Allmänt

Mardrömssekunder..

Det dämpades lite i grannvagnen till sist igår.. Jag fördrev tiden med att messa med en kompis, och jag vet att mina äldsta döttrar fick en massa oförstående kommentarer av oss föräldrar när de fick sina mobiler för många år sen… Huuuuuuur kunde de sitta och babbla via mess?? Ring upp för sjutton ?
Nu är jag likadan 🙂
Det är ju superbehändigt!
Så okey då tjejer – förlåt 🙂

Hur som helst jag satt på trappan till min vagn och messade samtidigt som jag surfade runt lite ( har inga lampor i förtältet mer än dörrlampa och plötsligt har det ju blivit kolsvart på kvällarna … Måste skaffa belysning pronto!!)
Lyssnade på skrålet från grannarna och konstaterade förvånat att det var rätt varmt fast det var midnatt och fast jag duschat ..? Härligt men ovanligt 🙂

Vid ett eller nåt gick jag iväg och borstade tänderna , då åskade det på avstånd och blixtar lyste upp himlen.. Brrr.. Jag hoppades att det skulle hålla sig på avstånd !
När jag kom ut från toa regnade det …
Skit jag hade vagnen ute så den var smäcksur..

Jag stökade undan det sista , gjorde en välling till senare och gick ut i tältet. Det hade varit öppet så det vad ju vatten på golvet i förtältet som jag trampade runt i när jag stängde.
Öppnade sovtältet och lyste med mobilen , det är ju becksvart, och kikade ner på en sovande Jam…..??
Wtf??
Hans säng var tom??
Lyste i min säng …. Tom!?
Tände taklampan och kände igenom alla täcken i båda sängarna .. Tomt !!
Paniken lurade lite om hörnet nu.. Vart fan var han ??
Inte i tältet helt uppenbart… Så jag öppnade dragkedjan på tältet, kikade ut.. Natten var kolsvart… Tanken att någon snott honom svävade … De fulla grannarna ?? Nä det skulle jag ju hört ..? Nån annan ??
Men vi bor i ett hörn av campingen och har bara trevliga grannar som var hemma och jag hade ju varit där hela tiden utom när jag var på toa …
Öppnade förtältet och lyste in med mobilen för att se nåt, in i vagnen och tände lampan. Kikade i ena sängen .. Där låg Novalie och trixie.. Andra låg Jordan och lovliga … Ryckte i täcket och kände efter en till unge …nix.

Men vad fan ska jag göra ?
Ungen är borta, det regnar åskar och är kolsvart ute… Jag är ensam..
Tittade ännu en gång hos Novalie och Trixie och vänta nu…?
Där låg ju en lång stor blond långhårig kille !!!
Shit Jamie !!
Ungen har klättrar ur spjälsängen, gått ut i regnet och in till syskonen och krupit upp intill Novalie ..
Skräm ihjäl morsan bara !!!

Jag lyfte upp honom, han sov som en stock, virade en handduk om som skydd för regnet och gick in till tältet och stoppade om honom igen.
Hjärtat lugnade ner sig lite.

Ska man inte ens kunna gå på toa nu??
😉
Lås på tältet…?
Bygga på sidorna på spjälisen??
Spännbälten i sängen?
Nattvakt ??

Suck 🙂
Älskade unge !

Kommentarer

  1. Anneli

    Vet hur det känns när man inte hittar sitt sovande barn i sängen. Var med om det februari 2008 när vi bodde i husvagn vid en vattenläcka i huset. Husvagnen stod uppställd hos svärföräldrarna, när jag vaknade på morgonen klagade jag på sambon att han inte stängt dörren ordentligt, det var kallt i vagnen. Ser sen att yngste sonen 2 1/2 inte ligger i sin säng. Letar i vår och i brorsans. Ingen Simon. Fick dragit på mig jeans och tröja och rusar in hos svärföräldrarna, där sitter gossen och äter frukost i lugnans ro med farmor och farfar. Han stod och kikade ut när farmor var ute för att hämta tidningen och då tog hon med honom in.

  2. Anonym tjej

    Hej
    Har frågat i ett tidigare inlägg men fick inget svar så hoppas på svar denna gång
    När kommer vinnaren av Kelloggs-produkterna presenteras? 🙂

  3. judomorsan

    Jag riktigt känner hur hjärtat stannar i kroppen när du ser att han är borta! Tur att han bara tog en tur till syskonen när han vaknade på natten 🙂

  4. lillys mamma

    de finns nått som heter cribtent, finns väl inte här, men på nätet.. de funderade ja på åt lilly, men hon slutade klättra ur.. å nu är hon snart 5 å ligger i vanlig säng..

  5. Jossan

    Jösses…. Fy tusan vilken panik jag fått. Har dessutom läst boken om försvunna Madeleine nyss vilket resulterade i att jag inte vågade lämna våra töser när vi var i Kroatien för några veckor sen, trots att mormor o morfar var i lägenheten bredvid. Tycker du är enastående med dina barn Carola. 🙂

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Stylewish - Influencer Hosting