt mysig men det är ganska skönt att komma bort lite från vardagen och slippa alla krav och måste som blir när skolorna börjar igen.

 9. Anna

  Hej
  Skulle gärna vilja veta var du har köpt den blå vagnen ?? den ser ju kanon bra ut

  Carola: Tyvärr har jag ingen aning, jag har fått den:)

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing