Allmänt

Fy farao vad jag är bra ;)

Inte för att det var speciellt svårt när jag väl fick loss bultjäkeln som satt taskigt till, men vafan …. Tadaaaaa

20130827-161659.jpg

Nytt batteri på plats , och bilen startar:)
Jag hoppas att jag inte gjorde nån annan åverkan bara, för det är rysligt tajt att mecka i en VW , motorn är liksom nedhälld i huven 😉
Om jag skaffar ny bil nångång ska det vara en där motorn är plan ..
Mkt enklare att komma åt då utan att behöva skruva loss fan och hans moster 😉

Jag lägger till -” kan byta bilbatteri” på mitt Cv
🙂

Kommentarer

 1. Lina

  Förebild, Föredömme! Önskar att jag vore lite mer som du! 🙂
  Kenza, släng dig i väggen! Detta är bästa bloggen. KRAM PÅ DIG CAROLA!

 2. Anki

  Du är ju enorm! Spelar ingen roll vad den är så försöker du och klarar det alltid oxå! Duktiga Du 😀
  Kramar från Skåneland

 3. My

  Kortsiktigt ja. I början går man på adrenalinet och orkar med hur mycket som helst men detta varar inte för evigt så det gäller att stanna upp och ta hand om sin kropp och sin själ också. Jag talar ur egen liknande erfarenhet.

 4. Emma

  Du är ju fantastisk så det är ju klart du klarade det! Den bästa ”hämnden” är att visa att man klarar sig lika bra själv och att de inte betyder ett skit eller ens är saknade. 🙂

  Kramar <3

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing