Allmänt

Brevbäraren kom med paket:)

Nu för tiden så får jag alltid ett litet stick av ångest när jag hör postbilen komma, det har kommit en hel del obehagliga brev, eftersom det uppenbarligen inte går att kommunicera verbalt…
Jordan älskar dock att stå och vänta på brevbäraren och de småpratar alltid lite:)
Idag kom han med ett paket!?

Wow, vad spännande !

20130828-140750.jpg

Vände och vred på det och såg att det var från min gamla nätvän Viktoria <3
Hon är inte gammal 😉 men vi har känt varandra via nätet i många år, först via ankomstgrupper på Allt för föräldrar då vi har flera barn födda samtidigt, och sen via bloggar .

I det fint inslagna paketet hittade jag detta:

20130828-142857.jpg

En underbar kopp, som jag dessutom gått och suktat efter länge, hur kunde du veta det?
Och jag önskar verkligen att vi bodde typ grannar, för vi delar många värderingar vad det gäller barn och familj, men det är många mil som skiljer.
Hon är iofs ett under av struktur och ordning och reda, och jag är tvärtom en jäkla slarvmaja, men jag hade ju kunnat lära mig ett och annat vad det gäller planering .
Inför vintern tex … Viktoria har fina listor på vad som behövs som hon prickar av allt eftersom , medan jag mera : vafan ?? Blev det vinter i år igen?? Skit ungarna har inga jackor 😉

Tusen tusen tusen tack!!!
<3<3<3

20130828-143616.jpg

Kommentarer

 1. Fia

  Tack säger jag för att du är en slarvmaja och glömmer bort att det blir vinter i år igen! Jag är exakt likadan men du har ju dubbelt så många barn:)

  Kram!

 2. Anki

  Vilket fint paket du fick och det är sånt som kan få den mörkaste dagen att ljusna upp 😀
  Hoppas din nya fina kopp fick drycken att smaka gott!
  Varm kram från Skåneland

 3. Jenny

  Har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat. Vill bara säga att du är en inspiration, som du fixar och grejjar, vilken människa du är! Önskar dig allt gott i livet.

  All kärlek!

  Jenny

 4. Ida

  Vilken gullig överraskning. Tråkigt att du verkar ha det ganska tufft. Men du verkar vara en väldigt stark och självständig person så det kommer säkert att bli bra med allt framöver.

 5. Sofia

  Va tråkigt att livet är jobbigt just nu. Men tror du klarar dig fint själv, han var väl inte hemma så ofta förut iaf 😉 Du är en stark kvinna!

 6. Åsa

  Har ingen aning om vad som har hänt eran familj, men du verkar vara en sån super mamma som klarar av allt, gillar att läsa din blogg, den är vardaglig och inget tillgjort. Lycka till med studierna, du kommer att klara det kanon bra

 7. Neta

  Bra att han är skrivkunnig iaf då. Men va underbart med sådana vänner det kan du behöva nu. Finns också bara ett mail eller telesamtal bort om det är så. Bra på att lyssna säger andra 😉 Det är mkt framför dig nu.

 8. Klara

  De här är rätt löjligt. Jag är verkligen inte en människa som kommenterar bloggar. Brukar gå in å tjuvläsa lite då och då på lite olika bloggar. Men din blogg berör. Jag vill bara säga skicka en kram, styrkekram för jag misstänker att du behöver det! Jag vill också säga att du verkar vara dn GRYM morsa & människa! Stark, snygg, rolig och snäll:)

  Kram på dej och din familj!

 9. Christin

  Jag blir så ledsen av att se att du verkar ha det tufft. Såklart man undrar vad som händer, men du bestämmer själv vad du ska berätta och när.
  Många kramar och ta nu många fika stunder med den där fina muggen!

 10. Elin A

  Åh vilken fin kopp du fått av din vän! Härligt med något annat än räkningar och obehagliga brev.. Verkligen tråkigt att det hänt nåt drastiskt i ditt liv.
  Kram till dig och dina barn.

×

Carola Wetterholm – Familjen Annorlunda

Carola Wetterholm, niobarnsmamma från Uppsala, som medverkat i Familjen Annorlunda. Numera ensam med alla barnen på heltid. Vi är en stor familj, men den funkar precis som alla andras, kanske lite mer av allt bara . Tvätt och mat...och ytterkläder i den trånga hallen... Ett är säkert och det är att det blir aldrig tråkigt med nio barn i familjen! Maila mig? Gärna :) Här : carolawetterholm@gmail.com

Samarbetspartner:
Cure Media - Influencer Marketing